Assassin's Creed IV: Black Flag | Konzol Center
2014
Már
11
Hír

AC4: Black Flag Jackdaw Edition

0

Az Ubisoft hamarosan piacra dobja az Assassin’s Creed IV: Black Flag Jackdaw Edition-t, mely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza, sőt, a jövőben megjelenőket is.

Bővebben
2014
feb
6
HírVideó

Önálló játékként jelenik meg az Assassin’s Creed IV: Freedom Cry DLC

0

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag első, sztori módot kiegészítő DLC-je a korábbi tervekkel ellentétben önálló játékként fog megjelenni február 19-én, PS3, PS4 platformokra, február 25.én pedig PC-re. Az Xbox 360 verzióra még várni kell.

Bővebben
2013
dec
17
HírVideó

Assassin’s Creed IV: Freedom Cry launch trailer

0

Mától tölthető az Assassin’s Creed IV első sztori-DLC-je, a Freedom Cry Xbox 360, Xbox One és PC platformokra (holnap jönnek a PS-verziók), s ez alkalomból érkezett egy launch trailer is a cselekményről, mely 15 évvel a játék után játszódik.

Bővebben
2013
dec
7
Hír

Az Ubisoft egy kalózos franchise-t fontolgat, a rajongókat kérdezi

0

Az Ubisoft az Assassin’s Creed IV. Black Flag rajongóit megszólította, s véleményüket kéri ki azzal kapcsolatban, hogy vajon az Assassin’s Creed IV mint kalózos játék megállta volna-e a helyét Assassin’s Creed nélkül.

Bővebben
2013
dec
4
HírVideó

Assassin’s Creed IV: Freedom Cry DLC megjelenés

0

December 17-én érkezik az Assassin’s Creed IV első sztori DLC-je, a Freedom Cry, melyet természetesen a Season Pass-szon keresztül lehet megvásárolni. A névből is jól látszik, hogy itt bizony rabszolgaságról lesz szó, mint ahogy a lenti videó is sugallja.

Bővebben
2013
nov
28
HírVideó

Assassin’s Creed IV – nextgen összehasonlítás

0

Ismét előkerült egy összehasonlító videó az Assassin’s Creed IV-ből, mely a két nextgen verziót hasonlítja össze, azaz, Xbox One és a Xbox 360-as változatot. Sasszemeket elő, ember legyen a talpán, aki különbséget lát.

Bővebben
2013
nov
17
HírVideó

Assassin’s Creed IV – grafikai összehasonlítás

0

Az IGN készített egy videót, melyben az Assassin’s Creed IV: Black Flag látványvilágát hasonlítja össze PlayStation 3, Xbox 360, Wii U és PlayStation 4 konzolokon. Az eredmény szerintünk meglepő, de győződjetek meg saját szemetekkel róla.

Bővebben
2013
nov
16
Hír

Frissítést kap az Assassin’s Creed IV – natív 1080p PS4-en

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy a napokban egy frissítést kap az Assassin’s Creed IV PlayStation 4-es verziója, melynek következtében a játék már natív 1080p felbontásban fogja borzolni a játékosok idegeit.

Bővebben
2013
nov
5
HírVideó

Multiplayer előzetest kapott az Assassin’s Creed IV

0

Egy ideje már a boltokban, jobb esetben a konzolokban az Assassin’s Creed IV, mely ezúttal többjátékos előzetest kapott, hogy kedvet csináljon a sztori befejeztével a multiplayer módhoz. Íme.

Bővebben
2013
nov
1
HírVideó

Assassin’s Creed IV – a magyar televíziós reklám

0

Ha szemfüles voltál az elmúlt napok esti óráiban, akkor magad is találkozhattál az Assassin’s Creed IV magyar nyelvű televíziós reklámjával, mely a játék forgalmazójának jóvoltából készült el. Csak így tovább, ez kell a népnek!

Bővebben
2013
nov
1
Hír

Megszűnik a Uplay Passport

0

Az online pass-szok kora leáldozóban van, s az Electronic Arts illetve a Sony gyakorlatához csatlakozik mostantól a francia Ubisoft is, aki bejelentette, hogy jövőben egyetlen játékukhoz sem lesz többé szükség a Uplay Passportra.

Bővebben
2013
okt
31
HírVideó

Assassin’s Creed IV – PS3 vs PS4

0

Ha azon morfondírozol, hogy megvárod a PlayStation 4 megjelenését azért, hogy az Assassin’s Creed IV-et már azon játszhasd, akkor tekintsd meg ezt a videót, amiből kiderül, hogy vajon pusztán ezért megéri-e várni.

Bővebben
2013
okt
29
HírVideó

Assassin’s Creed IV – az első óra

0

Ma immáron már harmadszor írunk az Assassin’s Creed IV-ről, türelem mindenkinek, mostantól drasztikusan visszaesnek majd az ilyen hírek. A játék első órája felkerült az internetre, csak az nézze meg, akit nem érdekel!

Bővebben
2013
okt
29
Hír

Assassin’s Creed IV teszt

0

A világ minden pontján egyidőben, ma jelent meg az Assassin’s Creed IV: Black Flag, és kezdenek szépen szivárogni a tesztpontszámok a külföldi sajtó tollából. Megosztjuk veletek ezeket!

Bővebben