Blizzard | Konzol Center
2020
ápr
10
Hír

Bizonytalanná vált a BlizzCon sorsa is

0

A vállalat weboldalán helyezte a Blizzard kilátásba, hogy lehetséges, hogy idén kénytelenek lesznek elhalasztani a BlizzCon-t. Bár a stúdió úgy tervezi, hogy megtartja a novemberi eseményt, a cég producere őszintén beszélt az ezzel kapcsolatos bizonytalanságról.

Bővebben
2018
nov
4
HírVideó

Savazzák a rajongók az új, mobilos Diablot

0

Haragcunami indult útjára, miután a Blizzard a BlizzCon-on a rendezvény lezárásaként bejelentette az új Diablo-játékot, ami Diablo Immortal címre hallgat, és kizárólag mobilokra jelenik meg. 

Bővebben
2018
jún
6
Hír

Új Diablo-projekten dolgozik a Blizzard

0

A Blizzard egy egyelőre bejelentetlen Diablo-projekten dolgozik, derült ki egy friss álláshirdetésből a vállalat karrieroldalán. A cégtől szokatlan, hogy egy új projektjét ilymódon leplez le. 

Bővebben
2017
nov
5
HírVideó

Brutális traileren a World of Warcraft új kiegészítője

0

A Blizzcon 2017-ről futott be a World of Warcraft új DLC-jének, a Battlef for Azeroth előzetese, melyet garantáltan tátott szájjal fogsz végignézni, még akkor is, ha fogalmad sincs a WoW világáról. 

Bővebben
2017
nov
4
HírVideó

Ingyenes lesz a Starcraft II

0

A Blizzcon 2017 szinte első nagy bejelentése volt tegnap, hogy a Blizzard ingyeneség teszi a Starcraft II-t. A Wings of Liberty kampány és a multiplayer meccsek is bekerültek az ingyenes verzióba. 

Bővebben
2017
Júl
2
HírVideó

Augusztus közepén jön a felújított Starcraft

0

A Blizzard bejelentette, hogy augusztus 14-től lesz kapható a Starcraft Remastered, PC és Mac platformokon. Az alapjáték mellett a felújított változat a Brood War DLC-t is tartalmazza. 

Bővebben
2015
jún
21
HírVideó

Overwatch – megjött Widowmaker!

Winston után ezúttal Widowmaker van soron a Blizzard Overwatch játékának karaktereket bemutató videóinak sorozatában. A hölgy egy sasszemű mesterlövész, a tökéletes bérgyilkos. 

Bővebben
2014
nov
9
HírVideó

14 videón mutatja meg magát az Overwatch

A Blizzard pénteken leplezte le új IP-jét, a multiplayer FPS Overwatch-t, s most nem bánt fukarul a látnivalókkal, ugyanis a játékból 14 darab videót nézhetünk meg, természetesen mindegyiken más a téma. Jó szórakozást a reggeli mellé! 

Bővebben
2014
nov
8
HírVideó

Overwatch – a Blizzard új FPS-játéka

A Blizzard közzétette az első látnivalót az Overwatch címre keresztelt, teljesen új IP-jéből, ami egy belső nézetes lövölde lesz, s a közeljövőben játszódik a Földön. 1998 óta ez lesz az első új IP a Blizzard műhelyéből, s első blikkre Team Fortress-beütése van. 

Bővebben
2012
Júl
27
Hír

A Blizzard szerint is katasztrofális a Windows 8

0

Gabe Newell kirohanását követően a Blizzard szakembere is úgy gondolja, hogy a Windows 8 katasztrofális lesz, ugyanis a Microsoft zárttá kívánja tenni az operációs rendszert, melynek a játékfejlesztők, a hardvergyártók látják majd a kárát.

Bővebben