Assassin's Creed: Unity | Konzol Center
2015
Sze
24
Hír

Assassin’s Creed: Syndicate – el kéne halasztani, olyan rossz technikailag

A tavaly ősszel megjelent Assassin’ Creed: Unity sajnos nem a tartalommal, hanem azzal szerzett hirnevet magának, hogy techikailag csapnivaló volt. Gyakorlatilag egy bughalmaz. Nos, úgy néz ki, az idei rész pont ilyen lesz. 

Bővebben
2015
Már
18
HírVélemény

Jövő héten érkezik az Ubisoft gagyi-pakkja

Nem tudjuk, hogy mi vezérelte az Ubisoftot, amikor kitalálták, hogy egybecsomagolják a Watch Dogs-t és az Assassin’s Creed: Unity-t, mégis megtették, s jövő héten ráadásul piacra is dobják. 

Bővebben
2015
jan
13
HírVideó

AC Unity Dead Kings DLC launch trailer

Mától lehet letölteni az Assassin’s Creed: Unity Dead Kings DLC-jét, bár a PS4-eseknek holnapig várni kell minderre. A megjelenés alkalmából a bővítmény kapott egy launch trailert, íme. 

Bővebben
2015
jan
11
HírVideó

Assassin’s Creed: Unity -videón a Dead Kings DLC

Napok kérdése, és megérkezik fájdalomdíjként az Assassin’s Creed: Unity Dead King DLC, melybe most a vasárnapi reggeli mellé bele is tudtok kukkantani.

Bővebben
2015
jan
7
HírVideó

Jövő héten érkezik az AC Unity Dead Kings DLC

Jöv héttől lesz letölthető az Assassin’s Creed: Unity Dead Kings DLC, a játék első sztori-bővítménye. A DLC-t ingyen tölthetik le mindazok, akiknek az alapjáték már meg van, ez az Ubisoft kompenzációja. 

Bővebben
2014
dec
17
Hír

6,7 GB az Assassin’s Creed Unity új javítása

Tiszteletet parancsoló méretűre sikeredett az Assassin’s Creed: Unity negyedik javítása, mely egy nap késéssel jelent meg Xbox One, PS4 és PC platformokra. A kiadó már nem tervez nagyobb foltozást a játékhoz. 

Bővebben
2014
dec
13
Hír

Hétfőn jön a negyedik Assassin’s Creed Unity foltozás

Az Ubisoft bejelentette, hogy jövő hétfőn engedi útjára a negyedik nagyobb Assassin’s Creed: Unity javítást, mely vélhetően a játékkal kapcsolatos legtöbb hibát és bugot helyreteszi. 

Bővebben
2014
nov
27
Hír

Ingyen Far Cry 4 jár az AC Unity vásárlóinak

Olybá tűnik, hogy az Ubisoft vezekelni akar, ugyanis ma nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin’s Creed: Unity technikai problémái miatt, és kompenzációt ajánlott fel mindazoknak, akik megvásárolták a játékot. 

Bővebben
2014
nov
26
HírVélemény

Ma jön a harmadik nagyobb Assassin’s Creed Unity foltozás

Megjelenése óta a harmadik nagyobb javítást kapja ma az Assassin’s Creed: Unity. A bugoktól hemzsegő förmedvény ezúttal is egy jó nagy foltot kap, amely több mint 300 hibát javít a játékban. 300 hibával egy játék nincs készen. Pont.

Bővebben
2014
nov
13
Hír

Zuhan az Ubisoft-részvények árfolyama a Unity miatt

A piac lereagálta az Assassin’s Creed: Unity pocsék minőségét: az Ubisoft-részvények árfolyama ugyanis egy nap alatt közel 10%-ot esett vissza a negatív kritikák és a lázongó fórumok miatt.

Bővebben
2014
nov
12
Hír

Cirkusz van az Assassin’s Creed Unity körül

Ha ettől nem tér észhez az Ubisoft, akkor semmitől: hatalmas a cirkusz az Amerikában tegnap megjelent Assassin’s Creed: Unity körül, ugyanis az minden platformon elképesztő tecnikai problémákkal küzd. Forrong a világ gémer közössége.

Bővebben
2014
nov
10
HírVideó

Assassin’s Creed Unity – az első fél óra

Holnap reggel 0:01-től tölthető az Assassin’s Creed: Unity, mely természetesen a boltok polcain is tiszteletét teszi. A játékból most meg tudjuk mutatni az első fél órát, akit érdekel, az ne nézze meg, ha érzékeny a spoilerekre! 

Bővebben
2014
nov
7
HírVideó

Befutott az Assassin’s Creed Unity launch trailer

November 13-án jelenik meg az idei egyik Assassin’s Creed-játék, a Unity, s az Ubisoft elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Sok újdonság nem lesz rajta, szinte mindent láttunk már korábban belőle.

Bővebben
2014
okt
30
HírVideó

AC Unity – Eiffel-torony a francia forradalom idején

Meglehetősen érdekes felvétel került elő az Assassin’s Creed: Unity-ből, mely durván spoileres, s arra ad választ, hogy hogy a fenébe mászhatja meg Arno az Eiffel-tornyot a francia forradalom idején. Az Ubisoft ezt is megoldotta. 

Bővebben