App Store | Konzol Center
2015
Júl
18
Hír

A 10 legjobb ingyenes iOS és Android-játék a nyárra

Ha valaki a nagy melegben a strandon, vagy a szabadban kedvet kap egy kis gyors játékhoz, az első gondolat ilyenkor a mobiltelefonja. Íme 10 ingyenes játék, melyekkel remekül elütheted üres perceidet a nyáron! 

Bővebben
2014
Júl
11
HírVideó

Egy hétig ingyen tölthető a kalózos Assassin’s Creed

0

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag mobilos elhajlása, az Assassin’s Creed: Pirates egy héten keresztül ingyenesen tölthető iOS platformra. A hajózás szerelmesei ne hagyják ki. 

Bővebben
2013
dec
17
Hír

Megjelent az eredeti Tomb Raider iOS-re

0

Örülhetnek Lara Croft és az iOS szerelmesei, ugyanis a klasszikus Tomb Raider már tölthető az Apple operációs rendszerével működő eszközökre. Igaz, fizetni kell érte, de csak egyetlen dollárocskát.

Bővebben
2013
aug
3
Hír

Augusztus végén jelenik meg a BioShock Infinite Mac-es verziója

0

A BioShock Infinite augusztus 29-én debütál Apple Mac gépekre, jelentette be a játék kiadója, az Aspyr. A Mac port, mely öt hónappal a játék többi platformon történő megjelenését követően lesz elérhető, Steam-en és az App Store-ban tölthető.

Bővebben
2013
Júl
8
Hír

Ma ötéves az App Store

0

Napra pontosab öt éve indította útjára az Apple virtuális alkalmazásboltját, az App Store-t. Az áruház az elmúlt években hatalmas átalakuláson ment át, óriási kínálattal, s a szülinap alkalmából ma ingyenes játékokkal.

Bővebben
2013
Júl
3
Hír

Akciózik a Warner Bros. az App Store-ban

0

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy játékait egy héten keresztül leakciózza az Apple virtuális piacterén, az App Store-ban. Minden darab 69 penny/99 cent áron kapható, azaz, kb. 220 forintért.

Bővebben
2013
máj
4
Hír

Légy te az 50 milliárdodik App Store-letöltő!

0

Az Apple akármilyen megosztó cég is, az vitathatatlan, hogy sikere egyedülálló, melyet jól érzékeltet az is, hogy az App Store letöltések száma hamarosan átlépi az 50 milliárdot(!). A Föld minden lakója 8 alkalmazást töltött le elméletileg.

Bővebben
2013
Már
15
HírVideó

iOS-re látogat a Duke Nukem II

0

A 3D Realms által alkotott, s az évek során klasszikussá vált Duke Nukem-sorozat egyik epizódja tiszteletét teszi mobilkészülékekre is, ugyanis a Duke Nukem II hamarosan megjelenik iOS eszközökre.

Bővebben
2013
Már
1
HírVideó

Ingyenesen tölthető a Real Racing 3

0

A sorozat történetében először tölthető le ingyenesen Real Racing-játék, a harmadik epizód formájában, s az így kieső bevételt az Electronic Arts mikrotranzakciókkal próbálja kompenzálni. Indulhat a száguldás!

Bővebben
2012
nov
17
Hír

Legjobb iPad játékok – 2012. október

0

Se szeri, se száma az App Store-ban található játékoknak és alkalmazásoknak, s ha valaki néhány kellemes órát szeretne eltölteni a legjobb iPad játékokkal, akkor nem feltétlenül tudja, hova is nyúljon. Ebben nyújtunk segítséget a legjobb játékok összeállítással.

Bővebben
2012
nov
16
HírVideó

iPhone-ra költözik a Bastion

0

Először az Xbox 360 tulajdonosok kóstolhattak bele, később pedig az iPad készülékkel rendelkezők is kipróbálhatták a Bastion című játékot, mely sokak örömére mostantól iPhone-on és iPod Touch-on is elérhető.

Bővebben
2012
nov
3
Hír

Alkalmazások száma: beérte az Android az iOS-t

0

Alma ide vagy oda, az Android platform sikerét kár lenne is vitatni. Ugyan ízlés kérdése az is, hogy kinek melyik felé húz a szíve, az biztos, hogy mostantól egy érvvel kevesebbet tudnak felhozni az almás cég szerelmesei: alkalmazások számában felzárkózott az Android.

Bővebben
2012
nov
1
HírVideó

Tölthető a Borderlands Legends

0

A Borderlands franchise történelmet írt, legalább is saját háza táján, ugyanis már mobileszközökön is elérhető az első Borderlands-játék, Legends alcímmel. Gyakorlatilag ez egy teljesen új darab, melynek nem sok köze van az eredetiekhez.

Bővebben
2012
Sze
30
Hír

Megérkezett a FIFA 13 iOS-re

0

Az AppStore-ban már tölthető az Electronic Arts leghíresebb sportjátékának idei iterációja, a FIFA 13, melyért nem kevés eurónak megfelelő összeget kell leszurkolnia annak, aki Messi-vel vagy más kedvencével akarja az érintőképernyőt felszántani.

Bővebben