Assassin's Creed II | Konzol Center
2013
Júl
3
Hír

Az Assassin’s Creed II a következő ingyenes játék

0

Úgy tűnik, hogy a Microsoft tanult a tegnap előtti fiaskóból, s meghallotta a gémerek sóhajtását és csalódott moraját, így július 16-tól az Assassin’s Creed II lesz a következő ingyenes játék a Games with Gold promóció keretében.

Bővebben
2011
okt
13
Hír

3D támogatást kap az Assassin’s Creed: Revelations

0

Már csak hetekre vagyunk az Ubisoft sikerjátékának, az Assassin’s Creed következő installációjának megjelenéséig, s most kiderült, hogy a Revelations 3D támogatást kap.

Bővebben
2011
okt
3
Hír

Jövőre is lesz Assassin’s Creed

0

Az Assassin’s Creed franchise mindenhatója, Alexandre Amacio nagyon érdekes információkat osztott meg a játékról, melyek közül az egyik, hogy jövőre sem maradunk Assassin’s Creed nélkül.

Bővebben
2010
Már
11
Hír

Assassin’s Creed II DLC

0

Az Ubisoft az Assassin’s Creed II kiegészítőjében folytatja a valós történelmi események feldolgozását a reneszánsz kori Itáliában. A most elkészült Bonfire of the Vanities DLC története Firenzében játszódik, 1497-et írunk.

Bővebben
2009
nov
24
Teszt

Assassin’s Creed II teszt

0

Amikor megjelent az Ubisoft Assassin’s Creed című játéka és kezembe került, a hangulata és a látványa lenyűgözött. A XII. században, gyönyörű környezetben teljesíthettük küldetéseinket bérgyilkosként.

Bővebben