Armored Core V | Konzol Center
2013
Júl
14
HírVideó

Ötpercnyi Armored Core Verdict Day előzetes

0

A robotos-mechás játékok kedvelői igazi csemegére lelhetnek az Armored Core Verdict Day formájában, melyből most egy ötperces előzetes érkezett. Szinte érzem a fémes ízt a számban.

Bővebben
2012
Már
21
HírVideó

Armored Core V launch trailer

0

Újabb tavaszi megjelenéstől választ el minket néhány nap, az Amerikában már megjelent Armored Core V hazánkban pénteken jelenik meg, s mérsékelt sikerekre számíthat. A játékban főként a nagy robbanásoké a főszerep, mint ahogy a launch traileren is.

Bővebben
2012
Már
13
Hír

Aranylemezen az Armored Core V

0

A Namco Bandai bejelentette, hogy véget értek az Armored Core V fejlesztési munkálatai, s a játék aranylemezre került. Innen már csak a sorozatgyártás van hátra, s utána a kezdődhet a robotok harca!

Bővebben
2012
jan
13
Hír

Armored Core V megjelenési dátum

0

Ha egy intenzív kis mecha csetepatéra vágysz, akkor fontold meg az Armored Core V megvásárlását. A Namco Bandai bejelentette, hogy a játék március 23-án érkezik Európába.

Bővebben
2011
dec
21
HírVideó

Armored Core V előzetes

0

Egy ideje már nem hallottunk a From Software robotos akciójátékáról, az Armored Core V-ről, s bár a játék egyelőre csak Japánban jelenik meg, minden remény meg van a nyugati megjelenésre is.

Bővebben
2011
feb
5
HírVideó

Armored Core V – trailer

0

A Namco Bandai bejelentette, hogy nem csupán a Dark Souls jelenik meg a gondozásában, hanem az Armored Core V is, ami Európában is megjelenik, Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. A játékban hangsúlyos szerepet kap majd a környezet maximális kihasználása, illetve a jó helyezkedés.

Bővebben