Battlefield 3 | Konzol Center
2013
jún
19
Hír

PS Plus – a Battlefield 3 és a Saints Row 3 lesz ingyenes

0

Lehet nyüszíteni azoknak, akik nem rendelkeznek PlayStation Plus előfizetéssel, ugyanis a Sony bejelentette, hogy júliusban milyen játékok kerülnek az ingyenes kínálatba. Többek között a Battlefield 3 és a Saints Row 3.

Bővebben
2013
máj
10
Hír

Battlefield 3 – 3,5 millió Premium előfizető van

0

Az Electronic Arts a napokban nyilvánosságra hozta a 2013-as üzleti év utolsó negyedévének eredményeit, melyből számos érdekes információ derült ki. A még 2011-ben megjelent Battlefield 3 továbbra is zászlóshajója a cég bevételeinek.

Bővebben
2013
Már
4
Hír

Battlefield 3: End Game DLC megjelenési dátum

0

A fene se tudja, hogy miért titkolta az Electronic Arts oly sokáig a Battlefield 3 utolsó expanziójának, az End Game DLC-nek a megjelenési dátumát, de a lényeg, hogy most már hivatalos, mikortól is lesz megvásárolható a kiegészítő.

Bővebben
2013
feb
27
Hír

Napi 1 TB adatot hagynak maguk után a Battlefield 3 játékosai

0

Bár már jóval több mint egy éve jelent meg a Battlefield 3, az annyira népszerű, hogy a játékosok napi szinten több mint 1 terabyte információt generálnak a virtuális csatamezőkön.

Bővebben
2013
feb
24
Hír

BF3: End Game DLC – első képen az Air Superiority játékmód

0

A 2011 őszén megjelent, s azóta hatalmas sikert aratott Battlefiled 3 az utolsó expanziójához közeleg, mely stílusosan az End Game DLC nevet kapta. A kiegészítőnek többek között lesz egy új játékmódja is, az Air Superiority, melyből van egy friss képünk.

Bővebben
2013
feb
11
HírVideó

Videón a Battlefield 3: End Game DLC

0

A DICE jóvoltából először láthatjuk mozgásban a Battlefield 3: End Game DLC-t, a most nyilvánosságra hozott képsorok a kiegészítő tesztvideójából lettek rögzítve.

Bővebben
2013
feb
1
HírVideó

Battlefield 3 – videón az End Game DLC

0

A Battlefield 3 által keltett óriási hullám lecsillapodni látszik, a militarista lövölde hamarosan megkapja utolsó DLC-jét, mely találóan az End Game címre hallgat. Egy fejezetnek vége, jöhet a következő!

Bővebben
2012
dec
21

Battlefield 3: End Game DLC teaser

0

Közeledik a Battlefield 3 utolsó DLC-jének, az End Game-nek a megjelenése, mely alkalomból az Electronic Arts egy nyúlfarknyi kedvcsinálót adott ki, mely az expanzió talán legérdekesebb fícsörét, a motorozást helyezi a középpontba.

Bővebben
2012
nov
28
HírVideó

Battlefield 3: Aftermath DLC launch trailer

0

Beindult a Battlefield3: Aftermath DLC digitális disztribúciója, s ebből az alkalomból az Electronic Arts a launch trailert sem volt rest megmutatni a közönségnek. Négy új térkép, új járművek, fegyverek, és a Scavenger névre hallgató mód a tartalom a csomagban.

Bővebben
2012
nov
4
HírVideó

Battlefield 3 – videón az Epicenter pálya

0

Egy friss videó jelent meg, mely a Battlefield 3-hoz készülő új DLC, az Aftermath egyik pályáját, az Epicenter-t mutatja meg.  A pálya a földrengés sújtotta Iránba kalauzolja el a játékosokat. A DLC új fegyvereket, járműveket és játékmódokat hoz magával.

Bővebben
2012
okt
1
HírVideó

Videón a Battlefield 3: Aftermath DLC

0

Decemberben jelenik meg a Battlefield 3 következő expanziója, az Aftermath DLC, melyről információkat már hallottunk, azonban sosem láttuk, hogyan is fest valójában. Az Electronic Arts és a DICE jóvoltából most itt az első előzetes.

Bővebben
2012
Sze
6
Hír

Másfél giga a legújabb Battlefield 3 patch

0

Amennyiben megvásároltad a Battlefield 3 , s nem azért, hogy az egyjátékos móddal bohóckodj, akkor bizony téged is érint a hír, miszerint másfél gigabájtos frissítést kapott a játék multiplayer módja. PC-re még nagyobbat.

Bővebben
2012
Sze
4
HírVideó

Battlefield 3: Armored Kill launch trailer

0

El kell ismerni, hogy a Battlefield 3 nagyobb siker lett, mint azt vártuk volna, rendszeresen a legnépszerűbb játékok között dekkol immáron egy éve, s a Premium szolgáltatás is szépen fogy. Az Armored Kill DLC megjelenése alkalmából itt a launch trailer.

Bővebben
2012
aug
31
Hír

A Rovio-hoz igazol a Battlefield 3 producere

0

Patrick Liu személyében immáron a második oszlopos DICE tag hagyja el a svéd fejlesztőcsapatot, s keres más kihívást a jövőben. Liu az Angry Birds készítőjéhez igazol át, az biztos, hogy komoly profilváltásnak lehetünk szemtanúi.

Bővebben