Bastion | Konzol Center
2016
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2016: Új pályát kap ősszel az Overwatch

0

A Blizzard gamescom-os fellépésének talán egyetlen értelmes hozadéka az az előzetes, melyben az Overwatch új pályáját mutatják be, mely szeptembertől lesz elérhető. Németországban, Bastion szülőhelyén található. 

Bővebben
2015
ápr
8
HírVideó

Elérhető PS4-en a Bastion

A Supergiant bejelentette, hogy a már hárommillió példányban elkelt Bastion a mai napon elérhető PlayStation 4-en. A játék azon ritka indie-címek egyike, mely ekkora sikert ért el. 

Bővebben
2013
Már
20
GalériaHírVideó

Transistor – új játékon dolgozik a Bastion alkotója

0

A Supergiant Games akik a közelmúltban a Bastion-nal hódították meg a kritikusok és a játékosok szívé, új játékon dolgozik, melynek címe Transistor. A bejelentés mellé egy videós előzetest, és pár képet is kaptunk.

Bővebben
2013
feb
7
Hír

1.7 millió példányban kelt el a Bastion

0

A Supergiant Games alapítója, Armir Rao a DICE-on tartott beszédében elmondta, hogy a Bastion a mai napig 1.7 millió példányban kelt el világszerte. Ebben a számban az összes platform benne van.

Bővebben
2012
nov
16
HírVideó

iPhone-ra költözik a Bastion

0

Először az Xbox 360 tulajdonosok kóstolhattak bele, később pedig az iPad készülékkel rendelkezők is kipróbálhatták a Bastion című játékot, mely sokak örömére mostantól iPhone-on és iPod Touch-on is elérhető.

Bővebben
2012
jan
3
Hír

Nem lesz Bastion 2

0

A Bastion váratlan sikere ellenére nincs szó folytatásról, azaz, nem lesz Bastion 2, derült ki egy az Eurogamernek adott interjúból. Hiába volt 500,000 feletti letöltés, ez a siker még kevés a további sikerhez.

Bővebben
2011
dec
31
Hír

500,000 letöltés felett a Bastion

0

A Bastion fejlesztőjének honlapján megjelent információ szerint a számos díjat nyert letölthető játék már több mint 500,000 példányban fogyott el, ami nem kis teljesítmény egy kis költségvetésű csapattól.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

Bastion: Stranger’s Dream DLC bejelentés

0

A Supergiant Games új letölthető kiegészítőt jelentett be a Bastion című játékához, Stranger’s Dream címmel, mely jövő héten jelenik meg Xbox 360 és PC platformokra.

Bővebben

Bastion végigjátszás

0

Az emberiség utolsó menedékére, a Bástyára kalauzolunk el a soron következő végigjátszásunkban. A Bastion a nyár egyik üde színfoltja, egyszerre vidám és szomorú.

Bővebben