BioWare | Konzol Center
2018
dec
5
Hír

Még legalább három év, mire jön a Dragon Age 4

0

A BioWare egyre kevésbé titkolja, hogy új Dragon Age-játékon dolgozik, olyannyira, hogy a napokban bejelentették, hogy a holnapi The Game Awards-on jön a hivatalos info. Csak azt nem mondták még, meddig kell várni rá. 

Bővebben
2018
dec
1
Hír

Mozgolódik az új Dragon Age

0

Régóta várják a Dragon Age-rajongók, hogy valami információt terítsen a BioWare, lehetőleg egy új részről a sorozatból, és úgy tűnik, hogy hamarosan teljesülhet ebbéli vágyuk. 

Bővebben
2018
Júl
15
Hír

Újabb nagy név távozik a BioWare-től

0

James Ohlen, a BioWare veterán dizájnere elhagyja munkáltatóját, ahol az elmúlt 22 évben dolgozott. Így újabb nagy név távozik a csapattól, az elmúlt egy évben már ő a harmadik. 

Bővebben
2018
jún
17
Hír

BioWare: Lesz még Mass Effect-játék

0

A BioWare munkatársa, Mike Gamble árulta el, hogy a Mass Effect-sorozatnak lesz folytatása, bár a stúdió jelenleg nyakig áll a teendőkben az Anthem kapcsán. 

Bővebben
2017
jún
11
E3HírVideó

E3 2017: Anthem, a BioWare új játéka

0

A BioWare egy rövid kedvcsinálóval leleplezte új játékát, mely az Anthem címre hallgat. Ismét egy sci-fi-vel lesz dolgunk, amihez se platform, se megjelenési dátum nincs még. 

Bővebben
2017
máj
22
Hír

Készül az új Dragon Age

0

Az Eurogamer-nek adott interjújában Alexis Kennedy, író elárulta, hogy a BioWare már dolgozik a következő Dragon Age-játékon, mely a széria soron következő epizódja lesz. Részletek nincsenek. 

Bővebben
2017
feb
2
Hír

Új IP-t dob piacra jövőre a BioWare

0

Most, hogy a Mass Effect: Andromeda lassan elkészül, a BioWare elérkezettnek látta az időt arra, hogy bejelentse: jövő év március 31-ig egy teljesen új IP-vel rukkol elő. Nem szerepjáték lesz. 

Bővebben
2016
aug
1
Hír

A BioWare bezárja saját fórumait

0

Meglepő hírrel rukkolt elő a BioWare: augusztus végén a kanadai csapat bezárja fejelsztői fórumait, a jövőben más csatornákon kíván beszélgetni a játékosokkal. Szerintük haladni kell a korral, s a fórum felett eljárt az idő. 

Bővebben
2016
Júl
24
HírVideó

A Mass Effect-trilógia története

0

A Mass Effect Andromeda ugyan csak jövőre érkezik, a Gamespot készített egy videós összeállítást, melyből kiderül, hogy miért is imádtuk a trilógiát. Előre szólok, ha megnézitek, azonnal újra akarjtok játszani az egészet! 

Bővebben
2016
jan
23
Hír

Távozik a BioWare egyik “nagy öreg” írója

0

A BioWare szegényebb lett egy íróval, akinek sok érdekes karaktert köszönhettünk az elmúlt közel 20 évben: David Gaider bejelentette, hogy a tegnapi volt az utolsó munkanapja a kanadai csapatnál. 

Bővebben
2015
máj
26
Hír

Huszadik születésnapját ünnepli a BioWare

Fogalmazzunk tömören és egyszerűen: a BioWare nélkül a videojáték-ipar félkarú óriás lenne, a kanadai csapat ugyanis az elmúlt hűsz évben megmutatta, hogyan kell RPG-t csinálni. Boldog születésnapot! 

Bővebben
2015
máj
20
Hír

A BioWare gratulált a The Witcher 3-hoz

A Mass Effect-trilógiát, illetve a Dragon Age-sorozatot is jegyző, a szerepjátékokban talán világelső BioWare sem ment el szó nélkül a The Witcher 3: Wild Hunt mellett, s gratulált a lengyel fejlesztőknek. 

Bővebben
2014
aug
18
gamescomHírVideó

GC 2014: Shadow Realms bejelentés

Kicsit megkésve bár, de eljutottunk odáig, hogy megírjuk: a BioWare a gamescom-on jelentette be legújabb projektjét, mely a Mass Effect mellett készül: Shadow Realms címen. 

Bővebben
2014
aug
8
Hír

Lelép a Mass Effect producere

Casey Hudson, a Mass Effect producere otthagyta a BioWare csapatát, és 16 év egy helyen eltöltött idő után új kihívások után néz. A stúdió nagyon hálás mindazért, amit Hudsontól kaptak és tanultak, és egy új kezdetnek tekintik a távozását. 

Bővebben