Call of Duty: Advanced Warfare | Konzol Center
2015
jún
2
HírVideó

Advanced Warfare – ma érkezik az Xbox One-exkluzív DLC

A Call of Duty: Advanced Warfare ma egy fizetős tartalommal bővül, az Exo Zombies Carrier Pack-kel, mely kizárólag Xbox One-ra érhető el. Season Pass tulajdonosoknak természetesen ingyen van. 

Bővebben
2015
Már
25
HírVideó

Mozgásban az Advanced Warfare új DLC-je

Jövő kedden érkezik a Call of Duty: Advanced Warfare második bővítménye, az Ascendence, melyben négy multiplayer-térkép és egy Exo-Zombies-fejezet lesz megtalálható. Íme az előzetes 

Bővebben
2015
jan
25
HírVideó

Advanced Warfare – élőszereplős killcam trailer

Egy rendkívül jópofa ötlettel promózza az Activision a jövő héten megjelenő első nagyobb Call of Duty: Advanced Warfare DLC-t: élőszereplős traileren személyesítik meg a tuti találatokat “rögzítő operatőrt”. 

Bővebben
2014
dec
20
HírVideó

Advanced Warfare – Exo Zombies kóstoló

Januárban érkezik a Call of Duty: Advanced Warfare első DLC-je, a Havoc, melynek részeként debütál a játék zombis kooperatív módja, az Exo Zombies. Ebből láthattok most rövidke ízelítőt. 

Bővebben
2014
dec
12
HírVideó

Videón a CoD Advanced Warfare DLC fegyverei

A Sledgehammer Games kiadott egy videót, melyen a Call of Duty: Advanced Warfare jövő év elején megjelenő, Havoc címre keresztelt expanziójának fegyvereit vehetjük jobban szemügyre. 

Bővebben
2014
nov
28
HírVideó

Advanced Warfare – érkezik az Exo Zombies mód

Januárban jelenik meg a Call of Duty: Advanced Warfare első DLC-je, a Havoc, melynek keretében debütál a játékban az Exo Zombies mód. Ahogy a neve is mutatja, bizony zombikat lehet majd benne csúnyán aprítani. Így fog kinézni. 

Bővebben
2014
nov
21
Hír

Túl a 10 milliárd dolláron a Call of Duty-sorozat

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty. Advanced Warfare az idei év eddigi legnagyobb szórakoztatóipari rajtja, sem mozifilm, sem más játék nem termelt annyi pénzt az első héten, mint a legújabb epizód. 

Bővebben
2014
nov
4
HírVideó

Xbox One-on fut jobban az új Call of Duty

Az Eurogamer-féle Digital Foundry darabokra szedte a ma megjelent Call of Duty: Advanced Warfare kampány módját, melyből kiderült, hogy a játék stabilabban fut Xbox One-on, mint PlayStation 4-en. 

Bővebben
2014
nov
3
Hír

Call of Duty Advanced Warfare teszt

Holnap kerül az üzletek polcaira az idei Call of Duty iteráció, az Advanced Warfare, s természetesen annak rendje s módja szerint darabokra szedték a játékot. A Sledgehammer Games-féle idei rész nem kérdéses, hogy az immáron halálosan megunt színvonalat hozta. 

Bővebben
2014
nov
2
HírVideó

Élőszereplős trailert kapott az Advanced Warfare

A Sledgehammer Games-féle Call of Duty: Advanced Warfare egy nagyon ütős kis élőszereplős trailert kapott, igazából minden készen áll a játék november 3-i rajtjára. Vérpisták figyelem! Lehet bemelegíteni!

Bővebben
2014
nov
1
HírVideó

Zombi mód is lesz az új Call of Duty-ban

Valamilyen perverzió évek óta arra készteti a fejlesztőket, hogy videojátékokban is erőltessék a zombis témát, még olyanokban is, amibe pedig egyáltalán nem illik. Ilyen például a Call of Duty is, s olybá tűnik, hogy az idei iterációban is lesz élőhalottas móka. 

Bővebben
2014
okt
23
HírVideó

CoD Advanced Warfare – multiplayer látnivaló

Az Activision egy új videót tett közzé, melyen a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módjába enged betekintést. A játék megjelenésekor 12 játékmód lesz elérhető, ha tudni akarod pontosan, hogy mik, olvass tovább! 

Bővebben
2014
okt
21
HírVideó

Call of Duty Advanced Warfare gépigény

Általában az MMO-játékoknak van annyi tárhelyre igényük, mint amekkorát a Call of Duty: Advanced Warfare foglal majd el a PC-d merevlemezén, derült ki a Sledgehammer Games közleményéből. 

Bővebben
2014
okt
19
HírVideó

Call of Duty Advanced Warfare launch trailer

A Call of Duty: Advanced Warfare ugyan csak novemberben jelenik meg, a játék mégis megkapta a megjelenés előtti utolsó előzetesét, a launch trailert.

Bővebben