Assassin's Creed: Origins | Konzol Center
2018
Már
13
HírVideó

Elstartolt a The Curse of the Pharaohs DLC

0

Az Assassin’s Creed: Origins ma megkapta a második, fizetős bővítményét, mely a The Curse of the Pharaohs címet kapta a keresztségben. A szintsapka felugrik 55-re, Bayek újra akcióban! 

Bővebben
2018
feb
23
HírVideó

Egy hetet csúszik az új Assassin’s Creed DLC-je

0

Egy héttel később, csak március közepén jelenik meg az Assassin’s Creed: Origins következő fizetős bővítménye, a The Curse of the Pharaohs. Új sztoriszál, cuccok, szintsapka várja a vásárlókat. 

Bővebben
2018
feb
15
Hír

Oktatómódot kap az Assassin’s Creed: Origins

0

Igen dícséretes az a kezdeményezés, mellyel az Ubisoft lepi most meg az Assassin’s Creed: Origins vásárlóit: egy ingyenes frissítés keretében ingyen töriórákat vehetünk. 

Bővebben
2018
jan
29
Hír

Assassin’s Creed Origins – jön a New Game Plus

0

Hamarosan New Game Plus módot kap az Assassin’s Creed: Origins, mindezt a játék közösségi menedzsere, Dominik Voigt jelentette be a játék Reddit-oldalán. 

Bővebben
2017
nov
11
HírVideó

Xbox One X-en néz ki a legjobban az új Assassin’s Creed

0

Kedden került fel az üzletek polcaira és az autók csomagtartójában az Xbox One X, s aki akarja, már ezen játszhatja az új Assassin’s Creed-et. Ahogy a Microsoft ígérte, az új konzolon fest a legjobban a játék. 

Bővebben
2017
nov
3
Hír

Hatalmasat frissült az új Assassin’s Creed

0

A napokban debütált Assassin’s Creed: Origins megkapta az első, masszív frissítését, melynek fő eleme a fotómód, a hivatalos közlemény szerint. A háttérben azonban rengeteg hibát javítottak. 

Bővebben
2017
okt
24
HírVideó

Megérkezett az Assassin’s Creed: Origins launch trailer

0

Pénteken debütál két év szünet után az Assassin’s Creed új része, melynek befutott a launch trailere. A valós gameplay felvételt 4K-ba rögzített előzetes bámulatosra sikeredett. Xbox One X-en ez csodálatos lesz! 

Bővebben
2017
okt
11
HírVideó

Assassin’s Creed: Origins – ezt kapod a szezonbérletért

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy szezonbérlettel érkezik az Assassin’s Creed: Origins. Persze, ez senkit nem lepett meg, de azt is elárulták, hogy mit adnak érte cserébe. 

Bővebben
2017
okt
7
HírVideó

Állítható nehézségi szint lesz az új Assassin’s Creed-ben

0

Az Assassin’s Creed Origins direktora meglepő hírrel szolgált a közelmúltban egy interjúban, miszerint állítható nehézségi szint lesz a sorozat történetében először az idei Assassin’s Creed-ben. 

Bővebben
2017
Sze
30
HírVideó

Hangulatos előzetesen az új Assassin’s Creed

0

Az Ubisoft egy olyan előzetessel rukkolt elő az új Assassin’s Creed-ről, melyben egy másodperc gameplay sincs, mégis rendkívül hangulatos, sőt, az eddigi legjobb. A homok kapja benne a főszerepet. 

Bővebben
2017
Sze
16
HírVideó

AC Origins – traileren az Ősök Rendje

0

Az Ubisoft új gameplay videóban mutatja be az Ősök Rendjét, azt a titkos szervezetet, mely az egyiptomi élet mindennapaira nagyobb befolyással van, mint bármi más. 

Bővebben
2017
Sze
2
HírVideó

AC Origins – az első 10 perc

0

Bár már eleget láttunk az Assassin’s Creed: Origins-ből, újabb és újabb, a játékmenetet bemutató felvételek bukkannak elő. Ezúttal a játék első 10 percét nézheted meg, ha érdekel. 

Bővebben
2017
aug
27
HírVideó

AC Origins – a legnagyobb játék a sorozatban

0

Az Assassin’s Creed: Origins-ből már elég sokat láthattunk, s a játék készítői most megerősítették a megérzést: ez lesz az eddigi legnagyobb epizód a sorozatban, egy élettel teli világban. 

Bővebben
2017
aug
21
gamescomHír

GC 2017: Itt az új Assassin’s Creed filmes előzetese

0

A Microsoft gamescomos konferenciáján műsorra került az Assassin’s Creed: Origins is, melyből az Ubisoft egy filmes trailert készített, és vetített le a kölni nagyérdeműnek. Íme. 

Bővebben