Battlefield: Hardline | Konzol Center
2015
dec
15
Hír

Januárban jön a Battlefield: Hardline DLC-je

A Visceral Games és az Electronic Arts bejelentette, hogy a Battlefield: Hardline következő DLC-je januárban érkezik Getaway címmel. 

Bővebben
2015
Már
18
Hír

Battlefield Hardline teszt

Fellőtték a Battlefield: Hardline teszteket a nyugati sajtóban, s már ömlenek a pontszámok a játékról. Túl nagy várakozás ugyan nem előzte meg az aktuális epizódot, azért közüljük az első eredményeket.

Bővebben
2015
Már
17
HírVideó

Élőszereplős traileren a Battlefield Hardline

Csütörtökön jelenik meg hazánkban az Electronic Arts bűn rossznak ígérkező lövöldéje, a Battlefield: Hardline, mely kapott egy élőszereplős trailert a megjelenés előtt, nem mintha az segítene rajta. 

Bővebben
2015
feb
16
HírVideó

Fejlesztői naplón a Battlefield Hardline

Újabb fejlesztői napló érkezett a Battlefield: Hardline-ból, melyen a játék készítők a fegyverek hangjával kapcsolatban osztanak meg gondolatokat, infókat és képeket az érdeklődőkkel. 

Bővebben
2015
feb
9
Hír

Hatmillióan tolták a Battlefield Hardline bétáját

Múlt héten lezajlott a Battlefield: Hardline bétatesztje, és meglehtősen sokan vesztegettek arra időt, hogy a silány minőségű produktumot a kezükbe vegyék. Ma megtudtuk azt is, hányan. 

Bővebben
2015
feb
3
Hír

Battlefield Hardline gépigény

Befutott a Battlefield Hardline gépigénye a Visceral Games jóvoltából, egyúttal már elindult a játék nyílt bétatesztje is, a kliens tölthető már Xbox LIVE-on és PSN-en. A PC-s gépigény elég harmatos. 

Bővebben
2015
jan
29
HírVideó

Színfalak mögött a Battlefield Hardline

A Visceral Games egy új fejlesztői naplóval enged betekintést a Battlefield: Hardline kulisszái mögé, ami  március 17-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Lesz nyílt béta is nemsokára. 

Bővebben
2015
jan
21
HírVideó

Battlefield Hardline – bemutatkozik a Crosshair-mód

A Battlefield Hardline-ban egy új játékmód, a Crosshair mutatkozik be, mely 10 fő részére nyújthat szórakozást. Az Electrocnic Arts készített egy előzetest a többjátékos mókához, fogyasszátok egészséggel! 

Bővebben
2014
dec
23
HírVideó

Ezt várhatod a Battlefield Hardline-tól

Karácsony alkalmából egy friss előzetes érkezett a Battlefield: Hardline-ból, melyből kiderül, hogy pontosan mit is kapnak azok, akik a játékba invesztálnak. 

Bővebben
2014
dec
6
HírVideó

TGA 2014 – Battlefield Hardline sztori trailer

A Visceral Games által kalapált Battlefield: Hardline ezúttal nem a többjátékos, hanem a kampány módot promotálta a The Game Awards falain belül. A készítők esküdöznek, hogy na, ez végre tényleg egy ütős kampány lesz, mi meg továbbra sem hisszük el! 

Bővebben
2014
dec
3
HírVideó

Mozgásban a Battlefield Hardline többjátékos módja

Friss előzetest kapott a Battlefield: Hardline többjátékos módja, mely egy új helyszínt, Gator Hunt-ot, illetve az új játékmódot, a Hotwire-t mutatja be. Megjelenés 2015. március 19-én, nagykonzolokra és PC-re. 

Bővebben
2014
nov
14
HírVideó

Battlefield Hardline gameplay

A Visceral Games fejlesztésében készülő Battlefield: Hardline egy friss játékmenet-videót kapott, melyen a kampányba is belekukkanthatunk. A játék 2015. március 19-én jelenik meg a nagykonzolokra és PC-re. 

Bővebben
2014
Sze
19
HírVideó

Battlefield Hardline – ilyen lesz a Hotwire-mód

A Battlefield: Hardline ugyan csak jövő tavasszal érkezik meg, most mégis belekukkanthatunk a Hotwire-játékmódba, mely az autós üldözésekről fog szólni. Végre, valami friss tartalom érkezik a sorozatba, és mer kockáztatni! 

Bővebben
2014
aug
14
gamescomHírVideó

GC 2014: Battlefield Hardline kampány trailer

Természetesen az Electronic Arts is jelen van a kölni expón, és az idei Battlefield-játék, a Hardline kampány módja részletesebben is bemutatkozott a kiállításon. Ezt a videót tekinthetitek most meg.

Bővebben