Call of Duty | Konzol Center
2020
feb
9
Hír

Idén is lesz Call of Duty, de rejtély, hogy ki készíti

0

Az Activision az aktuális pénzügyi negyedévéről készült befektetői tájékoztatón bejelentette, hogy idén is kapunk Call of Duty-játékot, de azt furcsa mód nem árulták el, hogy ki fogja készíteni az idei epizódot

Bővebben
2019
máj
5
Hír

Június vége előtt bejelentik az idei Call of Duty-t

0

A szokásoshoz képest kis csúszásban van az Activision, az év ezen szakaszán már közismert szokott lenni az adott évi Call of Duty-iteráció. Ezúttal még kicsit várni kell, de június végéig biztosan jön a leleplezés.

Bővebben
2018
Már
11
Hír

Trump – Ennyire erőszakosak a videojátékok

0

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a napokban a Fehér Házba invitálta a játékipar prominens szereplőit, hogy a játékokban ábrázolt erőszakról beszélgessenek. A mellékelt videóval nyitott az elnök. 

Bővebben
2016
feb
13
Hír

Idén is lesz új Call of Duty

0

Az iparág legnagyobb fejőstehene, a milliárd dolláros Call of Duty-sorozat idén sem marad újabb rész nélkül, melyet ezúttal az Infinity Ward fog szállítani. A játékról vajmi keveset tudni, mondhatni semmit. 

Bővebben
2014
máj
1
HírVideó

Május 4-én leplezik le az új Call of Duty-t

0

Vérpistikék figyelem! Az Activision egészen pontosan vasárnap  leplezi le a Call of Duty idei installációját, mely mindaddig csupán Call of Duty 2014 néven fut. Elindult a visszaszámlálás, hamarosan új korszak kezdődik!

Bővebben
2013
Sze
3
Hír

Call of Duty akció Xbox LIVE-on

0

Ha Call of Duty-rajongó vagy, akkor az Activision és a Microsoft pont téged célzott meg azzal az akcióval, melyben a sorozat bizonyos játékait veheted meg kedvezményes áron Xbox LIVE-on. Még rímel is.

Bővebben
2013
máj
5
Hír

Elvette tőle a Call of Duty-t, ezért megölte saját anyját

0

Egy megdöbbentő, még 2012-ben történt eset került napvilágra az Egyesült Államokban, miszerint egy 14 éves fiú, miután édesanyja elvette tőle a Call of Duty-t, annyira felkapta a vizet, hogy húsz lövéssel lőtte szitává az asszonyt.

Bővebben
2013
jan
13
Hír

A Gearbox visszautasított egy Call of Duty fejlesztés felkérést

0

A többek között az olyan játékokat, mint a Borderlands 2 vagy a Duke Nukem Forever, a világnak adó Gearbox Software visszautasított egy felkérést arra vonatkozóan, hogy fejlesszen Call of Duty-játékot, derült ki egy interjúból.

Bővebben
2012
aug
4
Hír

Csökkenő Call of Duty DLC eladások

0

Az Activision Blizzard közzétette az első negyedéves pénzügyi jelentését, melyben természetesen több gondolatot is szán a Call of Duty sorozatnak. Kiderült, hogy már 12 millióan regisztráltak a Call of Duty Elite-re, melyből 2,3 millió fizetős játékos.

Bővebben
2012
jún
15
Hír

A Neversoft is Call of Duty-n dolgozik

0

Újabb csapat áll be a sorban, mostantól egyel több stúdió dolgozik a Call of Duty franchise-on. A Tony Hawk játékok és a Guitar Hero fejlesztője, a Neversoft Entertainment hivatalosan is az IP-n dolgozó csapatok közé került.

Bővebben
2012
máj
10
Hír

40 millió Call of Duty felhasználó havonta

0

Közzétette a 2012-es üzleti év első negyedévének a mérlegét az Activision-Blizzard, melyből kiderült egyrészt, hogy a kiadó remek eredményt produkált, másrészt elárulták, hányan döngetik havonta a Call of Duty-t. ****a sokan!

Bővebben
2012
Már
27
Hír

Távozik a Call of Duty kreatív stratégája

0

A Call of Duty franchise rajongói csípőből tudják, hogy ki is az a Robert Bowling, vagy közismertebb nevén FourZeroTwo, számukra ő volt a sorozat hivatalos arca. Mostanáig. Bowling ugyanis távozik az Infinity Ward-tól.

Bővebben
2012
Már
5
Hír

Évente lesz továbbra is Call of Duty

0

Amiért a legtöbben utálják a Call of Duty játékokat, az az a tény, hogy évről-évre anélkül lesz elképesztően sikeres, hogy gyakorlatilag új tartalmat ajánlana. Sokan jónak látnák, ha a sorozat egy pár évet pihenne, azonban nem az Activision vezérigazgatója.

Bővebben
2012
feb
20
Hír

Call of Duty játékot kap a PS Vita

0

A PlayStation Vita két nap múlva esedékes megjelenésével ideje lesz a fejlesztőknek a nagy nevekkel is előrukkolni az új kézikonzolra, mert mindeddig gyakorlatilag az Uncharted: Golden Abyss az egyetlen nagy név mellé. Mindeddig.

Bővebben