Catherine | Konzol Center
2019
jan
5
Hír

PC-re is megjelenik a Catherine

0

Úgy tűnik, hogy PC-re is megjelenik a Catherine, derült ki a korhatárbesorolást végző ESRB listázásából. Ugyanakkor érdekes, hogy nem ugyanaz a kiadás lesz, ami idén jelenik majd meg PlayStation 4-re.

Bővebben
2017
dec
21
Hír

Érkezik a Catherine: Full Body

0

Két nappal ezelőtt még nem lehetett tudni, hogy új Catherine, vagy a régi felújított változata érkezik hamarosan, azonban most már hivatalos, hogy a Catherine reamstered változata jelenik meg jövő év elején. 

Bővebben
2017
dec
19
Hír

Készül a Catherine felújítása vagy a második része

0

Az előző generáció egyik legeredetibb puzzle játéka, a Catherine háza táján történik valami. Úgy tűnik, hogy készül a játék HD-felújítása, vagy a második része. Bármelyiket várjuk szeretettel. 

Bővebben
2012
feb
20
Teszt

Catherine teszt

0

A Catherine valami olyasmit tett, amire a videojáték iparban szinte nem volt még példa, ugyanis középpontjába a férfi-nő kapcsolat és a házasság természetét helyezi, miközben morális kérdéseket boncolgat. Ilyen lenne egy sikeres videojáték?

Bővebben
2012
feb
12
HírVideó

Catherine launch trailer

0

Egy év késéssel ugyan, de a Catherine megérkezett Európába, az Atlus játéka mind Japánban, mind pedig az Egyesült Államokban remek fogadtatást és kritikákat is kapott. Könnyen lehet, hogy megérte várni, a játék ugyanis igazi csemege.

Bővebben
2011
dec
25
Hír

Szex a játékokban 2011

0

Amikor a szexualitás szóba kerül, a társalgás vagy eufemizmusba torkollik, vagy pedig az egyik szélsőséges változatába, a pornográfiába. Van azonban egy olyan, abszolút szerethető vetülete is, ami a videojátékokban jelenik meg.

Bővebben
2011
dec
8
Hír

Catherine – európai megjelenési dátum

0

Jövő februárban egy rendkívül érdekes játékkal gazdagodunk, Európában ugyanis február 10-én jelenik meg a Catherine, jelentette be a Deep Silver. Kíváncsian várjuk.

Bővebben
2011
nov
25
Hír

Februárban jön Európába Catherine

0

Catherine, a romantikus rémálom puzzle 2012 februárjában jelenik meg Európában, a terjesztésért pedig a Deep Silver lesz felelős, derült ki a kiadó tegnapi közleményéből.

Bővebben
2011
aug
4
Hír

200.000 darab Catherine fogyott az első héten

0

Tegnap arról írtunk, hogy rendkívül sikeres az Atlus meglehetősen unikumnak számító játéka, a Catherine, azonban konkrét számokkal még nem tudtunk szolgálni. Ma már igen.

Bővebben
2011
aug
4
HírVideó

Rendkívül sikeres a Catherine

0

Egyelőre mi csak vágyakozhatunk rá, miközben a Catherine Japánban és Észak-Amerikában sikert-sikerre halmoz. Az Atlus 20 éves történetének legnagyobb sikere a játék.

Bővebben
2011
Júl
22
HírVideó

Érkezik a Catherine Európába

0

A Deep Silver bejelentette, hogy az Atlus-szal karöltve Európában is megjelenteti a Cahterine-t, ezt a meglehetősen őrült, de kiváló vegyes műfajú játékot.

Bővebben