Battlefield 4 | Konzol Center
2016
Júl
19
HírVideó

Ingyenes a Battlefield 4 Naval Strike DLC

0

A Battlefield 4 harmadik DLC-je, a Naval Strike most ingyen tölthető, igaz, egyelőre csak Xbox One-ra és Xbox 360-ra, és csak azoknak, akiknek van Gold-előfizetése. Hamarosan PlayStation-re is jön. 

Bővebben
2015
dec
13
Hír

A DICE már dolgozik az új Battlefielden

A Battlefield Hardline vélhetően egy vérbeli Battlefield-rajongó igényét sem elégítette ki, így nagy kérdés, hogy a nemrég megjelent Star Wars: Battlefront árnyékában vajon mikor jut idő megint egy valódi részre. 

Bővebben
2015
ápr
12
HírVideó

Így néz ki egy játék 144 fps-sel

Az Eurogamer-féle Digital Foundry szórakozott kicsit, és összerakták a szerintük jelenleg elérhető legbrutálisabb gémer-konfigurációt. Ezután sorra vették a játékokat, és néztek tátott szájjal. 

Bővebben
2014
nov
16
HírVideó

Battlefield 4 Final Stand DLC leleplezés

A Battlefield 4 Premium előfizetők a jövő héten megkapják a játék utolsó térképcsomagját, mely a Final Stand címre hallgat. Az utolsó expanzió Oroszországba kalauzol, és négy térképet tartalmaz majd, amint azt a videó is részletezi. 

Bővebben
2014
aug
9
HírVideó

Egy hétig ingyenes a Battlefield 4

Az Electronic Arts egy hétre ingyenessé tette Originen a Battlefield 4-et, a játék teljes funkcionalitásában játszható a hét nap alatt. Bár a számláló akkor is fut, amikor nem játszol, az egy hét bőven elég, hogy a játék sztori módját kivégezd! 

Bővebben
2014
Júl
23
Hír

Csúszik az új Battlefield és a Dragon Age

0

Az Electronic Arts ma nem aprózta el, ugyanis bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Battlefield: Hardline, és a Dragon Age: Inquisition is csúszik egy hónapot. Sőt, a Battlefield 4 új DLC-je is. 

Bővebben
2014
Júl
15
HírVideó

Battlefield 4 Dragon’s Teeth launch trailer

0

Mától érhető el a Battlefield Premium tagoknak a Battlefield 4 Dragon’s Teeth DLC-je, mely ebből az alkalomból kapott is egy launch trailert. A nem előfizetőkek a bővítmény egy hét múlva lesz elérhető.

Bővebben
2014
Júl
14
HírVideó

Battlefield 4 Dragon’s Teeth DLC videó

0

A Battlefield 4 soron következő DLC-je a Dragon’s Teeth, melyet a Battlefield Premium előfizetői holnaptól, mások pedig július 29-től tölthetnek le. A DICE egy rövid ízelítőt mutatott ma meg a bővítményből. 

Bővebben
2014
máj
16
HírVideó

Battlefield 4 – videón az új DLC-k

0

A DICE friss előzetesben promózza a Battlefield 4 soronkövetkező két bővítményét, a Dragon’s Teeth-t és a Final Stand-et. A Battlefield Premium előfizetők a két DLC-t most kedvezménnyel vásárolhatják meg. 

Bővebben
2014
ápr
17
Hír

Akciós PlayStation 4-játékok

0

Szerencsére a kiadók egyre inkább kezdik felismerni, hogy bizony a túlárazott játékokat nem árt időnként a reális áruk szintjére visszahozni, s így egyre több akcióban lehet részünk. Ezúttal az Electronic Arts-nak van egy jó ajánlata. 

Bővebben
2014
Már
20
HírVideó

Nézz bele a BF4: Naval Strike DLC-be!

0

Legutóbb még csak egy nyúlfarknyi előzetessel szolgálhattunk, most azonban a VG247 jóvoltából előkerült néhány videó, melyen a Naval Strike DLC-be tekinthetünk bele alaposabban.

Bővebben
2014
Már
18
HírVideó

Videón a Battlefield 4: Naval Strike DLC

0

Hamarosan debütál a Battlefield 4 harmadik kiegészítője, a Naval Strike DLC, s most a DICE jóvoltából bele is kukkanthatunk mindebbe egy rövid teaser erejéig. Ha minden igaz, holnap egy bővebb előzetes érkezik. 

Bővebben
2014
feb
17
HírVideó

Battlefield 4 – újból lesz Titan mód

0

A Battlefield 4 soron következő, Naval Strike DLC-jének egyik újdonsága lesz a Titan mód, ami még a Battlefield 2142-ben debütált 2006-ban. A játékmód lényegét hűen prezentálja az erről érkezett előzetes.

Bővebben
2013
dec
28
HírPletyka

Betiltották Kínában a Battlefield 4-et

0

Nyugati sajtóértesülések szerint Kínában betiltották a Battlefield 4-et. Bár egyelőre még a hír nem hivatalos, nagyon úgy néz ki, hogy a játék kiverte a biztosítékot a keleti országban.

Bővebben