Call of Juarez: The Cartel | Konzol Center
2011
dec
28
Hír

Akikben nagyot csalódtunk – 2011

0

Ugyan még pár nap hátra van a 2011-es évből, azonban játék már biztosan nem jelenik meg. Így nyugodt szívvel készíthetünk számadást arról, hogy mely játékokban csalódtunk leginkább idén.  A lista fájdalmas.

Bővebben
2011
nov
25
HírPletyka

Call of Juarez: The Cartel – állítólag készül a folytatás

0

Bár nagyon vártuk, jó nagy bukta lett a Call of Juarez: The Cartel, s ezzel nem csak játékosként, hanem kritikusként is így voltunk sokad magunkkal. S mégis készül a folytatás.

Bővebben
2011
aug
1
Hír

UK Charts: hetedik hete a Zumba az élen

0

A Zumba Fitness már a hetedik hete vezeti a Chart-Track brit eladási listáját, ráadásul 33 százalékos emelkedést produkált a múlt héten. Még egy hét, s beállítja a Modern Warfare 2 rekordját.

Bővebben
2011
Júl
17
Teszt

Call of Juarez: The Cartel teszt

0

A Call of Juarez franchise mindeddig azzal vívta ki rajongói tiszteletét, hogy bár egyik sem volt a szó klasszikus értelmében igazán jó játék, a hamisítatlan XIX. századi vadnyugati érzést hozta, ezáltal olyan miliőt varázsolva a játékos szeme elé, melytől nehezen szabadult.

Bővebben
2011
Júl
14
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel – multiplayer videó

0

A Techland újabb videóval jelentkezik a Call of Juarez: The Cartel megjelenése előtt egy héttel, ezúttal a multiplayer módok kerülnek terítékre. Még mindig kérdőjel a játék.

Bővebben
2011
Júl
9
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel – videón a csapattagok

0

Eddig már számtalanszor hallottuk, hogy a Call of Juarez: The Cartel nem magányos farkasok játéka, csapattársaink is lesznek, természetesen co-op móddal. No de kik ők? Most kiderül.

Bővebben
2011
Júl
7
HírVideó

Hétperces Call of Juarez: The Cartel játékmenet

0

Végre egy masszív játékmenet videó érkezett a júliusban megjelenő Call of Juarez: The Cartel című játékból, melyen már nem renderelt videót kell néznünk. Drog, fegyverek, piszkos beszéd.

Bővebben
2011
jún
17
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel co-op gameplay

0

Más helyszín, más téma, de még mindig Call of Juarez. A Techland játékában fajsúlyos szerepet kap a kooperatív játékmenet, ha azt szeretnéd. Akár hárman is. Videó.

Bővebben
2011
ápr
28
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel sztori trailer

0

A Techland és az Ubisoft közösen dédelgetett projektje, a Call of Juarez: The Cartel újabb trailert kapott, mely játékmenet részleteket is tartalmaz, és hozza a bűnöző hangulatot.

Bővebben
2011
Már
27
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel – lesz demó

0

Blazej Krakowiak, a Techland termékmenedzsere egy a ScrawlFX-nek adott interjújában arról beszélt, hogy mindenképpen szeretnének demót a Call of Juarez:: The Cartel-hez.

Bővebben
2011
Már
16
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel előzetes

0

Az Ubisoft bejelentette a Call of Juarez franchise harmadik epizódját, azonban a helyszín nem a jól megszokott vadnyugat lesz, hanem napjaink Los Angelese és Juareze.

Bővebben
2011
Már
4
HírVideó

Call of Juarez: The Cartel trailer

0

Megérkezett az első trailer a Techland kezei között készülő Call of Juarez: The Cartel játékból.

Bővebben
2011
feb
23
Hír

Call of Juarez: The Cartel – Mexikóban betiltanák

0

Pár héttel ezelőtt jelentették be a Call of Juarez: The Cartel című játékot, s egy mexikói állam máris betiltaná a játékot, tekintettel arra, hogy a drogháború valójában is dúl Mexikóban.

Bővebben
2011
feb
7
Hír

Call of Juarez: The Cartel – bejelentés

0

Az Ubisoft bejelentette a Call of Juarez franchise harmadik epizódját, azonban a helyszín nem a jól megszokott vadnyugat lesz, hanem napjaink Los Angeles-e és Juarez-e. Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nagyon csínján bántak az információval, és túl sok mindent nem árult el az Ubisoft a játékról.

Bővebben