Assassin's Creed: Syndicate | Konzol Center
2016
nov
24
Hír

Assassin’s Creed: Syndicate – megjött a PS4 Pro-frissítés

0

Megérkezett a frissítés az Assassin’s Creed: Syndicate-hez, mely a PS4 Pro-támogatást tartalmazza. A javítás következtében a felbontást 4k-ra is lehet már állítani. 

Bővebben
2015
dec
10
HírVideó

AC Syndicate – jövő héten jön a Hasfelmetsző DLC

Az Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin’s Creed: Syndicate Jack the Ripper DLC jövő héten érkezik PS4-re, Xbox One-ra, s egy héttel később PC-re. A bővítmény a játék története után 20 évvel játszódik. 

Bővebben
2015
nov
19
HírVideó

Boltokban a PC-s Assassin’s Creed: Syndicate

Néhány héttel a konzolos verzió megjelenése után a mai nap boltokba került az Assassin’s Creed: Syndicate PC-s verziója is, mely a megjelenés alkalmából külön launch trailert kapott. Jó étvágyat! 

Bővebben
2015
nov
1
HírVideó

Csodálatos Londont ábrázol az Assassin’s Creed új játszótere

Viktoriánus London. Sokakban ez a két szó is elképesztő gondolatokat indít meg, s az Eurogamer csapata ehhez most készített egy nagyon különleges videót is, melyen a játék új helyszíne pazarul fest nevezetességeivel. 

Bővebben
2015
okt
22
Hír

Assassin’s Creed Syndicate teszt – van kritikus, aki szégyennek titulálta a játékot

Mindenki jól gondolja meg, hogy egy fillért is kiad-e az Assassin’s Creed: Syndicate-re, ugyanis a nyugati sajtó már letesztelte a játékot, és a visszajelzés nem valami rózsás. Van köztük 4 (!) pontos teszt is. 

Bővebben
2015
okt
22
Hír

Két elsőnapos javítást kap az Assassin’s Creed Syndicate

A hamarosan debütáló Assassin’s Creed: Syndicate két elsőnapos javítást is kap, derült ki az Ubisoft közösségi menedzserétől. Méretben azonban nem olyan vészesek, bár ez nézőpont kérdése. 

Bővebben
2015
okt
20
HírVideó

Így kezdődik az Assassin’s Creed Syndicate

Korábban divat se volt, most már inkább járvány: a közelgő megjelenések első órájából szinte minden játéknál kapunk előzetest. Az Assassin’s Creed: Syndicate van soron, íme az első 40 perc. 

Bővebben
2015
okt
15
HírVideó

AC Syndicate – így fest London madártávlatból

Eagle Vision – bárki, aki játszott már Assassin’s Creed-játékkal, tudja mi ez: az aktuális főhős látását gyakorlatilag természetfeletti képeségekkel felturbózó fícsör, mely sasszemmé tesz. De mit is lát egy sas valójában? 

Bővebben
2015
okt
14
HírVideó

Assassin’s Creed Syndicate – a történelmi figurák

Az Assassin’s Creed: Syndicate, csakúgy, mint a korábbi részek, számos történelmi személyt vonultat fel, s az Ubisoft szentelti is most ennek egy külön előzetest. Íme. 

Bővebben
2015
okt
11
HírVideó

Assassin’s Creed Syndicate televíziós reklám

Élőszereplés TV spotot vetítget a nyugati médiában az Ubisoft, mellyel az Assassin’s Creed: Syndicate-nek próbál felhajtást csinálni. A megjelenésig már csak kevés idő van, tessék türelmesen várni! 

Bővebben
2015
okt
5
Hír

40 gigát nyom Xbox One-on az új Assassin’s Creed

Nem a méret a lényeg, s ez nagyon is igaz lesz az Assassin’s Creed: Syndicate esetében, ahol a minőség nem lesz egyenesen arányos a mérettel. A nagyobb nem jobb, a kevesebb néha több. 

Bővebben
2015
Sze
25
HírVideó

Sztori trailert kapott az Assassin’s Creed Syndicate

A gyatra minőség nem állítja meg az Ubisoftot, és gőzerővel folytatódik az Assassin’s Creed: Syndicate marketingkampánya. Ezúttal egy sztori trailer került terítékre, fogyasszátok egészséggel! 

Bővebben
2015
Sze
19
HírVideó

AC Syndicate – íme egy PS4-exkluzív tartalom

Az Assassin’s Creed: Syndicate jobban kiszolgálja majd a PS4-es vásárlókat azzal, hogy 10 exkluzív küldetést is tartalmaz majd a játék Sony-változata. Most bemutatkozik az egyik. 

Bővebben
2015
Sze
19
Hír

Konzolcsomagot kap az Assassin’s Creed Syndicate

Az Ubisoft természetesen nem hagyta volna ki a lehetőséget, s saját konzolcsomagot dobott össze a hamarosan debütáló Assassin’s Creed: Syndicate számára. Lesz benne egy ajándék játék is. 

Bővebben