Assassin's Creed: Valhalla | Konzol Center
2020
nov
3
HírVideó

Assassin’s Creed: Valhalla – a norvég mitológiáról

0

Az Ubisoft egy új előzetest készített a hamarosan debütáló Assassin’s Creed: Valhalla-hoz, melyen a norvég mitológiáról beszélnek és ágyaznak meg ezzel a játék történetének.

Bővebben
2020
okt
21
HírVélemény

Még meg se jelent az AC: Valhalla, máris a fizetős DLC-ket reklámozza az Ubisoft

0

Mindent elmond egy kiadóról az, ha az alapjáték megjelenése előtt már a megjelenést követő fizetős tartalmakat reklámozza. Bár még az AC: Valhalla meg se jelent, az Ubisoft máris tartja a markát a következő adag zsetonért.

Bővebben
2020
okt
18
HírVideó

Részletes bemutatón az Assassin’s Creed: Valhalla

0

Az Ubisoft egy hétperces videóban vezeti be az érdeklődőket a Valhalla világába, minden eddiginél több információt elárulva a játékról. A cím aranylemezre került, már csak a sokszorosítás van hátra a megjelenésig.

Bővebben
2020
Sze
30
HírVideó

Sztorielőzetest kapott az Assassin’s Creed: Valhalla

0

Friss előzetest lőtt fel az Ubisoft a hamarosan debütáló Assassin’s Creed: Valhalla-ból, melyben megismerjük a főhős testvérét, akinek fontos szerepe lesz a játékban. November 10-től lehet nyüstölni a legújabb részt.

Bővebben
2020
Júl
17
HírVideó

Assassin’s Creed: Valhalla – Eivor végzete

0

Az Ubisoft új előzetest lőtt fel az Assassin’s Creed: Valhalla-ból. A sztoritraileren Eivor végzetéről kapunk képi információkat. A játék november 17-én jelenik meg, két nappal a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt.

Bővebben
2020
máj
19
Hír

Mégis nagyobb lesz az AC Valhalla, mint az Odyssey

0

Az Assassin’s Creed: Valhalla leleplezése után az Ubisoft úgy nyilatkozott, hogy nem ez lesz a legnagyobb vagy leghosszabb játékuk a sorozatban. Egy friss fejlesztői információ szerint nagyobb lesz, mint az Odyssey.

Bővebben
2020
máj
15
Hír

Meg se jelent, máris rekorder az Assassin’s Creed Valhalla

0

A napokban bemutatott Assassin’s Creed Valhalla annyira felkeltette az emberek érdeklődését, hogy még soha ennyien nem néztek bemutatkozó trailert az Ubisoft játékai esetében, mint a most leleplezett cím esetében.

Bővebben
2020
máj
8
HírVideó

Újabb előzetest kapott az Assassin’s Creed: Valhalla

0

Xbox Series X-en rögzített, új játékmenet videót kapott az Assassin’s Creed: Valhalla, amiből sokat nem tudunk meg ténylegesen a játékmenetről. A 14 stúdió által készített játék az Ubisoft tervei szerint még idén év végén meg fog jelenni.

Bővebben
2020
máj
1
Hír

Assassin’s Creed Valhalla – ingyen upgrade Xbox Series X-re

0

Az Ubisoft legújabb játéka, az Assassin’s Creed Valhalla is profitál a Microsoft új generációra bejelentett legújabb fícsöréből: vedd meg Xbox One-ra a játékot, és ingyen frissítheted majd azt Xbox Series X-re.

Bővebben
2020
máj
1
HírVideó

Itt az első Assassin’s Creed Valhalla-előzetes

0

Az Ubisoft tegnap este hivatalosan is bemutatta az Assassin’s Creed: Valhalla első előzetesét. A játékot az Ubisoft Montreal és 14 másik stúdió készíti, az év végén jelenik meg Xbox Series X, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

Bővebben
2020
ápr
30
HírVideó

Hivatalos az Assassin’s Creed Valhalla

0

Az Ubisoft bejelentette, hogy Assassin’s Creed Valhalla címen érkezik a sorozat következő játéka. A címet a mai nap folyamán fogják mozgóképpel együtt leleplezni.

Bővebben