Beyond: Two Souls | Konzol Center
2015
nov
30
Hír

Nem lesz Beyond: Two Souls 2

A 2013-ban megjelent, és a napokban újramaszterelt kiadást kapott Beyond: Two Souls nem kap folytatást, derült ki egy friss interjúból a játék készítőjével. Nem csak ez, a korábbi játékai sem. 

Bővebben
2015
nov
28
HírVideó

Beyond Two Souls – így muzsikál a PS4-es változat

A napokban jelent meg a Quantic Dream remek játékának, a Beyond: Two Souls-nak a PS4-es változata, s a Digital Foundry egyből rá is vetette magát, hogy ízeire szedje a játékot. 

Bővebben
2015
nov
19
Hír

Jövő héten érkezik a felújított Beyond: Two Souls PS4-re

A Sony bejelentette, hogy az eredetileg PS3-ra megjelent Beyond: Two Souls felújított változata november 26-án jelenik meg. Egyelőre csak digitálisan, a Heavy Rain még a fasorban sincs. 

Bővebben
2015
Sze
23
Hír

Hamarosan kiderül, mikor jön a Heavy Rain és a Beyond PS4-re

A Quantic Dream csacsogott kicsit Twitteren, melyből kiderült, hogy hamarosan leleplezik a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls megjelenési dátumát PS4-re. 

Bővebben
2015
jún
16
E3Hír

E3 2015: PS4-re jön a Heavy Rain és a Beyond Two Souls

PlayStation 4-re költözik a Quantic Dream két már-már kultikusnak mondható játéka, a személyes kedvenc Heavy Rain, valamint a két éve megjelent Beyond: Two Souls. Külön-külön és egyben is megvásárolható lesz. 

Bővebben
2014
nov
28
HírVideó

Új játékon dolgozik a Quantic Dream

Sokak számára a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls két nagyon meghatározó játékélményt jelentett, beleértve magamat is, s jó hír, hogy a Quantic Dream egy új, PlayStation 4-es címen dolgozik. 

Bővebben
2014
Júl
8
HírPletyka

PS4-re jöhet a Beyond Two Souls

0

Még áprilisban reppent a pletyka, hogy elkészülhet a Beyond: Two Souls PlayStation 4-re, bár hivatalos bejelentés nem történt. Azóta sem, de most újabb jelek utalnak arra, hogy valóban lesz újgenerációs változat. 

Bővebben
2014
jan
13
Hír

Egymillió felett a Beyond: Two Souls

0

A Quantic Dream bejelentette, hogy a legújabb játékuk, a Beyond: Two Souls még 2013-ban elérte az egymillió darabos eladási számot. Mindehhez nem is volt szüksége olyan sok időre.

Bővebben
2013
okt
9
HírVideó

Beyond: Two Souls launch trailer

0

Az Egyesült Államokban már megjelent a Beyond: Two Souls, s ebből az alkalomból a Sony jóvoltából megkaptuk a játék utolsó előzetesét is, a launch trailert. Íme.

Bővebben
2013
okt
5
HírVideó

Más lesz a Beyond: Two Souls mint a Heavy Rain

0

A Sony egy videót tett közzé, melyen a Quantic Dream elnöke, Guillaume de Fondaumiere arról beszél, hogy miben is különbözik a Beyond: Two Souls a Heavy Rain-től. Megjelenés jövő héten pénteken, addig játsszatok a demóval!

Bővebben
2013
okt
3
Hír

Tölthető a Beyond: Two Souls demója

0

A tegnapi nap óta elérhető PSN-en a Beyond: Two Souls demója, mely a játékból egész sokat enged láttatni, ugyanis két küldetést is megcsinálhatunk a próbaverzióban. A véglegest meg cenzúrázták.

Bővebben
2013
Sze
30
HírVideó

Beyond: Two Souls – videón a Special Edition

0

A Beyond: Two Souls kiadója egy speciális kiadást állít össze a rajongóknak, mely ezúttal külön előzetest kapott: egyedi fémtok, speciális küldetés, avatar és téma is lesz a prémium kiadás vásárlóinak ajándéka. Íme.

Bővebben
2013
Sze
25
HírVideó

Félórányi Beyond: Two Souls

0

Október másodikától lesz elérhető a Beyond: Two Souls demója, azonban az All Games Beta jóvoltából máris megnézhetjük annak végigjátszását. SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Bővebben
2013
Sze
23
Hír

17 millió fontba került a Beyond: Two Souls

0

Az év hátralévő részének leginkább várt PlayStation 3-exkluzív játéka a Beyond: Two Souls, melynek produkciós költsége természetesen töredéke annak, amibe mondjuk a GTA V került, de még így is szeretném ezt a summát az asztalomra.

Bővebben