Burial at Sea DLC | Konzol Center
2014
Már
25
HírVideó

BioShock Infinite: Burial at Sea DLC launch trailer

0

Mától tölthető Xbox 360, PS3 és PC platformokra a BioShock Infinite utolsó DLC-je, a Burial at Sea part II, mely alkalomból a Take-Two kiadta a bővítmény megjelenésére szánt előzetesét, a launch trailert. 

Bővebben
2014
feb
13
HírVideó

Kulisszák mögött a BioShock Infinite utolsó DLC-je

0

A BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 DLC hamarosan megjelenik, s a fejlesztők ebből az alkalomból egy külön videót készítettek, melyben a kulisszák mögé kalauzolnak el. Véget ér tehát Rapture története, a kérdésekre válaszokat kapunk. 

Bővebben
2014
jan
28
HírVideó

BioShock Infinite: Burial At Sea II.

0

Hamarosan megjelenik a BioShock Infinite: Burial At Sea DLC második epizódja, melyben a sorozat történetében először Elizabeth-et lehet majd irányítani. A bővítményért 14,99 dollárt kell fizetni, a mellékelt videó pedig spoileres.

Bővebben
2013
nov
12
HírVideó

BioShock Infinite: Burial at Sea launch trailer

0

Mától letölthető a BioShock Infinite Burial at Sea DLC-je, melyben Elizabeth és Booker kíséretében Rapture-be látogathatunk el. Az egyjátékos bővítmény a megjelenés alkalmából külön launch trailert kapott, íme.

Bővebben
2013
okt
26
HírVideó

Novemberben érkezik a BioShock: Infinite sztori-DLC-je

0

Hivatalosan is megjelenési dátumot kapott a BioShock: Infinite első sztori-DLC-je. A kiegészítő november 12-én kerül fel a PSN-re, bár valószínű, hogy a rendes PSN Strore frissítéssel lesz elérhető Európában, mivel ez egy keddi nap.

Bővebben
2013
okt
9
HírVideó

BioShock: Infinite – ötpercnyi a harmadik DLC-ből

0

A BioShock: Infinite harmadik DLC-je, a Burial at Sea egy újabb előzetessel gazdagodott, melyen öt percen keresztül csodálhatjuk az expanzió eseményeit. Megtekintés csak azoknak, akiket nem izgat a spoiler!

Bővebben
2013
Júl
30
HírVideó

Előzetesen a BioShock: Infinite Burial at Sea DLC

0

Az Irrational Games bejelentette, hogy már elérhető a BioShock: Infinite első DLC-je, a Clash in the Clouds, mely egy kihíváscsomagot takar. Ami ennél is fontosabb, egy kétrészes sztori DLC is közeledik, mely visszakalauzol az első rész világába.

Bővebben