Android | Konzol Center
2014
ápr
24
Hír

Megjelent Androidra az XCOM Enemy Unknown

0

A Google Play áruházban mostantól letölthető az XCOM: Enemy Unknown, mely a tavalyi év egyik legjobban sikerült körökre osztott stratégiai játéka volt. A játékért fizetni kell, nem is keveset. 

Bővebben
2013
Sze
24
HírVideó

Ingyen tölthető a FIFA 14

0

Az Electronic Arts közleményben tudatta, hogy a FIFA 14 ingyenesen tölthető le iOS és Android platformokra. Nem lehet tudni, hogy meddig tart az akció, így nem árt sietni a letöltéssel.

Bővebben
2013
jún
30
Hír

Saját játékkonzolt készít a Google

0

A The Wall Street Journal beszámolója szerint a Google és készül belépni az Android-alapú játékkonzolok mostanában elég népszerű piacára azzal, hogy elkészíti a saját masináját.

Bővebben
2013
jún
2
Hír

Exkluzív címekért fizetne 800 ezer dollárt a Samsung

0

Nem csak a konzolok és a számítógépek frontján folyik hatalmas verseny gyártók és fejlesztők között, hanem a mobilpiacon is, s ott sem ismert fogalom az exkluzivitás, melyre most épp a koreai Samsung kíván erősen rágyúrni.

Bővebben
2013
jan
25

Androidra is elkészült a Temple Run 2

0

Az utóbbi hónapok egyik legnépszerűbb futkározós játéka iOS platformon a Temple Run, illetve a frissen megjelent Temple Run 2, azonban mostantól az Androidos eszközök tulajdonosai is élvezhetik a második rész izgalmait.

Bővebben
2013
jan
7
GalériaHírVideó

Project Shield – új Androidos konzol az Nvidia-tól

0

Az idei CES-en alig néhány órája tartott sajtótájékoztatót az Nvidia, ahol nem csak a negyedik generációs Tegra processzort mutatták be, hanem a Project Shield névre hallgató Androidos játékkonzolt is.

Bővebben
2012
nov
3
Hír

Alkalmazások száma: beérte az Android az iOS-t

0

Alma ide vagy oda, az Android platform sikerét kár lenne is vitatni. Ugyan ízlés kérdése az is, hogy kinek melyik felé húz a szíve, az biztos, hogy mostantól egy érvvel kevesebbet tudnak felhozni az almás cég szerelmesei: alkalmazások számában felzárkózott az Android.

Bővebben
2012
okt
11
HírVideó

Need for Speed: Most Wanted – így fest a mobilos verzió

0

A Need for Speed: Most Wanted otthonodon kívül is beizzítható lesz, ugyanis a játékból készül mobilos verzió is, természetesen iOS és Android platformokra. Az Electronci Arts jóvoltából most meg tudjuk mutatni, hogy is fest.

Bővebben
2012
aug
10
HírVideó

Wild Blood bejelentés és trailer

0

A Gameloft tegnap világgá kürtölte, hogy új játékot készít  iOS platformra, Wild Blood címmel. Ez lesz az első olyan játék a csapat készítésében, melyet az Unreal 3 motor hajt majd. A bejelentés mellé kaptunk egy rövid előzetest is.

Bővebben
2012
Júl
17
Hír

Izmosodik az iOS és az Android

0

A Nielsen közvéleménykutató cég közzétette a második negyedévre vonatkozó felmérését, melyből kiderült, hogy az újonnan mobileszközt vásárlók kétharmada már okostelefont vásárol az Egyesült Államokban.

Bővebben
2012
jún
14
Hír

Androidra is elkészült a My Xbox LIVE alkalmazás

0

iOS eszközökön egy ideje elérhető, jó magam is használom a Microsoft által készített My Xbox LIVE alkalmazást, mely most az Androidos eszközökre is letölthető. Időközben az iOS verzió frissült is.

Bővebben
2012
jún
13
Hír

Androidos mobilokkal szövetkezik Max Payne

0

Néhány hete iOS eszközökön már elérhető a Max Payne első részének mobilos változata, holnaptól pedig sorra kerül a gyengébb, de elterjedtebb platform, az Android is. Egy rakás mobiltelefonon és tableten lehet nyomatni majd Max-szel.

Bővebben
2012
máj
1
Hír

A mobiljátékokból származó bevétel javarészt in-game forrásból érkezik

0

Az amerikai Newzoo közvélemény kutató legfrissebb felmérése szerint a mobiljáték piac bevételének 91%-a játékokon belülről származik az Egyesült Államokban, azaz, olyan mikrotranzakciós eredetű, melyet a játékok maguk generálnak.

Bővebben
2012
jan
1
Hír

Rekord okostelefon aktivitás karácsonykor

0

A mobil elemzéseket készítő Flurry beszámolója szerint 2011 karácsonyának első napja rekord számú okostelefon aktiválást és applikáció letöltést hozott magával, a bejgli és a töltött káposzta mellé. Soha ilyen magas még nem volt.

Bővebben