Aliens: Colonial Marines | Konzol Center
2013
ápr
7
Hír

Aliens: Colonial Marines – törölték a Wii U-s verziót

0

Eredetileg márciusban kellett volna megjelennie Wii U-ra az Aliens: Colonial Marines-nek, azonban ez nem így lett. Megindultak a pletykák, hogy valami gond lehet a játék körül, ami most hivatalosan is beigazolódott. A SEGA törölte a projektet.

Bővebben
2013
Már
19
Hír

Hatalmas javítást kapott a PC-s Colonial Marines

0

Hatalmas, közel 4 gigabájtos javítást kapott a PC-s Aliens: Colonial Marines, mely a Steam-en már elérhető. A patch-ben olyan javításokat is megtalálni, ami egyelőre csak a számítógépekre érhető el, konzolokra nem.

Bővebben
2013
feb
11
HírVideó

Aliens: Colonial Marines – az első néhány perc

0

Holnap kerül az üzletek polcaira a Gearbox Software gondozásában elkészült Aliens: Colonial Marines, melyből most meg tudjuk mutatni az első közel négy percet. Ha valaki megveszi a játékot, ne nézze meg a videót!

Bővebben
2013
feb
8
HírPletyka

Márciusban érkezik az első Aliens: Colonial Marines DLC

0

Bár még az alapjáték meg sem jelent, a legfrissebb hírek szerint már márciusban letölthetővé válik az Aliens: Colonial Marines első DLC-je, mely a Bug Hunt címet kapta a keresztségben.

Bővebben
2013
feb
3
HírVideó

Trailers.rar – a hét legfontosabb videói (2013/5.)

0

Nem volt elég időd a héten? Lemaradtál valamiről? Suli, munka, család, vagy csak egyszerűen tele volt a hócipőd? Most bepótolhatsz mindent, ugyanis itt vannak a hét legfontosabb videói egy csomagban!

Bővebben
2013
jan
31
HírVideó

Aliens: Colonial Marines – tanulj multiplayer taktikát!

0

A Gearbox Software gondozásában készülő, s hamarosan megjelenő Aliens: Colonial Marines-ben bizony  fel kell kötni a gatyát azoknak, akik az idegenekkel veszik fel a harcot a játék multiplayer módjában.

Bővebben
2013
jan
25
HírVideó

Aliens: Colonial Marines kedvcsináló

0

A Gearbox Software egy ropogós előzetest tett közzé a hamarosan debütáló Aliens: Colonial Marines játékukból, melynek címe a Listen up Marines! It’s time to Kick Ass!

Bővebben
2013
jan
18
Hír

Aranylemezen az Aliens: Colonial Marines

0

Az utóbbi évek legígéretesebb Aliens-játéka, a Colonial Marines egy lépéssel közelebb került a megjelenéshez: a Gearbox bejelentette, hogy a játék aranylemezre került, indulhat a sorozatgyártás.

Bővebben
2013
jan
15
Hír

Aliens: Colonial Marines gépigény

0

A jövő hónapban debütáló Aliens: Colonial Marines gépigényére immáron nem kell tovább várni, a SEGA ugyanis közzétette a minimum-,  és az ajánlott gépigényt a játékra vonatkozóan.

Bővebben
2013
jan
1
HírVideó

Újabb sztori trailert kapott az Aliens: Colonial Marines

0

A Gearbox gondoskodott róla, hogy velük köszöntsük a 2013-as esztendőt, ugyanis egy újabb, immáron részletesebb sztori trailert kapott a februárban megjelenő Aliens: Colonial Marines.

Bővebben
2012
dec
27
HírVideó

Sztoritrailert kapott az Aliens: Colonial Marines

0

A februári megjelenés egyre közeledik, s ezt tudja a Gearbox Software is, ennek okán egy új videoanyagot tettek közzé az Aliens: Colonial Marines játékukból, ami nem más, mint egy a történetet bemutató előzetes. Csekkoljátok!

Bővebben
2012
dec
12
HírVideó

Aliens: Colonial Marines – friss gameplay

0

A Gearbox Software jóvoltából néhány külföldi magazin rátette a kezét az Aliens: Colonial Marines egy korai verziójára, s annak rendje és módja szerint megjelentek erről a felvételek is a játék kampány módjából.

Bővebben
2012
dec
3
HírVideó

Friss előzetesen az Aliens: Colonial Marines

0

A Gearbox Software egy vadonat új előzetest tett közzé az Aliens: Colonial Marines című játékukból, melynek cselekménye a harmadik Alien-film után játszódik. Új ellenségként megjelennek a xenomorfok, először az Alien-játékok történetében. Csekkoljátok!

Bővebben
2012
nov
20
HírVideó

Új előzetesen az Aliens: Colonial Marines

0

A GameSpot jóvoltából új előzetest tudunk bemutatni az Aliens: Colonial Marines című játékból, melyben a játék Survivor módja kerül terítékre. A szerepedtől függően vagy túlélned kell, vagy mindenkit megölnöd.

Bővebben