Bethesda | Konzol Center
2018
Sze
14
Hír

Biztosan lesz Wolfenstein III

0

A Bethesda PR- és marketing vezetője szerint biztosan lesz majd Wolfenstein III, persze arról nem beszélt, hogy mikorra is tervezik. A népszerű nácigyilkolda már az is lehet, hogy készül a háttérben. 

Bővebben
2017
dec
2
HírVideó

Doom VFR launch trailer

0

Tegnap jelent meg a Bethesda gondozásában a Doom VFR, azaz, a Doom PlayStation VR-verziója, mely egészen egyedi játékélményt adhat a virtuális valóság szemüveg tulajdonosainak. 

Bővebben
2017
Sze
30
Hír

A Bethesda beszólt a rajongóinak

0

Bár a Bethesda tisztában van azzal, hogy a rajongói mit szeretnének, csakis azt csinálja, amit csinálni szeretne, derült ki egy friss interjúból. Nem engedik, hogy a rajongók befolyásolják terveiket. 

Bővebben
2017
ápr
30
E3Hír

E3 2017: A Bethesda két új címet is leleplezhet

0

A sajtó képviselőinek a Bethesda már kiküldte a júniusi E3-ra szóló meghívót a saját konferenciájára, melyen úgy tűnik, hogy két új címet is le fognak leplezni. A találgatások már beindultak. 

Bővebben
2016
aug
6
HírVideó

A Prey is először mutatja meg magát

0

Szintén Texasból, szintén a QuakeCon-ról származik a következő előzetes, melyen a jövőre megjelenő Prey-be nézhetünk bel. A hátnyatott sorsú cím olybá tűnik, hogy tényleg meg fog jelenni. 

Bővebben
2016
jún
28
Hír

Egyelőre nem készül a The Elder Scrolls VI

0

Utoljára 2011-ben jelent meg The Elder Scrolls-játék, ez pedig a Skyrim volt, immáron öt éve, hogy a Bethesda RPG-je néma csendben van. Egy felújított változat jön idén a Skyrimből, de a hatodik rész nem készül egyelőre. 

Bővebben
2016
feb
19
HírVideó

Három új játékon dolgozik a Bethesda

0

Nem unatkoztak a Bethesda fejlesztői az elmúlt évben, és most sem: tavaly a Fallout 4-et kalapálták, most pedig a Doom-on dolgoznak ezerrel. Meg mellette három, eddig még nem bejelentett címen. 

Bővebben
2016
feb
1
E3Hír

E3 2016: A Bethesda viszont tart konferenciát

0

Az Electronic Arts-cal ellentétben a Bethesda a júniusi E3-on saját konferenciánt tart, a prominens csapatnak ez lesz a második fellépése az E3 falai között, ugyanis első showjukat tavaly tartották. 

Bővebben
2015
jún
15
E3HírVideó

E3 2015: Kibővül a The Elder Scrolls Online

A Betesda a mai E3-as konferenciáján egy külön panelt szentelt a The Elder Scrolls Online-nak, és részletesen bemutatta, hogy mit is várhatunk az MMO-tól a közeljövőben. 

Bővebben
2015
jún
15
E3HírVideó

E3 2015: Pörgős többjátékos módot kap a Doom

Ma nyitotta meg kapuit a los angelesi E3, s a Bethesda már le is zavarta a saját konferenciáját. A jövőre megjelenő Doom egy pörgős multiplayer módot kap, Freez Tag, Domination és Clan Arena játékmódok formájában. 

Bővebben
2015
jún
2
Hír

Holnap leplezik le a Fallout 4-et

Rajongók millió fognak most örömtáncot lejteni: a Bethesda a holnapi nap leplezi le a Fallout 4-et. A nap folyamán jelent meg az első nyom a stúdió saját blogján, aztán minden világos lett. 

Bővebben
2015
máj
18
E3HírVideó

Teasert kapott a Doom 4

Egészen biztos, hogy a Bethesda az alábbi, nyúlfarknyi videóval megfelelően lázba hoz mindenkit, aki már kezei közé akarja venni a Doom 4-et. Arra még várni kell, de az E3-on néhány hét múlva jön az első gameplay. 

Bővebben
2015
Már
4
HírVideó

Wolfenstein The Old Blood bejelentés

A GDC 2015 a Bethesda háza tájáról is jó híreket hozott, bejelentették ugyanis a Wolfenstein: The New Order önállóan is futtatható bővítményét, a Wolfenstein: The Old Blood-ot. 

Bővebben
2015
feb
10
Hír

Bréking – Ott lesz a Bethesda az E3-on

Az E3-on történelmében kevésbé jártas olvasóinknak talán a cím semmitmondó, azonban a hír mérföldkő: a Bethesda bejelentette, hogy története alatt először ott lesz az idei E3-on! 

Bővebben