Brink | Konzol Center
2012
nov
29
HírVideó

Dirty Bomb címen jelenik meg a Brink alkotóinak új játéka

0

A Splash Damage lerántotta a leplet a legújabb projektjéről, mely nem más, mint a Dirty Bomb címmel megjelenő lövöldözős, multiplayer orientált, PC-exkluzív játék. A bejelentés mellé egy rövid kedvcsinálót is mellékeltek a fejlesztők.

Bővebben
2012
ápr
22
Hír

2.5 millió kelt el a Brink-ből

0

A Splash Damage vezérigazgatója, Paul Wedgwood a Gamasutra-nak adott interjújában elárulta, hogy a Brink a vállalat életében sikernek számít, ugyanis megjelenése óta világszerte 2.5 millió példány talált gazdára.

Bővebben
2011
aug
22
Hír

UK Charts: Tizedik hete a Zumba Fitness vezet

0

Jöhet kánikula, vihar és jégeső, a Zumba Fitness-t semmi nem mozdítja el tizedik hete a UK TOP 40 lista éléről. Ha az új Deus Ex után is marad első, azt végképp nem hiszem el.

Bővebben
2011
Júl
31
Hír

Brink: Agents of Change DLC

0

Ha még mindig játszol a Bethesda multiplayer fókuszú shooterével, a Brinkkel, de már unod, amit a játék eredetileg kínált, akkor jó hírünk van, jövő héten jön a DLC, tök ingyen.

Bővebben
2011
jún
25
Hír

Brink: Agents of Change DLC júliusban

0

A Splash Damage a blogján tudatta a nagyvilággal, hogy az Agents of Change DLC, mely két új pályát tartalmaz, két új ruhát és két fegyvert, július elején érkezik.

Bővebben
2011
jún
20
Hír

UK Charts: Ismét a Zumba Fitness az élen

0

Valaki elmagyarázhatná végre, miért van az, hogy az elmúlt hónapokban a Zumba Fitness immáron sokadjára áll a brit szoftvereladások élén. Időnként visszaesik, majd ismét az élen landol.

Bővebben
2011
máj
30
Hír

Megjelent a Brink javítás konzolokra

0

A napokban megjelent Brink patch-et hamarosan egy DLC is követi, egyúttal kicsit késve bár, de élesítik a játék statisztika oldalát, melyen minden információ elérhető lesz.

Bővebben
2011
máj
15
Hír

Ingyenes Brink DLC júniusban

0

A Brink vegyes fogadtatását követően a Splash Damage és a Bethesda frissítésekkel és kiegészítőkkel próbálja megfűszerezni a kaszt alapú lövöldözős játékát. Az első DLC júniusban jön.

Bővebben
2011
máj
10
Teszt

Brink teszt

0

A közeli jövőben játszódó Brink megpróbál valami új szint vinni a multiplayer játékba azáltal, hogy a fókusz a szabadon történő rohangáláson és a parkour mozdulatokon van.

Bővebben
2011
máj
9
HírVideó

Az utolsó Brink trailer

0

A Bethesda a holnapi megjelenés előtt még egy utolsó videót odadobott a népnek, hogy aki nem tudta eddig eldönteni, hogy megvegye-e a játékot, ezután se tudja.

Bővebben
2011
máj
5
HírVideó

Brink – a multiplayer csatatér

0

A Brink multiplayer játékmódját bemutató GetSMART videósorozat utolsó darabja azt mutatja be, hogy a csapat alapú multiban mit kell tudni a csatatérről.

Bővebben
2011
máj
3
Hír

Brink – ilyen lesz a kezelőfelület

0

A Brink negyedik tutorial videójában a fejlesztők a játék kezelőfelületét veszik górcső alá. Lesz benne életerőcsík, radar, és a célkitűzéseket tartalmazó rész is.

Bővebben
2011
ápr
27
Hír

Brink multiplayer gameplay

0

GetSMART néven videósorozatot indított a Brink fejlesztője, melyben a csapat alapú multiplayer játékot mutatják be. Kizárólag gameplay jelenetek a videón.

Bővebben
2011
ápr
11
Hír

Egy héttel korábban jelenik meg a Brink

0

Larry “Major Nelson” Herb nagy örömmel tudatta a világgal, hogy a Bethesda egy e-mailben értesítette, hogy a Brinkegy héttel korábban jelenik meg, mint tervezték.

Bővebben