Bloodborne | Konzol Center
2020
okt
13
HírVideó

A modder közzéteszi a Bloodborne 60fps frissítését, de előtti ad esélyt a Sonynak, hogy ők tegyék meg

0

Egy modder időt és energiát nem kímélve elkészítette azt a frissítést, mellyel a Bloodborne 60 fps-sel futtatható PlayStation 4 Pro-n. Hamarosan kiadja, de előbb jelzi a szándékát a Sony-nak.

Bővebben
2018
dec
6
Hír

Myazaki továbbra is cáfolja a Bloodborne 2-t

0

A napokban megjelent, From Software-féle VR játék, a Deracine egy Bloodborne easter egg-et tartalmaz, a rajongók fantáziája pedig beindult, hogy ez biztos a második részre utal. Myazaki cáfol, nem lesz Bloodborne 2. 

Bővebben
2016
dec
30
Hír

Ambíciózus címeken dolgozik a Bloodborne fejlesztője

0

A PlayStation Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida egy interjút adott a 4Gamer-nek, melyből egyrészt a Sony jövő évi terveiről, valamint a Bloodborne fejlesztőjének projektjeiről is megtudtunk apróságokat. 

Bővebben
2016
feb
9
HírVideó

Elkészült élőben a Bloodborne egyik legjobb fegyvere

0

Elkészült élőben is a Bloodborne egyik legnépszerűbb fegyvere, a Saw Cleaver, mely a teljes valójában nézve sokkal brutálisabb,  mint ami a játékban volt. Megvenni egyelőre nem lehet. 

Bővebben
2015
dec
24
HírVideó

Tapaszt kapott a Bloodborne

A Bloodborne új frissítést kapott, melynek segítségével sokkal könnyebben fejleszthetjük fegyvereinket a maximális, 10-es szintre. Igaz, ennek kőkemény ára is van. 

Bővebben
2015
dec
13
HírVideó

Bloodborne The Old Hunters – puszta kézzel nyomta le az utolsó bosst

A legtöbben vért izzadnak azzal, hogy a Bloodborne egyes főellenségeit valahogy, de leverjék, van viszont, akinek ez nem olyan nagy kihívás. Lobos Jr. puszta kézzel, páncél és minden eszköz nélkül indult harcba. 

Bővebben
2015
dec
1
HírPletyka

PlayStation 4-re jöhet a Demon’s Souls

Nem mindennapi pletyka látott napvilágot az internet sötét bugyraiban, miszerint PlayStation 4-re költözhet a From Software ikonikus játéka, a Souls-sorozatot felvezető Demon’s Souls. 

Bővebben
2015
nov
21
Hír

Bloodborne – így indíthatod a The Old Hunters DLC-t

Napokon belül elérhető lesz az év egyik legjobb játéka, a Bloodborne kiegészítője, a The Old Hunters DLC, s mivel a bővítmény beépül a játékban, nem menüből lesz indítható. Eláruljuk, hogyan kezdheted el. 

Bővebben
2015
nov
19
HírVideó

Ismét mozog a Bloodborne: The Old Hunters DLC

A tavasszal megelent Bloodborne egyetlen kiegészítője, a The Old Hunters jövő héten érkezik, melyből egy újabb kedvcsináló érkezett, amin egy új fegyvert vehetünk szemügyre használat közben. 

Bővebben
2015
nov
7
Hír

Ingyenes bővítményt kap a Bloodborne

Pár hét múlva érkezik a Bloodborne egyetlen fizetős DLC-je, a The Old Hunters, azonban nem csak ez lesz az, amiért ismét érdemes elővenni a From Software PS4-exkluzív játékát. 

Bővebben
2015
okt
28
HírVideó

Traileren a Bloodborne The Old Hunters DLC

November 24-től lesz elérhető a Bloodborne DLC-je, a The Old Hunters, mely új területekhez és természetesen bossokhoz enged majd hozzáférést, 15 euróért cserébe. Friss előzetes érkezett Párizsból. 

Bővebben
2015
okt
13
Hír

Novemberben érkezik a Bloodborne GOTY

Game of the Year kiadást kap a PlayStation 4-exkluzív Bloodborne, az idei év egyik legjobb játéka mellé csomagolják a hamarosan megjelenő DLC-t is. Kötelező darab. 

Bővebben
2015
Sze
27
Hír

Exkluzív témát kapnak a platinás Bloodborne-ozók

Azok, akik átházmozták magukat a Bloodborne gyötrelmein, és megszerezték a játék platina trófeáját, egy ajándékot kapnak a Sony-tól. Az erről szóló e-mailnek hamarosan meg is kell érkeznie. 

Bővebben
2015
Sze
21
HírVideó

Akcióban a Bloodborne új DLC-je

A napokban bejelentett Bloodborne: The Old Hunters DLC társaságában időzött az Eurogamer csapata a Tokyo Game Shown, s egy videó keretében foglalták össze és mutatták be mindazt, amit láttak. 

Bővebben