Alan Wake's American Nightmare | Konzol Center
2012
máj
9
Hír

PC-re költözik az Alan Wake’s American Nightmare

0

A még mindig számítógépen játszóknak jól indul a reggel, ugyanis kiderült, hogy az Alan Wake’s American Nightmare PC-kre is tiszteletét teszi, csakúgy, mint az alapjáték tette néhány hónappal ezelőtt. Hivatalos bejelentés még nincs, de Steam-en már lehet előrendelni.

Bővebben
2012
feb
18
HírVideó

Alan Wake’s American Nightmare launch trailer

0

Mind a konzolosok, mind pedig a PC-sek örülhetnek, ugyanis mindkét társaság megkapja a maga Alan Wake adagját, utóbbiak a klasszikus Alan Wake formájában, a konzolosok pedig egy arcade változattal, az American Nightmare-rel. Itt a launch trailer.

Bővebben
2012
feb
15
Hír

Ma kezdődik az XBLA House Party

0

A mai napon veszi kezdetét a négy hétig tartó, immár hagyományosnak nevezhető House Party az Xbox LIVE-on. Négy hét, négy játék.

Bővebben
2012
feb
11
Hír

Nincs kizárva az újabb Alan Wake rész

0

Bár mostanában Alan meglehetősen jelen van az életünkben, a PC-s verzió jövő héten debütál, s a digitális spin-off, az Alan Wake’s American Nightmare pedig márciusban, a kérdés, mi lesz azután, ha mindkettő lecseng. Jöhet a folytatás.

Bővebben
2012
jan
23
Hír

XBLA House Party 2012 részletek

0

Idén meglehetősen lassan tálalta a Microsoft az Xbox Live Arcade House Party promóciójának részleteit, de most erre is pont került, ugyanis hivatalosan is bejelentették az akcióban kapható játékok árait. Mind a négyet.

Bővebben
2012
jan
14
Hír

Alan Wake’s American Nightmare – 4-5 óra játékidő

0

Az Alan Wake’s American Nightmare az átlag játékos számára négy-öt órányi kikapcsolódást kíván, nyilatkozta a Remedy a GameTrailers-nek adott interjújában.

Bővebben
2012
jan
13
GalériaHír

Alan Wake’s American Nightmare képek

0

Hosszú hónapok találgatása ért véget a tavalyi Video Game Awards-on, amikor is kiderült, hogy az Alan Wake következő epizódja nem folytatása lesz az elsőnek, letölthető cím lesz, és az American Nightmare alcímre hallgat.

Bővebben
2012
jan
12
HírVideó

Xbox LIVE Arcade House Party 2012

0

2011 után idén is lesz Xbox LIVE Arcade House Party. A nyári, Summer of Arcade mellett a kora tavaszi időszakban is játékokkal bombáz a Microsoft.

Bővebben
2011
dec
20
HírVideó

Alan Wake’s American Nightmare – 11 percnyi akció

0

Két évvel ezelőtt az Alan Wake jött, látott győzött, a kasszáknál ugyan mérsékelt sikerrel, majd néhány napja a VGA-n a következő epizód hivatalos bejelentése is megtörtént. Videó.

Bővebben
2011
dec
19
Hír

Alan Wake’s American Nightmare – bővített trailer

0

A Video Games Awards-on bemutatták az új Alan Wake játékot, ami se nem folytatás, se nem DLC, és az American Nightmare alcímre hallgat. Itt a bővített trailer.

Bővebben
2011
dec
11
HírVideó

VGA 2011: Alan Wake’s American Nightmare

0

Ha valami másért nem is, azért biztosan várta az idei Video Game Awards-t, hogy az Alan Wake körüli felhajtásra végre pont kerüljön. Most már 100%, a játék címe: Alan Wake’s American Nightmare.

Bővebben
2011
dec
8
Hír

Alan Wake’s American Nightmare

0

Még ugyan két nap van hátra a Video Game Awards kezdetéig, most úgy tűnik, végre lehullt a lepel az új Alan Wake játék címéről, a német besorolási testület jóvoltából. Végre.

Bővebben