Assassin's Creed: Revelations | Konzol Center
2012
Júl
17
Hír

Hamarosan boltokban az Assassin’s Creed: Jelenések

Már csak néhány nap, s az üzletek polcaira kerül az újabb Assassin’s Creed vonatkozású könyv, mely Oliver Bowden tollából származik, s melynek címe, Assassin’s Creed: Jelenések. Igen, ez a Revelations. Is.

Bővebben
2012
feb
25
HírVideó

AC Revelations – The Lost Archive DLC trailer

0

Két nappal ezelőtt írtunk arról, hogy az Assassin’s Creed: Revelations egy egyjátékos expanziót kap, a kiegészítő címe The Lost Archive. Most mindezt egy traileren is meg tudjuk mutatni.

Bővebben
2012
feb
23
Hír

Assassin’s Creed: Revelations – Lost Archive DLC

0

Az Assassin’s Creed Revelations története tovább folytatódik jövő héten, a Lost Archive DLC megjelenésével. Azoknak, akiknek nem nyújt vigaszt a játék multiplayer szegmense, és ismét szeretnének Ezioval bonyodalmakat, itt a remek alkalom.

Bővebben
2012
jan
27
Hír

Mégis lehet évente új Assassin’s Creed

0

Bár korábban az Ubisoft többször is kijelentette, hogy lassít az Assassin’s Creed franchise tempóján, s nem fog minden évben újabb részt piacra dobni, most úgy tűnik, lehet, hogy mégsem így lesz. A vezér nyilatkozik.

Bővebben
2012
jan
16
Hír

UK Charts: a FIFA 12 negyedik hete az első

0

Az EA focis játéka egy hónapja tartja első helyét Angliában. A Just Dance 3 két helyet lépett előre, megelőzve a két fps-t, a Battlefield 3-at és a Modern Warfare 3-at.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

NPD: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

Befutottak az Egyesült Államokra vonatkozó 2011-es videojáték ipari adatok, melyből megtudhatjuk, melyik játék fogyott a legnagyobb példányszámban, és mi a helyzet a konzolok piacán is.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

Távozik az Assassin’s Creed: Revelations kreatív igazgatója

0

Alexandre Amancio, az Assassin’s Creed: Revelations kreatív igazgatója elhagyta az Ubisoftot. A jövőben újabb kihívások elé néz, ráadásul nem a videojáték iparban helyezkedik el.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

UK Charts: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

2011-ben a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó címe, a UKIE által ma közzétett kimutatás szerint.

Bővebben
2012
jan
10
Hír

Érkezik az újabb Assassin’s Creed: Revelations DLC

0

A tavaly novemberben megjelent Assassin’s Creed: Revelations az első letölthető kiegészítőjét még tavaly megkapta, most azonban újabb expanzió érkezik az alapjátékhoz. S a jó hír, hogy még ebben a hónapban.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

UK Charts – a FIFA 12 mindenkit meglep

0

Valaki mondja meg, miért szeretnek az emberek karácsony körül jobban focizni ? A FIFA 12 ugyanis a tavalyi utolsó héten, és az idei elsőben is a UK TOP40-es lista első helyén landolt.

Bővebben
2012
jan
8
Hír

Magyar játék TOP 10 – a Battlefield 3 vezet

0

A 2011. december 25. és 2012. január 1. közötti időszakban már nem voltak annyian kíváncsiak a FIFA 12-re, mint az azt megelőző héten, s a játékosok kissé harciasabb kedvüket mutatták, így került az EA shootere az első helyre.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations – Ishak Pasha páncélja

0

Ha szeretnéd, hogy Ezio egy igazán szép és erős páncélt viselhessen, gyűjtsd össze Ishak Pasha emlékiratait, majd szerezd meg páncélját a sírhelyéből. Ehhez nyújtunk segítséget.

Bővebben

Assassin’s Creed: Revelations végigjátszás

0

Vélhetően már túl vagytok az Assassin’s Creed: Revelations végigjátszásán, de ha még nem, vagy nem sikerült mindegyik szekvenciát 100%-ban szinkronizálnotok, összeállításunk segítségetekre lehet.

Bővebben
2012
jan
3
Hír

UK Charts – itt is a FIFA 12 az élen

0

Érdekes dolog ez a karácsony, már csak azért is, mert képes átírni a videojáték eladások toplistáit, ráadásul, meglepő módon teszi ezt. Az Egyesült Királyságban – Magyarországhoz hasonlóan – karácsonykor a FIFA 12 tarolt.

Bővebben