Call of Duty: Infinite Warfare | Konzol Center
2017
jan
28
Hír

Dupla XP-s hétvégén a Call of Duty

0

Az Activision bejelentette, hogy ezen a hétvégén dupla tapasztalati pontot lehet bezsákolni a Call of Duty Infinite Warfare és a Modern Warfare Remastered játékokkal. 

Bővebben
2016
dec
29
Hír

Az új Call of Duty volt a csúcsdísz a karácsonyfa tetején

0

Sorozatban három hete nem talált legyőzőre a Call of Duty: Infinite Warfare az Egyesült Királyságban, a karácsony hetében is az Activision játéka fogyott a legnagyobb példányszámban. 

Bővebben
2016
nov
5
HírVideó

Egy vagyonba kerül az Infinite Warfare szezonbérlete

0

Az Activision megpróbálja annyira csavarni a Call of Duty rajongók tökeit, amennyire csak lehet: bejelentették, hogy bizony minden eddiginél többet kell fizetni a játék szezonbérletéért. Soha egy CoD sem volt még ilyen drága. 

Bővebben
2016
nov
3
HírVideó

Mozgásban az Infinite Warfare zombimódja

0

Holnap jelenik meg a Call of Duty: Infinite Warfare, mely egy külön, kooperatív zombimódot is kapott. A napokban a fejlesztők streamelték a játék zombimódját, így most ebbe nézhetsz bele. 

Bővebben
2016
okt
26
HírVideó

Élőszereplős Call of Duty-trailer érkezett

0

Az Activision jóvoltából egy élőszereplős trailer futott be a Call of Duty: Infinite Warfare-hez, melyben Michael Phelps is felbukkan. 

Bővebben
2016
okt
12
HírVideó

Bemutatkoznak az új Call of Duty kasztjai

0

A Call of Duty: Infinite Warfare kasztjait a játékban Combat Rig-eknek hívják majd, elérő képességekkel, fegyverekkel. Ezt a rendszert mutatja be az Infinity Warfare új előzetese. 

Bővebben
2016
Sze
17
HírVideó

Call of Duty: Infinite Warfare sztoritrailer

0

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én érkezik a boltok polcaira, ami nem csak a multiplayer rész miatt lesz érdekes, hanem a sztorira is sokan kíváncsiak. Erről szól most egy friss előzetes, ismerős arcokkal. 

Bővebben
2016
Sze
3
HírVideó

Mozgásban a Call of Duty: Infinite Warfare multija

0

Tegnap este leplezte le az Activision a Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer módját, s egyből két előzetest is tudunk mutani belőle. Lesz nyílt béta október közepén, először PlayStation 4-en. 

Bővebben