Call of Duty Elite | Konzol Center
2014
feb
26
Hír

Pénteken megszűnik a Call of Duty: Elite

0

Intő jel volt az, hogy a Call of Duty: Ghosts már egyáltalán nem használta a szolgáltatást, most viszont már itt a bizonyosság is: az Activision február 28-án végleg leállítja a 2011-ben debütált Call of Duty: Elite szolgáltatását.

Bővebben
2012
okt
15
HírVideó

Call of Duty Elite – ingyenes lesz a Black Ops 2-höz

0

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty Elite, a franchise fizetős szolgáltatása ingyenes lesz a Black Ops 2-höz. Megtartja ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint akkor, amikor még fizetni kellett érte.

Bővebben
2012
aug
4
Hír

Csökkenő Call of Duty DLC eladások

0

Az Activision Blizzard közzétette az első negyedéves pénzügyi jelentését, melyben természetesen több gondolatot is szán a Call of Duty sorozatnak. Kiderült, hogy már 12 millióan regisztráltak a Call of Duty Elite-re, melyből 2,3 millió fizetős játékos.

Bővebben
2011
nov
29
HírVideó

Videón ígérget a Call of Duty: Elite

0

Nem mondható el, hogy a Call of Duty: Elite sima startot vett volna november 8-án, az azóta is folyamatos technikai problémákkal küzdő online felület most videón fogadja meg, milyen jó lesz.

Bővebben
2011
nov
22
Hír

Már egymillió Call of Duty: Elite előfizető van

0

Az Activision online statisztikai rendszerének rajtja nem sikerült valami fényesen, a szolgáltatás technikai problémákkal küzdött, és küzd még mindig. A felhasználók száma ennek ellenére nő.

Bővebben
2011
nov
17
Hír

Két héten belül várható a Call of Duty: Elite javítás

0

Az Activision grandiózus kísérlete a Call of Duty online statisztikai rendszerével nem éppen sikeresen debütált, de emiatt nem lehet haragudni a kiadóra. Érkezik a javítás.

Bővebben
2011
nov
11
Hír

Egy hónap Call of Duty: Elite ajándékba

0

Az Activision bejelentette, hogy minden fizetős Call of Duty: Elite felhasználó 30 nappal tovább használhatja a szolgáltatást, mint amennyire előfizetett. A kiadó kompenzál.

Bővebben
2011
nov
8
Hír

Gondokkal küzd a Call of Duty: Elite

0

Az Activision Call of Duty Elite statisztikai platformja az indulás után kicsit megreccsent, jelenleg is technikai problémákkal küzd. A rendszer éjfélkor startolt, egyelőre döcög.

Bővebben
2011
okt
23
HírVideó

Videón a Call of Duty: Elite szolgáltatás

0

A Call of Duty: Elite egy online statisztikai rendszer gyakorlatilag, mely az összes Call of Duty tevékenységed rögzíti, s melyen keresztül az egész világnak megmutathatod, mit tudsz.

Bővebben
2011
Sze
7
Hír

Call of Duty: Elite – kétmillió előfizető egy év alatt

0

Michael Pachter, a Wedbush Morgan hírhedt elemzője a Call of Duty Elite-nek szép jövőt jósol, s a prémium szolgáltatásnak kétmillió előfizetőt jósol az első év végére.

Bővebben
2011
Sze
3
Hír

Leleplezték a Call of Duty: Elite részleteit

0

Végre-valahára az Activtision kiterítette az összes kártyáját a Call of Duty: Elite szolgáltatásával kapcsolatban. Meg van a lista, hogy a fizetős változat mit is tartalmaz valójában.

Bővebben
2011
Júl
15
Hír

Elindult a Call of Duty: Elite béta

0

Azok a szerencsések, akik meghívást kapta a Call of Duty Elite bétára, már hozzáférhetnek az új közösségi szolgáltatáshoz az Xbox Live-on. Jelenleg csak itt.

Bővebben
2011
jún
14
Hír

Call of Duty: Elite – kétmillióan tesztelik

0

Az Activision új prémiumszolgáltatásának, a Call of Duty: Elite tesztjére kétmillióan jelentkeztek az előzetese regisztráció során. Júliusban indul a valódi teszt.

Bővebben
2011
jún
4
Hír

Call of Duty: Elite – még több részlet

0

Újabb részletek láttak napvilágot az Activision újdonsült online platformjáról, a Call of Duty Elite-ről, megtudhatod azt, hogy milyen funkciók lesznek ingyenesek a fizetős rendszerben.

Bővebben