BioShock Infinite | Konzol Center
2014
nov
24
Hír

Újra toboroz a bezárt Irrational Games

Az Irrational Games újból munkaerőt keres, ami csupán azért furcsa, mert a stúdió alapítója még idén februárban jelentette be az egység bezárását. A BioShock-játékok készítője úgy tűnik, hogy hamvaiból támad fel. 

Bővebben
2014
nov
1
HírVideó

Érkezik a BioShock Infinite The Complete Edition

Újabb előző generációs játék érkezik a jelenlegi konzolokra: a Take-Two Interactive bejelentette, hogy hamarosan üzletekbe kerül a BioShock Infinite: The Complete Edition. 

Bővebben
2014
máj
10
HírVideó

Potom pénzért kapható a BioShock-trilógia Steam-en

0

A Valve digitális disztribúciós platformja, a Steam mindig is híres volt akcióiról, s ezúttal sem maradnak szégyenben. A hétvégén ugyanis a BioShock mind a három része szerezhető be röhejes áron, összecsomagolva. 

Bővebben
2014
Már
25
HírVideó

BioShock Infinite: Burial at Sea DLC launch trailer

0

Mától tölthető Xbox 360, PS3 és PC platformokra a BioShock Infinite utolsó DLC-je, a Burial at Sea part II, mely alkalomból a Take-Two kiadta a bővítmény megjelenésére szánt előzetesét, a launch trailert. 

Bővebben
2014
feb
19
Hír

Bezár a BioShock: Infinite fejlesztője

0

A hatalmas sikert aratott BioShock: Infinite fejlesztője, az Irrational Games lehúzza a rolót, köszönhetően az alapító, Kevin Levin döntésének, aki a jövőben új, kisebb stúdiót alapít a Take-Two szervezetébe olvadva. 

Bővebben
2014
feb
13
HírVideó

Kulisszák mögött a BioShock Infinite utolsó DLC-je

0

A BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC hamarosan megjelenik, s a fejlesztők ebből az alkalomból egy külön videót készítettek, melyben a kulisszák mögé kalauzolnak el. Véget ér tehát Rapture története, a kérdésekre válaszokat kapunk. 

Bővebben
2014
jan
28
HírVideó

BioShock Infinite: Burial At Sea II.

0

Hamarosan megjelenik a BioShock Infinite: Burial At Sea DLC második epizódja, melyben a sorozat történetében először Elizabeth-et lehet majd irányítani. A bővítményért 14,99 dollárt kell fizetni, a mellékelt videó pedig spoileres.

Bővebben
2013
nov
12
HírVideó

BioShock Infinite: Burial at Sea launch trailer

0

Mától letölthető a BioShock Infinite Burial at Sea DLC-je, melyben Elizabeth és Booker kíséretében Rapture-be látogathatunk el. Az egyjátékos bővítmény a megjelenés alkalmából külön launch trailert kapott, íme.

Bővebben
2013
okt
26
HírVideó

Novemberben érkezik a BioShock: Infinite sztori-DLC-je

0

Hivatalosan is megjelenési dátumot kapott a BioShock: Infinite első sztori-DLC-je. A kiegészítő november 12-én kerül fel a PSN-re, bár valószínű, hogy a rendes PSN Strore frissítéssel lesz elérhető Európában, mivel ez egy keddi nap.

Bővebben
2013
aug
3
Hír

Augusztus végén jelenik meg a BioShock Infinite Mac-es verziója

0

A BioShock Infinite augusztus 29-én debütál Apple Mac gépekre, jelentette be a játék kiadója, az Aspyr. A Mac port, mely öt hónappal a játék többi platformon történő megjelenését követően lesz elérhető, Steam-en és az App Store-ban tölthető.

Bővebben
2013
Júl
30
HírVideó

Előzetesen a BioShock: Infinite Burial at Sea DLC

0

Az Irrational Games bejelentette, hogy már elérhető a BioShock: Infinite első DLC-je, a Clash in the Clouds, mely egy kihíváscsomagot takar. Ami ennél is fontosabb, egy kétrészes sztori DLC is közeledik, mely visszakalauzol az első rész világába.

Bővebben
2013
máj
14
Hír

BioShock: Infinite – 3.7 millió kelt el

0

A Take-Two közzétette aktuális pénzügyi jelentését, melyből kiderült, hogy a BioShock: Infinite lett a kiadó legsikeresebb játék az elmúlt egy évben, ugyanis 3,7 millió példány kelt gazdára belőle világszerte. Messze lenyomta ezzel a Max Payne 3-at.

Bővebben
2013
ápr
20
Hír

Amerikában is a BioShock: Infinite volt a legnépszerűbb

0

Nem csupán az Egyesült Királyságban, de Észak-Amerikában is a BioShock: Infinite bizonyult a legnépszerűbb játéknak, derült ki a márciusi eladási adatokból. A játék 878,000 példányban kelt el egy hónap alatt.

Bővebben
2013
ápr
16
Hír

Nem fogyott jól a Gears of War: Judgment

0

A márciusi időszakot boncolgató elemzésükben a Cowen and Company cég kiemelte, hogy a Gears of War: Judgment nem fogyott valami jól, csak úgy, mint a “másik oldal” exkluzívja, a God of War: Ascension. Zsugorodott a játékpiac.

Bővebben