Bulletstorm | Konzol Center
2019
Júl
7
Hír

A People Can Fly folytatná a Bulletstormot

0

Még nyáron megjelenik a Bulleststorm Nintendo Switch-re, és a játék 2011-es megjelenése óta a rajongók folytatást szeretnének. A lengyel fejlesztők kacérkodnak a gondolattal, csak még nem tudják, mit szeretnének.

Bővebben
2019
Már
30
Hír

Jön a Bulletstorm Switch-re

0

A Gearbbox bejelentette, hogy az előző generációban megjelent, egyébként nagy sikert aratott Bulletstorm Nintendo Switchre is megjelenik, Duke of Switch Edition címmel.

Bővebben
2017
Már
25
HírVideó

Érkezik a felújított Bulletstorm

0

A 2011-es Bulletstorm felújított változatot kap, az eredetileg a People Can Fly csapata által öszetett játék jogai immáron a Gearbox kezében vannak, akik futnak még egy kört a címmel. 

Bővebben
2012
ápr
10
Hír

Nem lesz Bulletstorm 2

0

Vélhetően ugyan nem sokan várták, hogy lesz, azonban Mike Capps, az Epic elnöke megerősítette, hogy a Bulletstorm rém gyenge teljesítményét követően nincs tervben a játék folytatása. Ugyan nincs kizárva, de a kezdeti lépések után most leáll a projekt.

Bővebben
2011
nov
24
HírPletyka

A Bulletstrom fejlesztője készítheti a Gears of War előzményt

0

Még viccnek is rossz az a pletyka, melyet az Official Xbox Magazine hoz le aktuális számában, miszerint a Gears of War franchise előzményét a People Can Fly készítené el.

Bővebben
2011
Júl
26
Hír

Megbukott a Bulletstorm

0

Az Epic Games gyakorlatilag egy fillért nem keresett a Bulletstormon, a játék megbukott, ismerte el Mike Capps, miközben a stúdió jövőbeli terveiről is mesélt.

Bővebben
2011
jún
11
Hír

Bulletstorm Blood Symphony DLC

0

A Bulletstorm gyakorlatilag arról szól, hogy minél változatosabban likvidáld ellenfeleidet, s a most megjelent Blood Symphony DLC-vel ez még élvezetesebb, mint korábban.

Bővebben
2011
feb
23
Teszt

Bulletstorm teszt

0

A People Can Fly shootere megérkezett, a régen várt Bulletstorm az üzletek polcain. Vajon beváltotta a hozzá fűzött reményeket?

Bővebben
2011
feb
23
Hír

Bulletstorm – Gun Sonata DLC

0

Az Electronic Arts a Bulletstorm megjelenését egy bejelentéssel ünnepelte, miszerint hamarosan érkezik a játék első DLC-je, a Gun Sonata csomag.

Bővebben
2011
feb
22
HírVideó

Gears of War 3 – béta

0

Nem csak a Bulletstorm biztosít hozzáférést a Gears of War 3 nyári bétájához, lesznek más csatornák is, ahonnan lehet csatlakozni. Aki megvásárolja a Bulletstorm Epic Edition-t, az talál benne egy kódot, mellyel csatlakozhat a nyár végi Gears of War 3 bétához.

Bővebben
2011
feb
3
Hír

A Bulletstorm achievementek nem vihetők át a Gears of War 3-ba

0

Elsőre talán mindenki azt gondolja, hogy még szép, hogy nem, azonban ez nem ilyen egyszerű. Korábban ugyanis arról volt szó, hogy a Bulletstorm achievementek a Gears of War 3-ban különböző tartalmakat lockolnak ki.

Bővebben
2011
jan
24
HírVideó

Bulletstorm – demó trailer

0

Forr a levegő a Bulletstorm háza táján, ahogy közeleg a februári megjelenés. Ma bejelentették, hogy holnap érkezik a játék demója, s ez alkalomból egy trailer-t is közzétettek.

Bővebben
2011
jan
22
HírVideó

Bulletstorm – kötélhúzás skillshot

0

Egy újabb teaser látott napvilágot a Bulletstorm játékból, melyben egy újabb, kötélhúzás névre hallgató skillshot-ot ismerhetünk meg. Nomen est omen.

Bővebben
2011
jan
7
HírVideó

Bulletstorm előzetes

0

A Bulletstorm az FPS játékok eddig megszokottól eltérő teljesen új megközelítése, a játék mottója a “Kill with Skill”, azaz, gyilkolj a képességeiddel. A játék egy futurisztikus konföderáció történetét meséli el, amit elit zsoldosok egy csapata védelmez, a Dead Echo.

Bővebben