Amazon | Konzol Center
2019
jan
6
Hír

A feltöltőkártyák mentek a legjobban tavaly Amazonon

0

Az Amazon amerikai egysége közzétette, hogy mik voltak a legnépszerűbb videojátékos tartalmak 2018-ban. Bár a Super Smash Bros Ultimate áll a legelső helyen, összességében a feltöltőkártyák nyertek. 

Bővebben
2017
jan
29
Hír

Akciózik az Amazon, játékok jó áron

0

Az Amazon gondolt egyet, és egy rakat digitális címet akciózott le, leginkább PS4-re, de van köztük Xbox One-ra is. Persze ehhez nem árt egy USA-fiók is, de manapság az ugye csak néhány klikk kérdése. 

Bővebben
2014
aug
26
Hír

Az Amazon vette meg a Twitchet

Bár korábban azt pletykálták, hogy a Google veszi meg a videojátékok streamelésével hírnevet szerzett szolgáltatást, a Twitchet, ma kiderült, hogy az Amazon vette meg azt, és bődületes pénzt fizetett érte. 

Bővebben
2014
Már
17
Hír

Az Amazon szerint szeptember végén jön a DriveClub

0

Kezd komikus lenni ami a DriveClub megjelenése körül történik: az eredetileg a PS4 nyitócímének szánt versenyautós játékot egyszer már elhalasztották, azt követően pedig a tervezőasztalra került vissza. Szeptemberben jelenik meg, az Amazon szerint. 

Bővebben
2013
Júl
12
Hír

Az Amazon is kifogyott az Xbox One készletekből

0

Sorban érkeznek a következő generációs konzolok előrendelésével kapcsolatos hírek. Korábban a GameStop jelezte, hogy a PlayStation 4 előrendelések kiapasztották a készleteket, most pedig az Xbox One-ról érkeztek hasonló hírek.

Bővebben