Anarchy Reigns | Konzol Center
2011
Júl
27
HírVideó

Anarchy Reigns sztori előzetes

0

A kezdeti nagy lendület alább hagyott az Anarchy Reigns kapcsán, a fejlesztők csöndben voltak mostanában. Most viszont előkerült egy sztorit bemutató videó a multiplayer orientált játékról.

Bővebben
2011
máj
25
HírVideó

Anarchy Reigns – Leo trailer

0

A MadWorld rajongói most kicsit ráncolhatják a homlokukat, hogy mit is keres Leo a csak jövőre megjelenő Anarchy Reigns-ben, hisz mindenki úgy tudja, hogy meghalt.

Bővebben
2011
máj
20
Hír

Anarchy Reigns – csak jövőre érkezik

0

A Platinum Games takarékossági okokból biztosan nem jelenteti meg idén az Anarchy Reigns-t Japánban, a világ többi része egyelőre kérdéses.

Bővebben
2011
Már
7
HírVideó

Anarchy Reigns – újabb trailer

0

Újabb trailert kapott a Platinum Games Anarchy Reigns című játéka, mely természetesen ingame jeleneteket is tartalmaz.

Bővebben
2011
feb
24
Hír

Anarchy Reigns – a történet

0

Ezidáig semmit nem lehetett tudni az Anarchy Reigns történetéről, most azonban libben a fátyol a Platinum Games jóvoltából.

Bővebben
2011
feb
1
HírVideó

Anarchy Reigns – Zero is bemutatkozik

0

Alig néhány órája tettük közzé az első gameplay videót a készülőben lévő Anarchy Reigns-ből, máris itt a következő, melyben Sasha után egy újabb karakter, Zero mutatkozik be.

Bővebben
2011
feb
1
HírVideó

Anarchy Reigns – gameplay videó

0

Nem volt rest a Platinum Games, két nappal az Anarchy Reigns hivatalos bejelentését követően már is itt van az első gameplay videó.

Bővebben
2011
jan
28
Hír

Max Anarchy helyett: Anarchy Reigns

0

Két nappal ezelőttig még Max Anarchy néven ismertük a Platinum Games új játékát, mostantól azonban Anarchy Reigns-nek hívják.

Bővebben
2011
jan
26
Hír

Max Anarchy – új játék a Platinum Games-től

0

A Platinum Games, mely többek között a kiváló Bayonettát is készítette, új játékot készít, Max Anarchy címmel, ami nem más, mint egy multiplayer orientált akciójáték. A Famitsu legfrissebb számában hozta le a cikket elsőnek, képekkel megspékelve, melyből kiderül, hogy a játékon már két éve dolgoznak, a legnagyobb titokban.

Bővebben