Call of Duty: Black Ops 2 | Konzol Center
2014
Júl
16
HírVideó

A Call of Duty miatt perel a volt panamai diktátor

0

Már megszoktuk, hogy időnként a celebritások hasznot szeretnének húzni a videojátékokból azzal, hogy perelnek a képmásuk engedély nélküli használata miatt. Most is erről van szó, csak most a felperes a volt panamai diktátor! 

Bővebben
2013
aug
12
HírVideó

Így néz ki a Black Ops 2: Apocalypse DLC

0

Az Activision a múlt hét folyamán jelentette be a Call of Duty: Black Ops 2 utolsó DLC-jét, mely az Apocalypse nevet kapta a keresztségben. A bejelentést követően már látnivaló is van az utolsó expanzióról.

Bővebben
2013
máj
25
Hír

Black Ops 2 – ingyenes a Revolution DLC

0

A Call of Duty: Black Ops 2 egy hatalmas frissítést kapott Xbox 360 és PS3 platformokon, melyben számos technikai foltozás mellett az Xbox 360-on játszók ingyen megkapták a Revolution DLC-t. Igen, csak ők.

Bővebben
2013
ápr
12
HírVideó

Black Ops 2: Mob of the Dead trailer

0

A Black Ops 2 soron következő DLC-je, az Uprising tartogat egy zombis módot, s ebből az alkalomból a Treyarch készített egy külön videót, mely kizárólag az élőhalottakkal foglalkozik. A játékmód neve Mob of the Dead.

Bővebben
2013
ápr
8
HírVideó

Black Ops 2 élőszereplős trailer az Uprising DLC-hez

0

Az Activision ismét Peter Stormare főszereplésével készített egy élőszereplős előzetest, mely a közelgő Uprising DLC-hez igyekszik kedvet csinálni humoros formában, könnyed hangvétellel. A kiegészítő április 16-án debütál Xbox 360-ra.

Bővebben
2013
ápr
5
HírVideó

Hivatalos a Black Ops 2: Uprising DLC

0

Az Activision a korábbi szivárgásokat megerősítve bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 Uprigins DLC valóban létezik, és a kiegészítő hamarosan meg is jelenik. A bejelentés mellé egy előzetest is mellékeltek.

Bővebben
2013
feb
19
HírPletyka

Black Ops 2: Orientation az új DLC címe?

0

A Call of Duty: Black Ops 2 következő kiegészítője az Orientation címet viselheti, már ha hinni lehet annak az információnak, ami tegnap este került napvilágra. A DLC címére és tartalmára egy promóciós poszter utal.

Bővebben
2013
jan
24
HírVideó

CoD Black Ops 2 – dupla XP hétvége

0

A Call of Duty: Black Ops 2 rajongóinak lesz mit csinálni a hétvégén, ugyanis a játék multiplayer szegmensében dupla tapasztalati pontot osztogatnak annak, aki beteszi a lábát.

Bővebben
2013
jan
3
Hír

Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC

0

Megjelenését követően két hónappal már úton van a Black Ops 2 első letölthető expanziója, mely a Revolution DLC nevet kapta a keresztségben. A megjelenési dátumról hivatalos információ nincs, pletykált azonban igen.

Bővebben
2012
dec
29
Hír

Harmadával olcsóbb a Black Ops 2

0

Ha van még valaki, aki nem játszott a Call of Duty: Black Ops 2-vel, de szeretne, akkor most jó alkalma nyílik rá, ugyanis az Amazon.com leárazta a játékot, egészen pontosan 30%-kal.

Bővebben
2012
dec
6
Hír

Black Ops 2 – 15 nap alatt 1 milliárd dollárt termelt

0

Annak ellenére, hogy néhány elemző már kezdte megcibálni a vészharangot a Call of Duty-franchise felett, a legújabb iteráció, a Black Ops 2 abszolút rekorder a sorozat történetében azzal, hogy az egymilliárd dolláros bevételt tizenöt nap alatt érte el!

Bővebben
2012
nov
16
HírVélemény

500 millió dollárt termelt a Black Ops 2 az első nap

0

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops 2 több, mint 500 millió dollárt termelt az Activision konyhájára a megjelenését követő egyetlen nap alatt, ezzel az év legerősebb szórakoztatóipari rajtját mondhatja magáénak a játék.

Bővebben
2012
nov
15
Hír

Túl az első millión a Call of Duty: Black Ops 2

0

Az Activision még adós azzal, hogy pontos számokat közöljön arról, hogyan is sikerült a Call of Duty: Black Ops 2 rajtja, azonban a GameStop áruházlánc megtörte a csendet azzal, hogy bejelentette, csak náluk elment belőle egymillió.

Bővebben
2012
nov
13
HírVideó

Mass Effect 2 lemez a Black Ops 2 helyett

0

Az év citromdíjára jogosan pályázhat a Call of Duty: Black Ops 2 forgalmazója az Egyesült Államokban, ugyanis a játék PC-s verziójába a második lemezen nem az adott játék, hanem a Mass Effect 2 található! Videónk is van róla!

Bővebben