Call of Duty: Black Ops | Konzol Center
2012
Júl
5
Hír

Call of Duty dupla XP hétvége

0

Egy percig se gondold, hogy miután a Battlefield 3 rajongók egész hetes dupla XP eseménynek örvendeznek, addig a fő versenytárs, a Call of Duty franchise lemarad. A Black Ops és a Modern Warfare 3 is csatlakozik az ünnephez.

Bővebben
2012
Júl
4
Hír

Call of Duty DLC-k féláron

0

Az Activision sajátos módon ünnepli meg a Függetlenség Napját, a július 4-i nemzeti ünnep alkalmából egy héten keresztül féláron adja két Call of Duty játékhoz az eddigi összes DLC-t.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

NPD: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

Befutottak az Egyesült Államokra vonatkozó 2011-es videojáték ipari adatok, melyből megtudhatjuk, melyik játék fogyott a legnagyobb példányszámban, és mi a helyzet a konzolok piacán is.

Bővebben
2012
jan
10
Hír

Az Activision megvette a BlackOps2.com domaint

0

Az Activision – mint már korábban többször is – a MarkMonitor nevű cégen keresztül vásárolta meg a BlackOps2.com domaint. A tranzakciót a Fusible weboldal szúrta ki, akiknek feltűnt a domain körüli tulajdonoscsere.

Bővebben
2011
nov
10
Hír

Húszmillió eladott COD: Black Ops térképcsomag

0

Középső ujját felfelé mutatja a Call of Duty: Black Ops a fél világnak, s ha az nem elég valakinek, hogy a legjobban fogyó videójáték, most a térképcsomagjai is rekordot döntöttek.

Bővebben
2011
nov
9
Hír

15 millió COD: Black Ops fogyott

0

15 millió Call of Duty: Black Ops talált gazdára az USA-ban, derült ki tegnap egy befektetői konferencián, ami viszont érdekes, hogy ezt az Ubisoft árulta el nekünk!

Bővebben
2011
okt
30
Hír

NPD: a legjobban fogyó játékok 2011-ben

0

Lassan közeledünk az év vége felé, de vajon elgondolkodtál már azon, hogy melyik játék kelt el idén a legnagyobb példányszámban? Lehet tippelni, de úgy sem találod ki.

Bővebben
2011
okt
14
Hír

NPD: szeptemberben a Madden NFL 12 uralta Amerikát

0

Vélhetően senki nem lepődik meg rajta nagyon, hogy szeptemberben az Egyesült Államokban a Madden NFL 12 nem talált legyőzőre, s a szoftver értékesítési lista élén landolt.

Bővebben
2011
okt
1
Hír

A Black Ops lenyomja a Gears of War 3-at online

0

Major Nelson időnként azzal szórakozik blogján, hogy rangsorolja azokat a játékokat, melyeket a legtöbben nyomnak multiban az Xbox Live rendszerén. Még mindig a Black Ops vezet.

Bővebben
2011
Sze
13
Hír

Jövő héten jön a Rezurrection DLC PS3-ra

0

Már csak egy hét, és letelik a Call of Duty: Black Ops Rezurrection DLC Xbox 360 exkluzivitása, jövő héten a Sony konzolján és PC-n is tiszteletét teszi a zombiparádé.

Bővebben
2011
Sze
9
Hír

NPD: augusztusban a Deus Ex uralja Amerikát

0

Az NPD Group felmérései alapján az Egyesült Államokban jelenleg a Deus Ex: Human Revolution áll a szoftver eladási listák élén, bár sikere vélhetően csupán átmeneti.

Bővebben
2011
aug
19
HírVideó

Call of Duty: Black Ops – így készült a Rezurrection DLC

0

Az Activision egy nagyon klassz kis videót tett közzé a közelgő Rezurrection DLC-ből, illetve azt mutatja be, hogyan készült a DLC.

Bővebben
2011
aug
12
Hír

Mélyrepülésben az amerikai játékpiac

0

Öt éve nem produkált olyan gyenge hónapot az amerikai játékpiac, mint júliusban. A negatív rekord a szoftvereladásokra vonatkozik, a fizikai terjesztés legrosszabb hónapja volt.

Bővebben
2011
aug
12
HírVideó

Call of Duty: Black Ops – Rezurrection DLC

0

A Call of Duty: Black Ops következő DLC-je egyértelműen a zombikra lett kihegyezve, s a Treyarch jóvoltából most megnézhetünk egy kulisszák mögötti videót erről.

Bővebben