Bungie | Konzol Center
2019
jan
13
Hír

Elváltak a Bungie és az Activision útjai

0

Viszontagságokkal terhes nyolc év után úgy döntött, hogy a Bungie kilép az Activision kötelékéből, és a jövőben önállóan folytatja tovább a tevékenységét. A Destiny jogait is viszik magukkal. 

Bővebben
2016
jan
24
Hír

Késik a Destiny 2

0

A Bungie a Destiny bejelentésekor azt nyilatkozta, hogy a Destiny univerzumát egy tízéves ciklusban készül feltálalni a játékosoknak. Mindez három éve volt, időszerű lenne a folytatás, de még a fasorban sincs. 

Bővebben
2014
aug
27
HírVideó

Destiny – íme a PlayStation-exkluzív tartalom

A Bungie már korábban bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő Destiny PlayStation-exkluzív tartalmakat kap majd. Egy külön előzetesen nézhetjük most meg, hogy mik is lesznek ezek. 

Bővebben
2014
aug
22
HírVideó

Destiny launch trailer

Bár még szeptember 9. kicsit odébb van, a Bungie elérkezettnek látta az időt arra, hogy közzétegye a Destiny launch trailerét. A játék PS4, PS3, Xbox One és Xbox 360 platformokra egyszerre jelenik meg világszerte. 

Bővebben
2014
Júl
25
Hír

Mától nyílt a Destiny bétája

0

A mai naptól bárki kipróbálhatja a Destiny-t, a Bungie új játékához ugyanis nem szükséges már bétakulcs. A kliens szabadon tölthető Xbox LIVE-ról és PSN-ről. 

Bővebben
2014
Júl
8
HírVideó

Destiny béta előzetes

0

A Bungie egy friss videóval akar reklámot csinálni a Destiny július 17-én induló bétatesztjének, egyúttal információkat osztott meg arról, hogy a játék milyen változatokban lesz kapható. 

Bővebben
2014
jún
27
Hír

Júliusban jön a Destiny bétája

0

Júliusban aki nagyon unatkozik, az essen neki a Destiny bétájának, erre mind a négy platformon (Xbox 360, X1, PS3 és PS4) is lehetősége lesz, igaz, nem egyszerre indul a publikus teszt. 

Bővebben
2014
máj
6
HírVideó

Fejlesztői naplón a Destiny

0

A Bungie idén megjelenő játéka, a Destiny új fejlesztői naplóval jelentkezett, melyben a fegyvereket, a páncélokat vehetjük szemügyre, illetve a loot-rendszert is. A játék félmilliárd dollárba került, a minőség garantált! 

Bővebben
2013
dec
8
HírVideó

VGX: Friss előzetesen a Destiny

0

A Bungie is friss előzetessel rukkolt elő az online multiplayer játékból, a Destiny-ből, melyen két percen keresztül nézhetjük a teljes káoszt. A játék 2014. szeptember 9-én kerül az üzletek polcaira.

Bővebben
2013
Sze
30
Hír

Ilyen lesz a Destiny PlayStation-dobozképe

0

A Sony közzétette a Bungie új lölvöldéjének, a Destiny-nek a PlayStation-ös dobozfotóit. A játékban három karakterosztály lesz: Titan, Hunter és Warlock, melyek mindegyike megjelenik a dobozfotókon.

Bővebben
2013
aug
2
Hír

A Destiny egy újabb milliárd dolláros franchise lesz

0

A Destiny lehet a kiadó harmadik, milliárd dollárs frencsájza, legalább is ezt állítja az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshberg. A játék ezzel csatlakozni a Call of Duty és a Skylanders táborához.

Bővebben
2013
Júl
4
HírVideó

Full HD videón a Destiny E3-as előzetese

0

A bungie jóvoltából ezúttal HD minőségben tekinthetjük meg azt a Destiny előzetest, melyet még a néhány héttel ezelőtt véget ért E3-on mutattak be a Microsoft konferenciáján. Az anyag kiváló minőségről tanúskodik.

Bővebben
2013
jún
11
E3HírVideó

E3 2013: Először mozgásban a Destiny

0

Végre eljött a pont, amikor a Bungie új gigaprojektjét végre mozgásban is láthatjuk. Minderre máig kellett várni, az E3 kezdőnapjáig, s most végre itt van a Destiny. A játékon azért érződik a Halo hagyaték, no és persze egy kis Borderlands-feeling is!

Bővebben
2013
máj
26
Hír

Elképzelhető a PC-s Destiny

0

A PC-s Destiny sorsa egyelőre bizonytalan, mint a béremelés, azonban talán egy fokkal közelebb kerültek a még mindig számítógépen játszók ahhoz, hogy a Bungie MMO-ját ők is élvezhessék.

Bővebben