Apple | Konzol Center
2019
okt
11
Hír

Már az Apple is árulja az Xbox One-kontrollert

0

Néhány éve még a fél világ hőkölt vissza a híren, hogy az Apple Xbox One-kontrollert árul online boltjában, mára pedig ez valósággá vált. Igaz, hogy nem a legjobb áron, de valóban hozzájuthat valaki, akinek ez kell onnan.

Bővebben
2014
aug
4
Hír

iOS-re költözik az eredeti BioShock

0

A 2K Games ma bejelentette, hogy iPhone-ra és iPad-re még idén nyáron megjelenik az eredeti BioShock, mely ugyanazt az élményt hozza majd el a mobileszközökre, mint annak idején konzolokra. 

Bővebben
2013
dec
17
Hír

Megjelent az eredeti Tomb Raider iOS-re

0

Örülhetnek Lara Croft és az iOS szerelmesei, ugyanis a klasszikus Tomb Raider már tölthető az Apple operációs rendszerével működő eszközökre. Igaz, fizetni kell érte, de csak egyetlen dollárocskát.

Bővebben
2013
aug
4
HírPletyka

Nagyobb kijelzős iPad és iPhone a láthatáron

0

Azoknak, akik szeretnek mobileszközön játszani, bizonyára jó hír, hogy az Apple állítólag nagyobb kijelzős iPhone és iPad készülékeket tesztel. Ez természetesen kedvezne a játékok szerelmeseinek.

Bővebben
2013
Júl
8
Hír

Ma ötéves az App Store

0

Napra pontosab öt éve indította útjára az Apple virtuális alkalmazásboltját, az App Store-t. Az áruház az elmúlt években hatalmas átalakuláson ment át, óriási kínálattal, s a szülinap alkalmából ma ingyenes játékokkal.

Bővebben
2013
Júl
3
Hír

Akciózik a Warner Bros. az App Store-ban

0

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy játékait egy héten keresztül leakciózza az Apple virtuális piacterén, az App Store-ban. Minden darab 69 penny/99 cent áron kapható, azaz, kb. 220 forintért.

Bővebben
2013
jún
17
Hír

iOS-re költözik az XCOM: Enemy Unknown

0

A tavaly megjelent, és decens értékeléseket kapott XCOM: Enemy Unknown napokon belül iOS platformra is ellátogat, derült ki egy friss közleményből. A játék a GameCenter-t is támogatja, és ráadásul a keresztplatformot is.

Bővebben
2013
jún
2
Hír

Exkluzív címekért fizetne 800 ezer dollárt a Samsung

0

Nem csak a konzolok és a számítógépek frontján folyik hatalmas verseny gyártók és fejlesztők között, hanem a mobilpiacon is, s ott sem ismert fogalom az exkluzivitás, melyre most épp a koreai Samsung kíván erősen rágyúrni.

Bővebben
2013
máj
4
Hír

Légy te az 50 milliárdodik App Store-letöltő!

0

Az Apple akármilyen megosztó cég is, az vitathatatlan, hogy sikere egyedülálló, melyet jól érzékeltet az is, hogy az App Store letöltések száma hamarosan átlépi az 50 milliárdot(!). A Föld minden lakója 8 alkalmazást töltött le elméletileg.

Bővebben
2013
jan
30
Hír

Érkezik a 128 GB-os iPad

0

Folyamatosan megy a találgatás, hogy 2013-ban vajon mivel rukkol majd elő az Apple, azonban most sok kérdőjelet megelőzve a cég az egyik hardveréről hivatalosan is lerántotta a leplet: érkezik a 128 GB-os iPad.

Bővebben
2013
jan
28
Hír

Idén csökken az Apple részesedése a táblagépek piacán

0

Bár az Apple továbbra is megtartja vezető helyét a táblagépek piacán, részesedése a Samsung és a Google javára idén csökkenni fog, állítja a MarketWatch üzleti portál. Globális viszonylatban nagy boom-ra lehet számítani.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Egekben az iPhone és iPad eladások

0

Az Apple tegnap közzétette a tavaly december 29-én zárult első üzleti negyedévének eredményét, melyből kiderült, hogy a vállalat rekordeladásokat produkált mind az iPhone, mind pedig az iPad tekintetében.

Bővebben
2012
dec
18
Hír

Kína ráharapott az iPhone 5-re

0

Rendkívüli népszerűségnek örvend Kínában a három napja megjelent iPhone 5 készülék, már eddig több mint kétmillió darabot értékesítettek az országban. Az Apple is csodálkozva áll a készülék hatalmas sikere előtt.

Bővebben
2012
nov
3
Hír

Alkalmazások száma: beérte az Android az iOS-t

0

Alma ide vagy oda, az Android platform sikerét kár lenne is vitatni. Ugyan ízlés kérdése az is, hogy kinek melyik felé húz a szíve, az biztos, hogy mostantól egy érvvel kevesebbet tudnak felhozni az almás cég szerelmesei: alkalmazások számában felzárkózott az Android.

Bővebben