Black Friday | Konzol Center
2019
nov
23
Hír

Elindult a Black Friday a PlayStation Store-ban

0

A Sony fellőtte az idei Black Friday-akcióját a PlayStation Store-ban, melyben több mint 200 játék kapott akciós árcédulát. A vásár december 2-ig tart, a PlayStation Plus-előfizetés is akciós áron vehető meg.

Bővebben
2018
nov
18
Hír

Elindult a Black Friday a PlayStation Store-ban

0

Bár a Black Friday valójában csak november utolsó péntekére esik, a Sony már fel is lőtte az akcióját a PlayStation Store-ban. A legjobb játékok közül is 50%-60%-os kedvezménnyel válogathatsz. 

Bővebben
2017
nov
18
Hír

Indul a PlayStation-ös Black Friday

0

A PlayStation Plus-tagoknak már elérhető a Store-ban a Sony Black Friday-kínálata, melyben maximum 40%-os kedvezménnyel tud bárki játékokat vásárolni. A legnagyobb kedvezményhez kell az előfizetés is. 

Bővebben
2017
nov
17
Hír

Elindult a Fekete Péntek Xboxon

0

Bár hivatalosan csak november 20-án kezdődik a Microsoft Black Friday-ja, máris elérhető az összes akció a Gold-előfizetők számára. A promóció egészen november 24-ig tart. 

Bővebben
2016
nov
28
Hír

Nagyot kaszált a PlayStation 4 a Fekete Péntek alkalmából

0

A megjelenése óta nem fogyott olyan jól a PlayStation 4, mint múlt héten, a Fekete Péntek-promóciók során. A Sony rekordszámú készüléket értékesített az Egyesült Királyságban. 

Bővebben
2016
nov
20
HírVideó

Csütörtökön indul a Sony Fekete Péntekje

0

Jövő héten csütörtökön indul PSN-en a Sony Black Friday Sale-je, s ez egész furcsán derült ki. A japánok közzétettek egy YouTube videót, melyet nézve csak kapkodod a fejed.

Bővebben
2015
nov
27
Hír

Tényleg fekete a péntek a Sony-nak: leállt a PlayStation Network

Ismét ékes bizonyítéka annak, hogy a japánok nem tudnak jó hálózatot építeni: a Fekete Péntek akciói miatt világszerte több helyen behalt a PSN, máshol csak dög lassú, akadozik. A Sony vallott. 

Bővebben
2015
nov
22
Hír

Xbox Fekete Péntek – itt a teljes akciós felhozatal

A Gold-tagok már péntek óta csemegézhetnek a kedvezményes ajánlatok közül, ennek hiányában csak holnaptól lesz elérhető a Black Friday-promóció teljes felhozatala. S hogy mit lehet venni? Megmutatjuk. 

Bővebben
2015
nov
21
Hír

Elindult az Xbox One-os Fekete Péntek

A Microsoft lerántotta a leplet a Black Friday-promóciójának részleteiről, Xbox One-on néhány tripla A-kategóriás cím kapott karcsúbb árcímkét. Egyelőre mindez csak Gold-előfizetőknek szól. 

Bővebben
2015
nov
18
HírVideó

Pénteken indul Xbox-on a Fekete Péntek-leárazás

A Microsoft bejelentette, hogy most pénteken indul a Black Friday Sale névre keresztelt, Fekete Péntek-leárazás Xbox-on. Egyelőre csak a Gold-előfizetők, pár nappal később mindenki számára. 

Bővebben