Call of Duty: Ghosts | Konzol Center
2014
aug
3
HírVideó

Betekintés a CoD Ghosts utolsó bővítményébe

0

Holnapután jelenik meg a Call of Duty: Ghosts utolsó DLC-je, a Nemesis. Új pályák, fegyverek, skinek, új játékmód vár arra, aki kipengeti érte a 15 dollárt. A letöltés előtt kukkantsd meg a lenti videót, mi is vár rád. 

Bővebben
2014
ápr
3
Hír

Megjelent a Call of Duty Ghosts Devastation DLC

0

Az Activision elérhetővé tette a Call of Duty Ghosts második expanzióját, a Devastation DLC-t. Mától az Xbox 360 és Xbox One verzió tölthető, holnaptól a PlayStation és PC.

Bővebben
2014
Már
7
HírVideó

Áprilisban jelenik meg az új CoD: Ghosts-DLC

0

Április 3-án lesz letölthető a Call of Duty: Ghosts második bővítménye, a Devastation, melyet Xbox One és Xbox 360 platformokra kaparinthatsz meg.  S hogy mi lesz benne? Hát a szokásos cuccok, fegyverek és térképek. 

Bővebben
2014
feb
21
HírVideó

CoD Ghosts – előzetesen a testreszabós DLC

0

Tegnap óta tölthető a Call of Duty: Ghosts új, testreszabós DLC-je, mely gyakorlatilag tíz kisebb csomagból áll, s mellyel fekszereklseinket, karaktereinket, kiegészítőinket lehet testreszabni.

Bővebben
2013
dec
21
HírVideó

Call of Duty: Ghosts – ezért vegyél season pass-t

0

Az Activision minél nagyobb számban igyekszik rávenni a rajongókat, hogy vásárolják meg a season pass-t a Call of Duty: Ghosts-hoz, s ehhez készített egy előzetest is, melyben felsorolja az érveket, hogy miért érdemes erre pénzt költeni.

Bővebben
2013
nov
6
Hír

Call of Duty: Ghosts – egymilliárd dollár egy nap alatt

0

Még csak tegnap jelent meg világszerte a Call of Duty: Ghosts, mégis elég volt neki egy nap ahhoz, hogy elérje az egymilliárd dolláros forgalmat! A forgalom szón van a hangsúly, ugyanis ez a bevétel a boltoknak leszállított példányokból származik.

Bővebben
2013
nov
5
Hír

Call of Duty: Ghosts teszt

0

A mai napon került az üzletek polcaira Amerikában a Call of Duty: Ghosts, s ezzel párhuzamosan a teszteket sújtó embargó is megszűnt létezni. Megérkeztek az első pontszámok, melyek sok jóval nem kecsegtetnek.

Bővebben
2013
nov
4
HírVideó

Call of Duty: Ghosts – élőszereplős előzetes

0

Megan Fox is megjelenik abban az élőszereplős előzetesben, melyet a Call of Duty: Ghosts kapott a napokban, immáron nem először. A vicces kedvcsinálóra szükség is van, ugyanis a játék holnap debütál Amerikában.

Bővebben
2013
nov
1
HírVideó

Call of Duty: Ghosts – a Free Fall multiplayer térkép

0

Az Activision jóvoltából ismét belekukkanthatunk a Call of Duty: Ghosts többjátékos módjába, ezúttal a Free Fall térképen tehetünk virtuális kirándulást. A többjátékos pálya dinamikus, a felhőkarcolók összeomlása alaposan átrendezi a terepet.

Bővebben
2013
okt
26
HírVideó

Call of Duty: Ghosts – “kib*szott jól néz ki”

0

A Microsoft tervezésért felelő direktora, Alberto Panello volt szerencsés, és láthatta a Call of Duty: Ghosts-t Xbox One-on, és elmondása szerint a játék “kib*szott jól néz ki”.

Bővebben
2013
okt
25
Hír

Call of Duty: Ghosts – 50GB telepítés PS4-en

0

Újabb sokkoló információ derült ki az egyik PlayStation 4-re is megjelenő játékról, nevezetesen, a Call of Duty: Ghosts-ról, miszerint a telepítés során 50GB információ kerül a konzol merevlemezére. Az rengeteg.

Bővebben
2013
okt
22
HírVideó

Call of Duty: Ghosts launch trailer

0

Idő előtt került fel az internetre a Call of Duty: Ghosts launch trailere, s bár az Activision mindent elkövet annak érdekében, hogy az onnan mielőbb lekerüljön, gyorsan nézzétek, amíg lehet!

Bővebben
2013
okt
11
HírVideó

Call of Duty: Ghosts – a klán-rendszer

0

Az Infinity Ward egy videót adott ki a Call of Duty: Ghosts-ról, melyben a klán-rendszert mutatják be. Ezzel a lehetőséggel a klánokba rendeződött játékosok egymás ellen játszhatnak, vagy részt vehetnek a Clan Wars játékban.

Bővebben
2013
okt
4
HírVideó

Új trailert kapott a Call of Duty: Ghosts

0

Új előzetest kapott a Call of Duty: Ghosts, mely ezúttal az osztagokkal, és azok jelentőségével foglalkozik a többjátékos módban. Merthogy ilyen is lesz, AI-vezérelt osztagokat is lehet majd irányítani.

Bővebben