Bethesda Softworks | Konzol Center
2020
Sze
24
Hír

További felvásárlásokra is kész a Microsoft

0

A bombaként robbant 7,5 milliárd dolláros ZeniMax Media-felvásárlást követően a Microsoft vezére úgy nyilatkozott, hogy a cég készen áll további felvásárlásokra, ha olyan egységet találnak, ami egybevág terveikkel.

Bővebben
2020
Sze
22
Hír

A Microsoft felvásárolja a Bethesdát

0

A Microsoft bejelentette, hogy felvásárolja a Bethesda Softworks-t is tulajdonló Zenimax Media-t, az összes többi stúdiójával együtt. Az ügylet nagy meglepetést váltott ki az iparági szereplőkből.

Bővebben
2013
Júl
29
HírVideó

The Elder Scrolls Online – The Scamp

0

A The Elder Scrolls Online 2014 tavaszán jelenik meg, s a World of Warcraft előfizetői bázisának csökkenése kiváló terepet ad annak, hogy az MMORPG-re kiéhezett rajongókat elcsábítsa az új játék. Leleplezték a Scamp-et, kapott is egy videót.

Bővebben
2013
jún
17
HírPletyka

Zárt ajtók mögött mutatták be a Fallout 4-et

0

Hiába várták a rajongók az E3-on, hogy a Bethesda bármit is mondjon a Fallout 4-gyel kapcsolatban, ez bizony nem történt meg. Egy friss pletyka szerint állítólag azért, mert a kiadó a játékot zárt ajtók mögött mutatta be a kiállításon.

Bővebben
2013
ápr
19
GalériaHírVideó

The Evil Within – a Bethesda új játéka

0

A találgatásoknak vége, a Bethesda ma leleplezte az új játékát, mely nem az új Wolfenstein lett végül, hanem a Project Zwei néven futott horrorjátékról, mely a keresztségben végül a The Evil Within címet kapta.

Bővebben
2013
Már
20
Hír

Battlecry néven új stúdiót alapít a Bethesda

0

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy Battlecry Studios néven új egységet nyitottak az Egyesült Államokban, a texasi Austinban. A stúdió élén az a Rich Vogel áll, aki korábban a Start Wars: The Old Republic-on dolgozott.

Bővebben
2013
feb
2
Hír

A Bethesda bejelentetlen nextgen játékon dolgozik

0

Az Elder Scrolls sorozat fejlesztője, a Bethesda Games egy bejelentetlen, következő generációs konzoljátékához keres programozókat. Minderre a cég anyavállalatának, a ZeniMax-nak a honlapján felbukkant álláshirdetés utal.

Bővebben
2013
jan
9
Hír

Hamarosan bejelenthetik a Fallout 4-et

0

Ha a Fallout 3-ban szenteltél annak időt, hogy a játék rádiójának műsorába belehallgass, akkor ismerős lehet ThreeDog, a DJ neve. A karakternek hangját kölcsönző színész Twitter-en azt írta, hogy a Bethesda hamarosan bejelenti a következő részt.

Bővebben
2012
ápr
27
Hír

Nem a Bethesda birtokolja a STALKER jogokat

0

Tovább folytatódik a STALKER körüli pletykaörvény,  nem kellett sokat várni arra, hogy a GSC Game World bezárása után az ügyben újabb hírmorzsa röppenjen fel.  Ezek szerint bizony a STALKER jogai nincsenek a Bethesda birtokában.

Bővebben
2012
jan
19
Hír

A DOOM visszatért Xbox LIVE Arcade-re

0

A Bethesda Softworks ma bejelentette, hogy három hónapos szünet után ismét letölthető az fps-ek klasszikusa, a DOOM az Xbox LIVE Arcade rendszeréből.

Bővebben
2012
jan
10
Hír

A Bethesda megszerezte a Fallout MMO jogait

0

A Bethesda Softworks anyacége, a ZeniMax Media tegnap bejelentette, hogy sikerült pontot tennie arra a jogvitára, mely közte és az Interplay között állt fent a Fallout MMO-val kapcsolatban.

Bővebben
2011
dec
21
Hír

Dragon Age III – a Skyrimből is meríthet a BioWare

0

Nem találtak süket fülekre azok a rajongói visszajelzések, melyek az idei év talán legellentmondásosabb játékával, a Dragon Age II-vel kapcsolatban láttak napvilágot. A BioWare figyel.

Bővebben
2011
okt
29
HírVideó

A Bethesda bemutatja a Skyrim világát

0

Az Elder Scrolls V: Skyrim első fejlesztői naplójában a Bethesda Softworks arról árulkodik, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenézniük a Skyrim világának megteremtésekor. Bámulatos videó!

Bővebben
2011
aug
10
Hír

Csökkenteni akarja az id Software a fejlesztési ciklust

0

Az id Software az elmúlt 11 évben ikonikus shootereiről vált híressé, illetve a játékai alatt ketyegő remek motorokról. A stúdió azonban változásokat tervez a jövőben.

Bővebben