Call of Duty: Black Ops 4 | Konzol Center
2018
okt
19
Hír

Félmilliárd dollárt hozott három nap alatt a Black Ops 4

0

A kiadóbehemót Activision bejelentette, hogy kiváló rajtot fogott a múlt héten megjelent Call of Duty: Black Ops 4. Az aranytojást tojó tyúk ismét rekordokat döntöget a frencsájz történetében. 

Bővebben
2018
okt
14
HírVideó

Ötperces videón a Black Ops 4 zombi módja

0

Pénteken jelent meg a Call of Duty: Black Ops 4,  és az Activision a játék zombi módját reklámozza egy érzelmesre sikerült előzetessel. A Blood of the Dead a hagyomonyás többjátékos mód mellett csupán egy opció. 

Bővebben
2018
Sze
25
HírVideó

Launch traileren a Black Ops 4

0

Ugyan csak a következő hónapban jelenik meg, az Activision elérkezettnek látta az időt, hogy fellője a Call of Duty: Black Ops 4 launch trailerét. Összefoglalón a játékmódok azoknak, akiket ez érdekel. 

Bővebben
2018
Sze
7
HírVideó

Traileren a Black Ops 4 battle royale módja

0

Az Activision és a Treyarch egy új előzetest tett közzé a Call of Duty: Black Ops 4-ből, lehetővé téve, hogy a játék Blackout-módját, azaz a battle royale módot szemügyre vehessék az érdeklődők. 

Bővebben
2018
máj
21
Hír

A Black Ops 4 nem készül el Switchre

0

A héten leplezték le a Call of Duty: Black Ops 4-et, és rengeteg információt lehetett megtudni a játékról. Zombimód, battle royale mód, számos újítás, azonban úgy tűnik, a Switch tulajdonosai parlagon maradnak. 

Bővebben
2018
máj
19
Hír

Leleplezésre került a Black Ops 4

0

Egy 50 perces sajtótájékoztató keretében leplezték le az idei Call of Duty-iterációt, a Black Ops 4-et, amiben zombimód, és a korábban pletykált battle royale játékmód is helyt kap. Kampányt ne várjon senki. 

Bővebben
2018
Már
9
HírVideó

Hivatalos a Call of Duty: Black Ops 4

0

Az Activision lerántotta a leplet az idei Call of Duty-iterációról, mely a Black Ops 4 alcímmel jelenik meg. Egy rövid teasert is csatoltak mellé, azonban érdemi információkat egyelőre nem. 

Bővebben