Assassin's Creed III | Konzol Center
2013
feb
8
Hír

12 millió Assassin’s Creed III kelt el

0

Felbuzdulva az Ubisoft friss bejelentésén, miszerint hamarosan újabb Assassin’s Creed-játék érkezik, a kiadó azt is elárulta, hogy az Assassin’s Creed III, illetve a PS Vita-ra készül Liberation nagyon jól fogyott a játékosok körében.

Bővebben
2013
jan
25
Hír

Februárban érkezik az első Assassin’s Creed III DLC

0

Az Assassin’s Creed III talán legérdekesebb DLC-jének megjelenése közeledik, azonban az Ubisoft a Tyranny of King Washington DLC-t három fogásban tálalja majd fel a rajongóknak.

Bővebben
2012
dec
23

Akciós az Assassin’s Creed III PSN-en

0

Az Ubisoft és a PlayStation Network közösen szeretnének kedveskedni a játékosoknak, ugyanis ezen a hétvégén leárazták az Assassin’s Creed III-at, illetve az Assassin’s Creed III: Liberation-t. Az akció ma éjfélig tart.

Bővebben
2012
dec
13
Hír

7 millió Assassin’s Creed III fogyott egy hónap alatt

0

Az Assassin’s Creed III megjelenését követő egy hónap alatt 7 millió példányban fogyott el világszerte, s ezzel az Ubisoft legkelendőbb címévé avanzsált elő, melynek a francia kiadó rendkívül örül.

Bővebben
2012
dec
11
HírVideó

Assassin’s Creed III – így fest a King Washington DLC

0

Hamarosan megérkezik az első olyan Assassin’s Creed III kiegészítő, mely pusztán fizetős mivoltában lesz megvásárolható. A Tyranny of King Washington DLC azt mutatja be, mi lett volna, ha Washington király lett volna.

Bővebben
2012
nov
24
Hír

Tölthető a brutális Assassin’s Creed III-javítás

0

Amint arról korábban beszámoltunk, az Ubisoft egy óriási javítócsomagot állított össze, mely a bugoktól hemzsegő Assassin’s Creed III-hoz készült, s mely egyaránt javítja az egyjátékos és a multiplayer mód kisebb-nagyobb hibáit.

Bővebben
2012
nov
23
Hír

Elloptak egy teherautónyi Assassin’s Creed III-at

0

Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban, ha úgy jobban tetszik, a Benelux államokban most rengeteg Assassin’s Creed III rajongó anyázik, ugyanis egy teherautónyit loptak el a játék Join or Die Edition-jéből.

Bővebben
2012
nov
21
HírVideó

Assassin’s Creed III – itt a PC-s előzetes

0

A héten kerül az üzletek polcaira az október utolsó napján, konzolokra már megjelent Assassin’s Creed III, s ebből az alkalomból az Ubisoft egy új előzetest dobott be a köztudatba. A PC-s verzió tartalmilag nem lesz más, mint a konzolos, maximum látványra.

Bővebben
2012
nov
16
Hír

Assassin’s Creed III – brutális javítás érkezik jövő héten

0

Az Assassin’s Creed III egy bug-os játék. Nagyon-nagyon bug-os. Szinte az összes róla készült tesztben megemlítik ezt. Az Ubisoft nagyon is tisztában van vele, s jövő héten egy akkora javítást ad ki, ami egész Bostont betakarná.

Bővebben
2012
nov
7
HírVélemény

3,5 millió Assassin’s Creed III kelt el egy hét alatt

0

Az Ubisoft is közzétette első féléves üzleti eredményéről szóló beszámolóját, melyből kiderült, hogy az Assassin’s Creed III megjelenése első hetében 3,5 millió példányban kelt el világszerte.

Bővebben
2012
nov
4
Teszt

Assassin’s Creed III teszt

0

Desmond történetének egyszer s mindenkorra vége, megérkezett a hármas számozást kapott Assassin’s Creed, mely teljesen új környezetbe és korszakba kalauzolja el a játékosokat annak ígéretével, hogy forradalmi változásoknak lehetünk szemtanúi.

Bővebben

Assassin’s Creed III végigjátszás – így szerezz pénzt!

0

Bizonyára te is az Assassin’s Creed III-at nyüstölöd ezerrel, s ha ez így van, akkor arra is rájöttél, hogy pénzből még a játékban sem elég soha, a boldoguláshoz Connor számára is nélkülözhetetlen. Az IGN jóvoltából meg tudjuk mutatni, hogy juthatsz pénzhez.

Bővebben
2012
okt
29
Hír

Assassin’s Creed III – az első teszt

0

Holnap a videojátékosok által talán legjobban várt nap érkezik, ugyanis az üzletekbe kerül az Assassin’s Creed III (konzolos verziók). Mindenki kíváncsi arra, hogy hogyan sikerült a játék, s bizony, már van képünk róla.

Bővebben
2012
okt
29
Hír

Assassin’s Creed III – ingame fizetőrendszert vezetnek be

0

Újabb lehúzásnak lehetünk szemtanúi, ami viszont csalódást kelt, hogy ezt az Ubisoft hajtja végre: az Assassin’s Creed III multiplayer módjában hamarabb fejlődhet, és jobb cuccai lehetnek annak, akinek van pénze. Szó szerint.

Bővebben