Assassin's Creed | Konzol Center
2018
Júl
14
Hír

Az Assassin’s Creed egykori producere csodálkozik a sorozat sikerén

0

Az Assassin’s Creed egykori producere, a nem mellesleg bájos Jade Raymond elárulta, hogy maga is meglepődött a fencsájz sikerén, ugyanis az Ubisoft annak idején mindössze három részt tervezett belőle. 

Bővebben
2016
Sze
24
Hír

Nem biztos a jövő évi Assassin’s Creed

0

Az Ubisoft elnök-vezérigazgatója elárulta, hogy a forradalmian új Assassin’s Creed-játék akkor jelenik majd meg, amikor elkészül (hú, ki gondolta volna?!), s ez egyáltalán nem biztos, hogy 2017-ben lesz. 

Bővebben
2016
aug
19
Hír

Jöhet az Assassin’s Creed: Ezio Collection

0

Úgy tűnik, hogy felújított változatot kap az Assassin’s Creed-sorozat azon három epizódja, amiben Ezio szerepel, s a csomag Assassin’s Creed: Ezio Collection címmel jelenhet meg hamarosan. 

Bővebben
2015
Sze
20
HírVideó

Az Assassin’s Creed története két percben

Nehéz elhinni, de biztos van olyan játékos, aki még nem játszott egyetleh Assassin’s Creed-játékkal sem. Az ő kedvükért készült egy rövid videó, mely a sorozat történetét foglalja össze két percben. 

Bővebben
2014
Júl
3
Hír

Stúdiót vált az Assassin’s Creed

0

Az Ubisoft egy hivatalos közleményt adott ki, melyben az áll, hogy a jövőben az Assassin’s Creed-játékokat már nem az Ubisoft Montreal fejleszti tovább. Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőe nem tudni, az utóbbi évek alapján nem sok jót. 

Bővebben
2014
Már
31
Hír

A játékosok akarnak évente új Assassin’s Creedet

0

Ha eddig nem tudtad volna, most eláruljuk, hogy nem azért jön minden évben Assassin’s Creed-játék, mert az Ubisoft pénzéhes lenne, hanem azért, mert a játékosok akarnak minden évben új címe. Az Ubisoft szerint. 

Bővebben
2013
dec
21
HírPletyka

Két Assassin’s Creed is érkezhet jövőre

0

A jóból is megárt a sok, pláne az Assassin’s Creed-ből, de úgy tűnik, az Ubisoft ezt nem tudja: egyes lapértesülések szerint jövőre két Assassin’s Creed-játék is érkezhet, és mindkettő nagykonzolos verzió lesz. Ajajj.

Bővebben
2013
dec
4
HírVideó

Assassin’s Creed IV: Freedom Cry DLC megjelenés

0

December 17-én érkezik az Assassin’s Creed IV első sztori DLC-je, a Freedom Cry, melyet természetesen a Season Pass-szon keresztül lehet megvásárolni. A névből is jól látszik, hogy itt bizony rabszolgaságról lesz szó, mint ahogy a lenti videó is sugallja.

Bővebben
2013
máj
10
Hír

Kirúgták az Assassin’s Creed producerét is

0

“A nemzetközi helyzet fokozódik”, avagy, valami nagyon nincs rendjén Montrealban, ugyanis alig egy nappal azután, hogy az Ubisoft kirúgta az Assassin’s Creed szülőatyját, most a játék producere is ment a levesbe.

Bővebben
2013
Már
28
Hír

Az Ubisoft már az új Assassin’s Creed-játékon dolgozik

0

Gyakorlatilag csak néhány héttel ezelőtt került bejelentésre az idén megjelenő Assassin’s Creed IV: Black Flag, egy friss interjúból kiderült, hogy az Ubisoft  tovább feji ezt a tehenet a rajongók morgása ellenére, s már dolgozik a következő részen!

Bővebben
2013
feb
7
Hír

Új Assassin’s Creed-játék érkezik idén

0

Az Ubisoft elnöke, Yves Guillemot ma bejelentette a befektetőknek tartott telefonkonferencián, hogy új Assassin’s Creed-játékot adnak ki a 2014-es pénzügyi évben. Érkezik tehát a következő rész.

Bővebben
2012
dec
10
HírPletyka

Brazíliában játszódhat a következő Assassin’s Creed

0

Igen érdekes hír látott ma napvilágot arról, hogy mi lehet a helyszíne a következő Assassin’s Creed-játéknak. Az Ubisoft Brazil ügyvezetője, Bertrand Chaverot egy portugál magazinnak nyilatkozott a sorozat jövőjéről.

Bővebben
2012
Júl
31
Hír

Az első Assassin’s Creed volt a legjobb

0

Ezt állítja a franchise alkotója, aki időközben már elhagyta az Ubisoft csapatát. Szerinte az első részben meglévő tisztaság a későbbi részekből kiveszett. Valószínűleg hosszasan lehetne vitatkozni, hogy melyik rész a legjobb. Kinek melyik!

Bővebben
2012
jan
27
Hír

Mégis lehet évente új Assassin’s Creed

0

Bár korábban az Ubisoft többször is kijelentette, hogy lassít az Assassin’s Creed franchise tempóján, s nem fog minden évben újabb részt piacra dobni, most úgy tűnik, lehet, hogy mégsem így lesz. A vezér nyilatkozik.

Bővebben