Borderlands 2 | Konzol Center
2019
aug
15
HírVideó

Tiéd a Borderlands 3

0

A Gearbox és a 2K Games friss előzetest tett közzé a Borderlands 3-ból, melynek címe, Tiéd a Borderlands. A videón minden összefoglalnak, ami a játékot és a játékélményt jellemzi majd.

Bővebben
2014
feb
13
HírVideó

Április közepén jön az utolsó Borderlands 2 DLC

0

A Gearbox bejelentette, hogy április 15-től lesz letölthető a Borderlands 2 utolsó Hedhunter-DLC-je, a Sir Hammerlock Versus the Son of Crawmerax. A bejelentés mellé küldtek egy előzetest is, melyet már meg is nézhetsz. 

Bővebben
2014
feb
5
HírVideó

DLC-t kap Valentin-napra a Borderlands 2

0

A Borderlands 2 Valentin-nap alkalmából egy bővítményt kap, melynek címe a Mad Maxxi and the Wedding Day Massacre. Ez lesz a negyedik DLC a sorozatban, ezúttal 3 dollárt kell érte fizetni, s február 11-től lesz elérhető.

Bővebben
2013
okt
30
Hír

Már 7.5 millió Borderlands 2 fogyott

0

Megjelenésekor talán még maga a kiadó sem gondolta volna, hogy a Borderlands 2 ilyen szép sikereket fog elérni: a Gearbox Software játékából ugyanis 7.5 millió fogyott már világszerte.

Bővebben
2013
aug
28
Hír

Érkezik a Borderlands 2: Game of the Year kiadás

0

Olybá tűnik, hogy a Borderlands 2 kap egy szép GOTY-kiadást, mely októberben kerül az üzletek polcaira. S ahogy az ilyenkor lenni szokott, jár mellé egy csomó extra is.

Bővebben
2013
Júl
19
Hír

Holnap bejelentik a Borderlands 2 következő DLC-jét

0

Bár a Borderlands 2 tavaly került az üzletek polcaira, a Gearbox úgy tűnik, nem akarja abbahagyni a tartalomkészítést a játékhoz, ugyanis kiderült, hogy holnap kerül leleplezésre a játék soron következő DLC-je.

Bővebben
2013
jún
26
HírVideó

Borderlands 2 – launch traileren az utolsó DLC

0

Ez is eljött kérem szépen, a Borderlands 2 megkapta a maga utolsó bővítményét, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep címmel. A bővítményért 800 MS pontot, vagy 9,99 dollárt kell fizetni, ha nincs kéznél a Season Pass. Íme a launch trailer.

Bővebben
2013
máj
13
HírVideó

Borderlands 2 – bemutatkozik Krieg

0

Holnap válik letölthetővé a Borderlands 2 új karaktere, Krieg, akiért 800 MS pontot, vagy 10 dollárt kell fizetni. A Season Pass sem jó hozzá. A megjelenés alkalmából a fickó egy külön előzetest kapott.

Bővebben
2013
Már
25
HírVideó

Hamarosan érkezik a Borderlands 2 új DLC-je

0

A Gearbox Software a hétvég PAX East-en bejelentette, hogy a Borderlands 2 áprilisban új bővítményeket kap, lesz új karakter, sztori DLC és új fegyverek is.

Bővebben
2012
dec
21
HírVideó

Borderlands 2 – Sir Hammerlock’s Big Game Hunt DLC videó

0

Január 15-én válik letölthetővé a Borderlands 2 legújabb kampány DLC-je, mely a keresztségben a Sir Hammerlock’s Big Game Hunt címet kapta. Az expanzió megkapta a maga előzetesét, melyet ajánlunk figyelmetekbe!

Bővebben
2012
nov
26
Hír

Nem lesz Borderlands 2 Wii U-ra

0

A Gearbox Software fejlesztésében elkészült Borderlands 2 szép sikereket ér el világszerte, a kasszáknál és a kritikusoknál is, így nagy kérdés, hogy a Wii U megjelenésével vajon elkészül-e a Nintendo új konzoljára. A választ a stúdió fejese, Randy Pitchford adta meg.

Bővebben
2012
nov
21
HírVideó

Borderlands 2 – videón a Mr. Torgue DLC

0

Nem is olyan rég jelent meg a Borderlands 2, s a Gearbox tegnap a játékhoz már a második expanziót mellékelte, ezúttal Mr. Torgue’s Campaign of Carnage címmel. Ha bele szeretnél nézni, itt a remek alkalom, mielőtt megvásárolnád!

Bővebben
2012
okt
22
Hír

Mobilra költözik a Borderlands Legends

0

A Boderlands 2 digitális stratégiai kalauzában jelent meg az a hirdetés, mely arról árulkodik, hogy a Borderlands Legends iOS eszközökre készül, nevezetesen iPad-re és iPhone-ra. Ráadásul még ebben a hónapban megjelenik.

Bővebben
2012
okt
13
Hír

Borderlands 2 – érkezik a Captain Scarlett DLC

0

Jövő héten válik letölthetővé a Borderlands 2 következő DLC-je, a Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, melyben egy sivatagos vidékre, Oasis-ra vezet majd az utad, ahol összeszedheted a címben szereplő hősnőt.

Bővebben