Battleborn | Konzol Center
2017
jan
19
Hír

Natív 4K-ban fut mostantól a Battleborn

0

A Battleborn téli frissítése épp terítés alatt áll, melynek a legjobban a PS4 Pro tulajdonosai örülnek majd, ugyanis a játék mostantól futtatható lesz natív 4K-ban is. 

Bővebben
2016
okt
15
HírVideó

Megjött a Battleborn első sztori DLC-je

0

A tegnapi naptól elérhető a Gearbox multiplayer lövöldéjének első sztori DLC-je, s vele párhuzamosan a többjátékos mód is kapott egy új térképet. A mellékelt kedvcsináló az előbbit mutatja be. 

Bővebben
2016
máj
29
Hír

Vaskos akcióban kapható a Battleborn

0

Még alig pár hete jelent meg a Battleborn, máris akciósan lehet hozzájutni a Steam-en, bizonyára nem tett neki jót, hogy a rivális Overwatch szintén most jelent meg. 

Bővebben
2016
ápr
30
HírVideó

Battleborn launch trailer

0

Jövő héten válik elérhetővé a Gearbox új lövöldéje, a Battleborn, mely Xbox One, PS4 és PC platformokon lesz nyúzható. A megjelenés alkalmából termszetesen most is külön előzetes készült. 

Bővebben
2016
Már
5
HírVideó

Utolsó karaktereit mutogatja a Battleborn

0

A Gearbox által készített MOBA-játék-ból, a Battleborn-ból már láttunk egy rakat karaktert, s lassan a végéhez érkezik a bemutató. Az egyik utolsó figura egy őrült tudós, Kleese. 

Bővebben
2015
dec
30
HírVideó

Battleborn – két új játszható karakter

Az IGN munkatársai két új, játszható karaktert mutattak be és vettek kezelésbe a Battleborn-ból, az Epic Games kompetitiv, online lövöldéje gőzerővel készül a jövő évi megjelenésre. Bemutatkozik Ghalt és Deande. 

Bővebben
2015
dec
6
HírVideó

Nyílt PS4-es bétát kap a Battleborn

A tegnap esti PlayStation Experience falain belül jelentette be a Gearbox vezetője, hogy a Battleborn PlayStation 4-en egy teljesen nyílt bétatesztet kap. Ajándékba pedig Toby, egy exkluzív karakter jár a bétázóknak. 

Bővebben
2015
nov
7
Hír

Három hónapot késik a Battleborn

A Gearbox belső nézetes lövöldéje, a Battleborn, három hónappal később jelenik meg, mint azt a kiadó tervezte, derült ki a 2K közelményéből. Eredetileg február 9-én jelent volna meg. 

Bővebben
2015
Sze
24
HírVideó

Battleborn – bemutatkozik a főgonosz

A megannyi karaktert felvonultató Battleborn-arzenál után kis változatosság, hogy a legfrissebb előzetesen a játék főgonosza mutatkozik be. A játék jövő februárban válik elérhetővé. 

Bővebben
2015
jún
26
HírVideó

Bemutatót kapott a Battleborn

Egy újabb demó került elő az E3-ról, melyen a Gearbox-féle Battleborn látható mozgásban. A játék még idén megjelenik, PC, PS4 és Xbox One platformokra.

Bővebben
2015
jún
4
HírVideó

E3 2015: Idén télen jön a Battleborn

A Borderlands-játékok készítője, a Gearbox még idén piacra dobja a Battleborn-t, melyből most egy új előzetes látott napvilágot, melyen a játék karaktereit ismerheted meg. A játékban sztori mód és több multi is lesz. 

Bővebben
2014
Sze
20
HírVideó

Negyed órán át mozog a Battleborn

A Gearbox Studios egy közel negyedórás előzetesben mutogatja új lövöldéjét, mely a Battleborn címre hallgat. A fejlesztői kommentárokkal megspékelt végigjátszás a játék kooperatív módjából származik. 

Bővebben
2014
Júl
9
HírVideó

Battleborn – a Gearbox új játéka

0

A Gearbox a nagy semmiből hirtelen bejelentette új játékát, mely a Battleborn címre hallgat, s melyről bővebbet a Game Informer következő számából tudhatunk meg. A játék PC-re és jelenlegi generációs konzolokra készül. 

Bővebben