CD Projekt RED | Konzol Center
2020
Már
15
Hír

Új Witcher-játék készül a Cyberpunk után

0

A CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński ismét megszólalt, és ezúttal elárulta, hogy új Witcher-játékon kezdenek dolgozni, amint a Cyberpunk 2077 megjelenik.

Bővebben
2018
Júl
12
Hír

Folytatódik a The Witcher-sorozat

0

Az már eddig is biztos volt, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt volt az utolsó darab, amiben Geralt szerepelt, egy friss nyilatkozatból most  viszont kiderült, hogy lesz még Witcher-játék, a sorozat folytatódik. 

Bővebben
2018
Már
24
Hír

Új RPG-n dolgozik a CD Projekt, 2021-ben érkezik

0

Mindenki tudja, hogy a CD Projekt RED javában dolgozik a Cyberpunk 2077-en, ami miatt még új stúdiót is nyitott a napokban Lengyelországban. Készül azonban egy másik RPG is, 2021-re ígérik. 

Bővebben
2017
nov
20
Hír

CD Projekt: “Azt kapod, amiért fizetsz, semmi szarság”

0

A CD Projekt Red, azaz a Witcher-sorozat készítője jellemzően Twitteren kommunikál, s legutóbbi bejegyzésükből kiderült, hogy az új játékukban sem lesz semmi félrevezetés, csapda vagy átverés. 

Bővebben
2016
Már
12
Hír

Nagyot kaszált a CD Projekt a Witcher-sorozattal

0

Sikeres 2015-ös esztendőt zárt a lengyel CD Projekt csapata, a polák sámánok, akik a Witcher-sorozat mögött állnak. A stúdió árbevétele az egekbe szökött, és a nyereségük is figyelemre méltó. 

Bővebben
2015
Sze
6
Hír

The Witcher 3 – a szerelmi háromszög felfrissül

A The Witcher 3: Wild Hunt összességében pozitív fogadtatásra lelt a rajongók körében, azonban a Geralt-Yennefer-Triss szerelmi háromszög lehetőségével nem mindenki volt elégedett. A CD Projekt RED reagált. 

Bővebben
2014
nov
7
Hír

Minden DLC (16) ingyenes lesz a The Witcher 3-hoz

A CD Projekt RED bejelentette, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt című játékukhoz bőséggel fognak bővítményeket megjelentetni, de ami még ennél is jobb hír, hogy egyikért sem fognak pénzt kérni.

Bővebben
2014
feb
8
Hír

Távozott a The Witcher 3 dizájnere és producere

0

Miközben javában folyik az év egyik legjobban várt játékának, a The Witcher 3: Wild Hunt-nak a fejlesztése, érdekes hír érkezett a CD Projekt RED házatájáról: váratlanul ugyanis lelépett a játék producere és dizájnere. 

Bővebben
2013
jún
20
Hír

Ingyen érkezhetnek a The Witcher 3 DLC-k

0

Mindig is szerettük a CD Projekt RED hozzáállását, a lengyel stúdió ugyanis soha nem a lehúzásra ment rá, hanem a minőségi szórakoztatásra. Egy friss bejelentésből kiderült, hogy ez a jövőben is így marad.

Bővebben
2013
jún
18
Hír

Bővül a Witcher fejlesztője, két új játékon dolgoznak

0

A CD Projekt RED bejelentette, hogy Krakkóban új stúdiót nyitnak, s a jelenlegi két projektjük mellett a jövőben két még be nem jelentett játékon is dolgoznak.

Bővebben
2013
feb
7
Hír

Túl az 5 millión a The Witcher-sorozat

0

A The Witcher-sorozatot készítő lengyel CD Projekt RED bejelentette, hogy a szerepjáték világszerte már több, mint öt millió példányban kelt el. Ebben az első és a második rész is benne van.

Bővebben
2013
feb
5
HírVideó

[Frissítve]The Witcher 3: Wild Hunt leleplezés

0

A CD Projekt RED legutóbb, amikor közzétette a Cyberpunk 2077 előzetesét, a videó végén egy üzenetet helyezett el, miszerint február 5-én, azaz ma nagy bejelentésre készül. Megelőzték őket, itt a The Witcher 3: Wild Hunt.

Bővebben
2013
feb
1
Hír

Leleplezték a REDengine 3-at

0

A CD Projekt RED hivatalosan is bemutatta legújabb játékmotorját, mely a 2015-ben megjelenő Cyberpunk 2077-est is hajtja majd. Mellékeltek egy képet is, ami nagyon valószínű, hogy a Witcher 3-ból származik.

Bővebben
2013
jan
15
Hír

Szinte biztos a The Witcher 3 bejelentés

0

A CD Projekt RED a napokban mutatta be a Cyberpunk 2077 első előzetesét, melynek végén a szemfüles rajongók egy rejtett üzenetre leltek, miszerint február ötödikén jelenti be a csapat a következő projektjüket, ami egy nyílt világú játék lesz.

Bővebben