Capcom | Konzol Center
2019
aug
31
Hír

Néhány nap és leleplezik az új Resident Evil-játékot

0

A Capcom már augusztusban nyílt titokként kezelte, hogy készül az új Resident Evil-játék, most viszont az is kiderült, hogy néhány nap múlva lehull a lepel a kiadó legnépszerűbb sorozatának legújabb részéről.

Bővebben
2019
máj
12
HírVideó

Nem érkezik Capcom-játék a jövő év derekáig

0

Bár a Capcom egy nagyon ígéretes címe, a Deep Down 2013 óta készülőben van, úgy tűnik, hogy vagy lehúzták a klotyón, vagy már csak PS5-re jelenik majd meg, ugyanis a kiadó már csak jövőre ad ki játékot.

Bővebben
2017
máj
1
HírVideó

Érkezhet a Mega Man Legacy Collection 2

0

A Mega Man rajongóinak bizonyára jó hír, hogy az első Mega Man Legacy Collection után érkezhet egy újabb csomag. A sorozat idén lesz 30 éves, így nem lenne meglepő, ha valóban megtörténne. 

Bővebben
2015
aug
13
HírVideó

Hivatalosan is készül a Resident Evil 2 remake

A Capcom hivatalosan is elismerte, hogy felújítják a Resident Evil legendás második részét, mely vélhetően Resident Evil 2 Remastered néven jelenik meg. Egyelőre nincs más infó. 

Bővebben
2014
dec
8
Hír

PS4-exkluzív lesz a Street Fighter V

A hétvégén bejelentett Street Fighter V-ről kiderült, hogy PlayStation 4-exkluzív lesz konzolokon, emellett azért PC-re is megjelenik. Most felbukkant a játék első előzetese, melyen Ryu és Chun Li harcol utcai környezetben. 

Bővebben
2014
okt
30
HírVideó

Resident Evil Remastered előzetes

Jövő év elején jelenik meg a Resident Evil Remastered, a játék második remake-je PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. A játékból most egy 10 perces gameplay érkezett az Eurogamer jóvoltából. 

Bővebben
2014
aug
7
Hír

Capcom-akciók Xbox LIVE-on

A Microsoft egy rakat játékot leárazott Xbox LIVE-on, főleg a Capcom címeit. Van, amelyik véglegesen karcsúsodott árban, van, ami csak időszakosan. Kár, hogy maga az Xbox LIVE szolgáltatás az utóbbi napokban rakoncátlankodik. 

Bővebben
2014
jún
11
E3HírVideó

E3 2004: Deep Down előzetes

0

Tipikus japán beütésű, free-to-play szerepjátékot készít a Capcom a Deep Down személyében, melyben elég sok stílusjegyet lehet felfedezni. Az RPG sztori módja egyedül is végigvihető, de ha a játékos úgy kívánja, kaphat maga mellé társakat is. 

Bővebben
2014
jan
2
Hír

Gond van a Marvel-licenszekkel, tűnnek el a játékok

0

Az egész helyzet néhány hete kezdődött, amikor is bejelentették, hogy a Marvel vs Capcom-játékok eltűnnek a digitális áruházak virtuális polcairól. Most újabb franchise került be az eltávolított játékok sorába.

Bővebben
2013
nov
1
Hír

A Capcom szerint 1.2 millió Dead Rising 3 fogyhat

0

Az Xbox One egyik nyitócíme lesz a Dead Rising 3, mely kizárólag a Microsoft konzolján jelenik meg. Exkluzivitása végett nem viszik majd, mint a cukrot, azonban a játék kiadója, a Capcom bizakodó a zombis címmel kapcsolatban.

Bővebben
2013
aug
28
HírVideó

Lost Planet 3 launch trailer

0

Pénteken érkezik hazánkba a Lost Planet 3, az Xbox 360, PS3 és PC platformokra megjelenő lövölde. Ebből az alkalomból a játék megkapta utolsó előzetesét, a launch trailert. Íme.

Bővebben
2013
aug
1
Hír

Nagyot esett a Capcom árbevétele

0

A Capcom is kitette az asztalra az előző negyedéves pénzügyi teljesítményét, melyből kiderült, hogy a kiadó értékesítésből származó árbevétele nagyot zuhant, bár még így is sikerült pozitív üzemi eredményt elérniük.

Bővebben
2013
Júl
25
Hír

Egy tucatnyi új címet mutat be jövő héten a Capcom

0

Elsőre izgalmasnak tűnik az a bejelentés, melyet a Capcom Online Games csapata tett, miszerint a kiadó augusztus elsején tizenhárom darab vadonat új címet jelent majd be. Azért ennyire nem eszik forrón a kását.

Bővebben
2013
Júl
16
Hír

Akciós Capcom-játékok az Xbox LIVE-on

0

A Capcom megpróbál profitálni a nyári uborkaszezonból, s egy masszív akcióval próbálja vásárlásra ösztönözni az Xbox 360 játékosait. Asura’s Wrath, Devil May Cry és Lost Planet a fókuszban.

Bővebben