Call of Duty: Black Ops 3 | Konzol Center
2016
ápr
2
HírVideó

Black Ops 3 – az Eclipse DLC részletei

0

Az Activision lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops 3 soron következő DLC-jéről, az Eclipse-ről. A bővítmény új térképeket, és egy teljesen új “zombi-élményt” kínál. 

Bővebben
2016
jan
29
Hír

CoD Black Ops 3 – dupla XP-s hétvége lesz

0

A Treyarch bejelentette, hgy a Call of Duty: Black Ops 3 játékosai ezen a hétvégén dupla tapasztalati pontot kapnak a játék multiplayer porciójában, valamint a Zombies-módokban. 

Bővebben
2016
jan
25
HírVideó

Kedvcsinálón a Black Ops 3 új multis pályája

0

Az Activision egy rövidke kedvcsinálót lőtt ma fel a Call of Duty: Black Ops 3 közelgő DLC-jének egyik pályájából. Az Awakening címre keresztelt bővítmény részeként kap helyet a Skyjacked nevű pálya. Nézd meg! 

Bővebben
2016
jan
16
Hír

Már negyedmilliárd Call of Duty fogyott

0

Hülye lenne az Activision abbahagyni az évenkénti Call of Duty-epizódok “gyártását”, amikor ez az egyik legnagyobb arany tojást tojó tyúk a játékiparban. Mindössze két frencsájz teljesített jobban nála. 

Bővebben
2015
dec
22
HírVideó

CoD Black Ops 3: Awakening DLC részletek

A Call of Duty: Black Ops 3 első bővítménye jövő február elején válik letölthetővé, először kizárólag PlayStation 4-re. Az Awakening négy új multiplayer térképet, valamint a zombis játékmód egy vérfrissítését tartalmazza. 

Bővebben
2015
nov
11
HírVideó

550 millió dollárt kaszált három nap alatt a Black Ops 3

Legjobb üzlet a Call of Duty: túl sok energiabefektetés nem kell hozzá évről évre, mégis forintban mérve súlyos milliárdokat hoz a kiadónak az aktuális rész. A Black Ops 3 is így tett, biztos lesz folytatás jövőre. 

Bővebben
2015
nov
9
HírVideó

Black Ops 3 – zombiktól hemzseg a Nightmares mód

A Call of Duty: Black Ops 3 megjelenésével párhuzamosan a Treyarch leleplezte a játék Nightmares módját, melynek lényege, hogy a kampány vége után az egészet végigjátszhatjuk zombiktól hemzsegő pályákon. Íme. 

Bővebben
2015
nov
7
HírVideó

Kampány traileren az új Call of Duty

A Call of Duty: Black Ops 3 szerverei felpörögtek, a játék immáron elérhető világszerte az üzletekben. A kiadó mégis úgy látta, hogy egy kampány trailerrel még több vásárlót szerezhet a lövöldének. Íme. 

Bővebben
2015
okt
24
Hír

Black Ops 3 – nem lesz szezonbérlet Xbox 360-on

A Call of Duty: Black Ops 3 szezonbérlete nem lesz megvásárolható Xbox 360-ra, derült ki az Xbox Games Store jóvoltából. Ez annyit jelent, hogy a játék DLC-i csomagban csak PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra jönnek. 

Bővebben
2015
okt
23
HírVideó

Call of Duty Black Ops 3 launch trailer

Nincs több anyag, nincs több muníció, a Call of Duty: Black Ops 3 elérkezett az utolsó előzeteséhez, mely a közelgő megjelenés apropóján készült. PS4, Xbox One és PC platformokon, lebutítva X360-on és PS3-on keresd. 

Bővebben
2015
okt
22
Hír

CoD Black Ops 3 – 30 fps régi konzolokon

Nagyon senki nem lepődik meg azon, hogy a Call of Duty: Black Ops 3 nem ugyanazt a technó színvonalat hozza majd a régi konzolokon, mint PS4-en és Xbonx One-on: 30 fps-sel rohangál majd csak. 

Bővebben
2015
okt
19
HírVideó

Free Run módot kap a Black Ops 3

A Treyarch valami egész furát gondolhatott akkor, amikor elkészítették a Call of Duty: Black Ops 3 Free Run módját, ugyanis itt mást se kell csinálni, mint veszettül rohanni, csúszni mászni, és mindezt időre. 

Bővebben
2015
okt
14
HírVideó

CoD Black Ops 3 – használd ki a közelharcot!

A Call of Duty: Black Ops 3-ban nem csak eszetlen lövöldözésre lesz lehetőséged, hanem arra is, hogy közelharccal likvidáld ellenfeleidet a kampány módban. A játékról szóló legfrissebb videón ezt nézheted meg. 

Bővebben
2015
okt
5
Hír

Black Ops 3 trófealista

A Call of Duty: Black Ops 3 trófealistája nem csak azért érdekes, mert megtudjuk, mit is kell teljesíteni a játékban, hanem azért is, mert két egyéb, fontos információt is elárul a játékról. 

Bővebben