Batman: Arkham City | Konzol Center
2014
ápr
15
Hír

Batman-akció Xbox LIVE-on

0

A Games of the Week promóció keretén belül egy rakat Batman-játékot lehet megvásárolni akciósan az Xbox LIVE-on. A legnagyobb kedvezmény mértéke 75%, kattints a teljes listáért!

Bővebben
2013
feb
13
HírPletyka

Idén érkezhet a Batman: Arkham City folytatása

0

A Warner Bros. Interactive Entertainment anyacégének, a Time Warner-nek az idei pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még ebben az évben megjelenhet a Batman: Arkham City folytatása. Érdekesség viszont, hogy új fejlesztővel.

Bővebben
2013
jan
14
HírPletyka

Újabb Batman Arkham-játék van kilátásban

0

Úgy tűnik, hogy nem temetjük az Arkham-univerzumot, s velünk együtt a Rocksteady és a Warner Bros. sem teszi, ugyanis utóbbi egy csomó domaint jegyzett be, melyből egy új epizódra lehet következtetni.

Bővebben
2012
ápr
24
HírVideó

Batman: Arkham City – Harley Quinn DLC

0

Jó napja volt tegnap mindenkinek, aki szereti a Batman: Arkham City-t, ugyanis a Rocksteady bejelentette, hogy érkezik a játék Game of The Year kiadása, s egyúttal lerántották a leplet a Harley Quinn DLC-ről is.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

NPD: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

Befutottak az Egyesült Államokra vonatkozó 2011-es videojáték ipari adatok, melyből megtudhatjuk, melyik játék fogyott a legnagyobb példányszámban, és mi a helyzet a konzolok piacán is.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

UK Charts: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

2011-ben a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó címe, a UKIE által ma közzétett kimutatás szerint.

Bővebben
2011
dec
27
Hír

Metacritic – az év játéka 2011

0

Az év végi számadás közeledtével a videojátékok teszteredményeit összefoglaló Metacritic weboldal is úgy döntött, hogy közzé teszi az év legjobb játékainak listáját.  Ha valami, akkor a Metacritic statisztikája mérvadó.

Bővebben
2011
dec
11
Hír

VGA 2011 : A díjazottak listája

0

Magyar idő szerint ma hajnalban véget ért a Spike TV Video Game Awards, s a sok hír és előzetes után most közzétesszük a díjazottak listáját. Elvégre ez egy díjátadó esemény.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

NPD: novemberben a Modern Warfare 3 uralja Amerikát

0

Elérkezett a novemberi számadás ideje, az NPD Group közzétette legfrissebb felmérést a videojáték piacból, szoftverek és hardverek mustra alatt. A Modern Warfare 3 áll az első helyen.

Bővebben
2011
nov
28
Hír

Újabb Batman: Arkham City DLC-k jönnek decemberben

0

A Rocksteady Twitter üzenetben tudatta a nagyvilággal, hogy december huszadikán három letölhető kiegészítő érkezik a Batman: Arkham City-hez, melyből az egyik vadi új.

Bővebben
2011
nov
14
HírVideó

Batman: Arkham City – gond az Xbox 360-as mentésekkel

0

 Valami rejtélyes dolog történik a Batman: Arkham City Xbox 360-as verziójával, ugyanis egyre nő azon játékosok száma, akik szerint a mentéseik szőrén-szálán eltűnnek.

Bővebben
2011
nov
12
Hír

NPD: októberben a Battlefield 3-é volt Amerika

0

Októberben a videojáték ipar 1.08 milliárd dolláros árbevételt produkált az Egyesült Államokban, áll az NPD Group legfrissebb jelentésében. Ez egy százalékos növekedést jelent.

Bővebben
2011
okt
26
Hír

Kétmillió Arkham City fogyott az első héten

0

Nagyon úgy tűnik, hogy sokan szerették az Arkham City-t. A Warner Bros. szerint a játék a megjelenése első hetében kétmillió példányban  kelt el világszerte.

Bővebben
2011
okt
20
Hír

A Warner megoldja az Arkham City DLC problémát

0

A Joystiq egy informátora szerint a Warner Bros. orvosolja az a DLC mizériát, melyről a napokban írtunk. A Batman: Arkham City rajtja nem volt éppen sima.

Bővebben