Call of Duty: Modern Warfare 3 | Konzol Center
2012
Sze
5
Hír

Modern Warfare 3: Chaos Pack előzetes

0

Kis kavarodást csinálnak a Modern Warfare 3 DLC-k, könnyen össze lehet téveszteni, hogy akkor mi mikor is érkezik. Akinek nincs Elite előfizetése, az a harmadik DLC-t csak szeptember 13-tól töltheti le, melyből most friss előzetes érkezett.

Bővebben
2012
aug
10
HírVideó

Modern Warfare 3 – így fest a Chaos Pack DLC

0

Ha szemfüles voltál, akkor már tegnap eltapsolhattál 1200 MS Pontot Xbox LIVE-on a Call of Duty: Modern Warfare 3 utolsó előtti DLC-jére, melyhez a megjelenés alkalmából friss előzetest raktak össze a készítők.

Bővebben
2012
aug
7
GalériaHír

Így festenek az új Modern Warfare 3 pályák

0

A Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberben kapja meg az utolsó letölthető kiegészítőjét, mellyel már magunk is többször foglalkoztunk. A részletek ismertek, láttunk már belőle mozgóképet is, most tíz friss képen feszítenek a pályák.

Bővebben
2012
aug
2
Hír

Modern Warfare 3 – az utolsó DLC részletei

0

Szeptemberben debütál a Call of Duty: Modern Warfare 3 utolsó DLC-je, a Final Assault (nomen est omen), melyről most megtudtuk, hogy valójában mit is tartalmaz, és pontosan mikor is jelenik meg.

Bővebben
2012
Júl
30
HírVideó

Modern Warfare 3 – kiszivárgott szeptemberi DLC gameplay

0

A Call of Duty: Modern Warfare 3 szeptemberre várható letölthető kiegészítőjéből idő előtt kiszivárgott egy gameplay felvétel, melyet egy ismeretlen felhasználónak köszönhetünk. A pálya neve Parish.

Bővebben
2012
Júl
5
Hír

Call of Duty dupla XP hétvége

0

Egy percig se gondold, hogy miután a Battlefield 3 rajongók egész hetes dupla XP eseménynek örvendeznek, addig a fő versenytárs, a Call of Duty franchise lemarad. A Black Ops és a Modern Warfare 3 is csatlakozik az ünnephez.

Bővebben
2012
Júl
4
Hír

Call of Duty DLC-k féláron

0

Az Activision sajátos módon ünnepli meg a Függetlenség Napját, a július 4-i nemzeti ünnep alkalmából egy héten keresztül féláron adja két Call of Duty játékhoz az eddigi összes DLC-t.

Bővebben
2012
jún
16
Hír

Modern Warfare 3 Collection 2 PSN-en

0

PlayStation 3-on játszó Call of Duty regruták figyelem! Az Activision és az Infinity Ward bejelentette, hogy június 21-én PSN-re érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2, természetesen vadonat új tartalmakkal.

Bővebben
2012
máj
10
Hír

Új játékmódot kap a Modern Warfare 3

0

A Call of Duty: Modern Warfare 3 regrutái dörzsölhetik a tenyereiket, ugyanis az Infinity Ward jóvoltából hamarosan új multiplayer játékmóddal gazdagodok a legnépszerűbb lövölde.

Bővebben
2012
ápr
17
Hír

Lassuló Modern Warfare 3 eladások

0

Bár a Modern Warfare 3 ragyogó startot vett tavaly őszi indulásakor, nem tudja lepipálni a 2010-ben kiadott Call of Duty: Black Ops játékot. Úgy tűnik, hogy a Modern Warfare 3 eladásai lanyhulnak, a játék veszít sikeréből.

Bővebben
2012
Már
21
Hír

Modern Warfare 3 – dupla XP hétvége lesz

0

Az MP1st értesülései szerint, a soron következő hétvégén az Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 dupla XP hétvégét tart, azonban csak és kizárólag az Xbox 360 tulajok részesülhetnek e kegyben.

Bővebben
2012
feb
7
Hír

Újabb Modern Warfare 3 DLC jön két hét múlva

0

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 következő DLC-je, mely az Overwatch nevű térképet tartalmazza, feburár 21-én lesz elérhető, Xbox 360 Elite előfizetők részére.

Bővebben
2012
jan
24
HírVideó

Elérhető a Modern Warfare 3 első DLC-je

0

Az Activision a mai nap elérhetővé tette a sorozatban első multiplayer expanzióját a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, egyelőre kizárólag Xbox Live-on. A csomagban két térkép található, a Liberation és a Piazza.

Bővebben
2012
jan
17
GalériaHír

Új Modern Warfare 3 multiplayer térképek érkeznek

0

A Call of Duty: Modern Warfare 3 tavaly szinte minden eladási rekordot megdöntött, s az sem titok, hogy a játék a multiplayer módja miatt olyan sikeres, nem pedig a kampány mód miatt. Újabb térképek érkeznek.

Bővebben